Jump to content
PirateClub.hu

BastaRasta

Veterán
  • Pontszám

    28
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by BastaRasta

  1. sziasztok 3 hónapja kezdtem el gyúrni a testsúlyom 55 kilogram volt 2 hete szedek mass20 tömegnövelőt és iztam 2 kilot. 45kiloval szériázok fekve. napi3 liter víz megvan enni is eszek rendesen. heti 4 edzésem van 3 nap pihenő.

  2. Nem dohányzom. Miért? Mert hülyeség. Nem leszek jobb, több tőle. Akkor inkább valami másba fektetem bele azt a pénzt. Kipróbálni sem fogom.

    szerintem ő nem tudja mert nem cigizik rendszeresen. Szerintem midnenki aki nem cigizik azt gondolja h ez meg az csak azért cigizik mert más is meg menő. persze én sem dohányzom de tudom h aki cigizik miért cigizik

    bocsi az előző hsz. uj vok még nem tudom h kell idézni :)

  3. szerintem ő nem tudja mert nem cigizik rendszeresen. Szerintem midnenki aki nem cigizik azt gondolja h ez meg az csak azért cigizik mert más is meg menő. persze én sem dohányzom de tudom h aki cigizik miért cigizik.

  4. sziasztok! gyakorlatok az olyanok amit egy fekpaddal lehet csinálni és egy kétkezesseé éehet csinálni. pl: fekvenyomás/ferdepadon, tárogatás pullover, huzockodás, evezés, felülés, felhúzás, koncentrált bicepsz, kétkezesfelhuzás, nagykmögéengedés, lórugás, kb ezeket tudom .

     

    RapiD: nekem ezt a tervet egy barátom ajánlotta aki versenyszerűen gyúr... nem érzem magam nagyon kifáradtnak a heti 2 mell edzéstől megerőltető de nem nagyon. Amúgy 17éves vagyok. és szeretnék már szeptemberre már valahogy kinézni.

  5. Sziasztok én is itthon edzek már 2hete folyamatosan napi 1.5 óra kivéve a szerda és a szombat pihenőnap. az edzés tervem ha vkit érdekel.: hétfő:mell kedd:hát csütörtök: mell tricepsz péntek váll bicepsz vasárnap láb. nem szedek semmi szert én ráérek így szeretnék izmosodni nagyjábol már észrelehet venni h edzek. próbálok odafigyelni az étkezésre is. és a pihenésre mert szerintem ezek a legfontosabb tényezők :)

×
×
  • Create New...