Jump to content
PirateClub.hu

BastaRasta

Veterán
  • Pontszám

    28
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://t-kleis.try.hu/

BastaRasta's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. BastaRasta

    Navigációs kérdések (új)

    VDO DAYTON MS-5000 magyar cd software-t tud valaki?
  2. BastaRasta

    DJ Fémforgácsoló

    Sidney Samson - Riverside (original mix)
  3. BastaRasta

    Gyúrjunk wazze!

    sziasztok 3 hónapja kezdtem el gyúrni a testsúlyom 55 kilogram volt 2 hete szedek mass20 tömegnövelőt és iztam 2 kilot. 45kiloval szériázok fekve. napi3 liter víz megvan enni is eszek rendesen. heti 4 edzésem van 3 nap pihenő.
  4. BastaRasta

    Gyúrjunk wazze!

    Igen a növelés az már másabb mert én sem akarok hízni az istenért sem de azt már veszem észre h formásodik főleg a karom.
  5. BastaRasta

    Dohányzás

    szerintem ő nem tudja mert nem cigizik rendszeresen. Szerintem midnenki aki nem cigizik azt gondolja h ez meg az csak azért cigizik mert más is meg menő. persze én sem dohányzom de tudom h aki cigizik miért cigizik bocsi az előző hsz. uj vok még nem tudom h kell idézni
  6. BastaRasta

    Dohányzás

    szerintem ő nem tudja mert nem cigizik rendszeresen. Szerintem midnenki aki nem cigizik azt gondolja h ez meg az csak azért cigizik mert más is meg menő. persze én sem dohányzom de tudom h aki cigizik miért cigizik.
  7. BastaRasta

    Dohányzás

    cigit szivok mikor részeg vagyok. ha van valakinek vizipipa amikor van hozzá cucc kb 1-2 havonta azért mert jóize van a pipának cigi meg nem tudom mert nem vagyok észnél
  8. BastaRasta

    Loptatok Már Valamit?

    sziasztok! én sajons loptam elég sokat sok kis apróságot :S de viccesek azért így visszagondolva ... pl.: elhagyatott gyárbol szekrények, asztalok. csersznye meggy alma stb.
  9. BastaRasta

    Kés vagy bicska?

    kés mindenféle képen.
  10. BastaRasta

    Gyúrjunk wazze!

    sziasztok! gyakorlatok az olyanok amit egy fekpaddal lehet csinálni és egy kétkezesseé éehet csinálni. pl: fekvenyomás/ferdepadon, tárogatás pullover, huzockodás, evezés, felülés, felhúzás, koncentrált bicepsz, kétkezesfelhuzás, nagykmögéengedés, lórugás, kb ezeket tudom . RapiD: nekem ezt a tervet egy barátom ajánlotta aki versenyszerűen gyúr... nem érzem magam nagyon kifáradtnak a heti 2 mell edzéstől megerőltető de nem nagyon. Amúgy 17éves vagyok. és szeretnék már szeptemberre már valahogy kinézni.
  11. BastaRasta

    Gyúrjunk wazze!

    Sziasztok én is itthon edzek már 2hete folyamatosan napi 1.5 óra kivéve a szerda és a szombat pihenőnap. az edzés tervem ha vkit érdekel.: hétfő:mell kedd:hát csütörtök: mell tricepsz péntek váll bicepsz vasárnap láb. nem szedek semmi szert én ráérek így szeretnék izmosodni nagyjábol már észrelehet venni h edzek. próbálok odafigyelni az étkezésre is. és a pihenésre mert szerintem ezek a legfontosabb tényezők
  12. BastaRasta

    Ken Block Rallypilóta

    nagyon jól nyomja le a kalappal előtte csak irígyelni tudom
×
×
  • Create New...