Jump to content
PirateClub.hu

mikikeee88

ViP
  • Pontszám

    98
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Legutóbb itt jártak

1,870 profil megtekintés

mikikeee88's Achievements

Lézengő

Lézengő (6/24)

88

Közösségi hírnév

  1. Nekem más volt a trükk ! Az aláírásomba lévő filmek közül egyre rákkatintottam, mikor beadta a filmet utána fent rányomtam a filmekre és bent is voltam, látok mindent, és vannak bent jópáran !
  2. Bizony, bizony ! Igaza van az előttem szóloknak ! A filmes topiknál hibát jelez, oda nem lehet belépni, mégis kívülről úgy látni, hogy 1-2 embernek sikerül még témát is nyitni..... Elég rejtélyes !
  3. Sziasztok ! Hasonló jellegű a problémám ! Egyszer csak elkezd villogni a monitoron a kép, kb 1 percig villog, aztán nincs kép, ezt hetente egyszer eljátsza ! Szétszedtem már mindent, kábeleket ellenőriztem, csatlakozókat, videókártyát kivettem, portalanítottam a gép belsejét stb.... Összeraktam működött minden hibátlanul 1 hétig, most ismét előjött a probléma. A monitor viszonylag új, nem hinném, hogy az lenne hibás, meg az nem javul csak úgy meg "magától" Ha a videokártya lenne hibás akkor egy szétszedés és összerakás után az sem javulna meg ! Tehát mindenképpen valami bagatel érintkezési -csatlakozási problémára gyanakszom ! Csak fogalmam sincs mi lehet, és hol keressem a hibát ! Segítsetek ! Köszi előre is Sziasztok A probléma megoldódott, akinek hasonló gondja volt annak üzenem, hogy a monitor a hibás ! Egy panelcsere a monitorban megoldotta a gondokat !
  4. Firefox alatt valóban vannak gondok ! Kíváncsiságból kipróbáltam a legúljabb verzós Opera böngészőt, hát meg kell mondjam csodákat tapasztaltam ! Egyrészt nem hozza a "Támadó webhely" kiírást, másrészt ami a legfontosabb, a Firefoxhoz képest mérföldekkel gyorsabb az oldal, szinte rá se ismertem, pillanatok alatt betölt mindent, még csúcsidőben is ! Aki még nem próbálta, annak csak ajánlani tudom ! Sziasztok !
  5. szia megvan még neked a motöhead

  6. Sziasztok ! Az Avatar azért áll első helyen, mert ez volt a 2009-es év utolsó nagy "dobása". Jelenleg ezt nézik az emberek és ez maradt meg mindenki emlékezetében frissen. Ahhoz hogy jó film szerintem nem fér kétség, de kíváncsi lennék arra, hogy mondjuk ez a film 2009-es év első felében kerül bemutatásra, akkor most hogy állna a szavazás ! Szerintem még a listán se lenne............. ( Vagy valahol az alján )
×
×
  • Create New...