Jump to content
PirateClub.hu

C1RCA

Veterán
  • Pontszám

    68
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by C1RCA

  1. lejött nagy nehezen, és eddig amit hallottam belőle qvajó.

    megéri leszedni, ha kell feltöltöm valahová csakhát nem 5perc lesz az.

     

    Én megköszönném ha feltöltenéd valami gyors tárhelyre :rolleyes:

  2. A Milan ajánlatot tett Mirandának

     

    A Milan újabb fiatal brazillal bővülhet, miután a Sao Paulo üdvöskéje, Miranda kijelentette, hogy szívesen foglalná el a piros-feketék védelmében a Thiago Silva melletti helyet. A 24 éves védő tagja volt a Konföderációs Kupán a brazil válogatottnak, és hazájában jó hírnévnek örvend.

     

    ”Az is egy lehetőség, hogy csatlakozom a Milanhoz, akik már ajánlatot is tettek nekem,” – ismerte el a Globoesporte-nak. ”Találkozni fogok a klub elnökével, Juvenal Juvencio, hogy megbeszéljük ezt, és közösen döntsünk a jövőt illetően.”

     

    Az üzletet hátráltathatja, hogy ha a Milan leigazolja Mirandát, akkor nem marad több a ”non-EU”-s hely a csapatban.

     

    Forrás: channel4.com

  3. Milan: két fiatal labdarúgóval erősített Leonardo

     

    A Milan nemrégiben kinevezett edzője, a brazil Leonardo két fiatal olasz játékossal erősített: megszerezte az U21-es válogatott két támadóját, Davide Di Gennarót és Gianmarco Zigonit.

     

    A 21 éves, amúgy Milan-nevelés Di Gennarót a Genoától vásárolták meg, és az ék az előző idényt a Regginában töltötte kölcsönben, színeikben 25 bajnokin egy gólt szerzett. A 18 esztendős Zigoni a Trevisótól érkezett a milánóiakhoz 1.2 millió euróért, és az előző idényben két gólt jegyzett a második osztályban.

  4. Drehnte a Fiorentinába kerül

     

    Royston Drehnte hétfőn a Fiorentina játékosa lesz, hivatalosan is bemutatják őt a sajtónak.

    A holland válogatott védő a Real Madridtól szerződik a lilákhoz, miután nem tudta magát tartósan beverekedni a királyi klub kezdőcsapatába, az ott töltött két esztendő alatt mindössze tizenkilenc összecsapáson lépett pályára.

    A Real nem jár rosszul az üzlettel, a copfos játékosért ugyanis 9,5 millió euro folyik majd be a klub kasszájába.

     

    -1 holland

  5. 8,5 millió euróért vett támadót a Werder Bremen

     

    8,5 millió euróért vette meg a Werder Bremen együttese a német U21-es válogatott támadót, Marko Marint. A 20 éves játékos 2006 óta játszott a Borussia Mönchengladbachban. A játékos a legutóbbi Bundesliga évben 33 bajnoki mérkőzésen 4 gólt jegyzett a boszniai Gradiskában született tehetség.

  6. Johnson a Liverpool játékosa

    A Liverpool hivatalos honlapján bejelentette, hogy sikerült megállapodniuk a Portsmouth-tal Glen Johnson átigazolása ügyében, így az angol válogatott védőjátékos az Anfield Road-on folytatja pályafutását.

     

    Johnson-ért egykori csapata, a Chelsea is ajánlatot tett, viszont a jobb a oldali védő nem volt hajlandó visszatérni a Stamford Bridge-re, így inkább Rafa Benítez együttesét választotta.

     

    A Liverpool 17.5 millió fontot ajánlott a 24 éves játékosért, ugyanannyit amennyit a Chelsea, amit a Pompey vezetősége el is fogadott.

     

    Johnson öt millióért került 2007-ben a Fratton Park-ba a Chelsea-től, azóta kiemelkedő teljesítményével igencsak megsokszorozta az árát, amit a Liverpool ki is fizetett érte. Mindenképpen jó üzletet kötött vele Benítez csapata.

     

    Jó igazolás ;) A Chelsea-be úgyis csak padozott volna..

  7. Cissokho-ügy: újabb fordulat?

     

    Újabb fordulatot hozott Aly Cissokho eddig sem szokványos átigazolási ügye. A két klub közötti tárgyalások csütörtökön zátonyra futottak, miután a francia hátvéd nem felelt meg az orvosi vizsgálatokon, és a Porto nem mutatott hajlandóságot újratárgyalni a ügylet részleteit.

     

    A Porto és a Milan még múlt vasárnap egyezett meg a vételárban, de az orvosi ellenőrzésen a 21 éves játékosnál fogproblémát találtak. A piros-feketék a megnövekedett kockázat miatt egy kölcsönszerződést szeretettek volna kiharcolni, melynek lejárta után, ha a játékos egészségi állapota megfelelő, végleg megveszik. Eddig úgy tűnt, hogy az új ajánlat a Porto számára elfogadhatatlan, de a Gazzetta dello Sport mai értesülései szerint a portugál klub vezetői most mégis beleegyeznének az előre kialkudott ár csökkentésébe, és már 10 millió euró ellenében létrejöhet az átigazolás.

     

    A hivatalos bejelentés a jövő hét elejére várható. A megállapodást eddig csak Cissokho ügynöke, Roger Boli ismerte el.

     

    ”Már csak néhány részlet van hátra,” – nyilatkozta Boli a L’Equipe-nek. ”A két klub között az egyetlen vitatott kérdés a vételár. A tárgyalások még folyamatban vannak, de én eléggé bizakodó vagyok.”

     

    acmilan.hu

  8. Cissokho után most Riise és Zuniga a kiszemelt

     

    A laroma24.it értesülései szerint az AC Milan legújabb kiszemeltje a Roma védője, John Arne Riise. A piros-feketék figyelme azután fordult a norvég játékos felé, miután egészségügyi problémák miatt végleg kútba esett Aly Cissokho leigazolása. A milánói klub hajlandó lenne 5 millió eurót áldozni a transzferre, ami megegyezik azzal az összeggel, amit a Roma fizetett a Liverpoolnak egy évvel ezelőtt.

     

    Ha hinni lehet a legújabb pletykáknak, akkor a Milannak meg kell majd küzdenie a Barcelonával, akik szintén szívesen látnák csapatukban a védőt. Amennyiben Riise leigazolása nem sikerül, a következő védőjelölt az Inter brazilja, Maxwell, akit az elmúlt hónapokban már többször hírbe hoztak a Milannal.

     

    Szintén a piros-feketékkel kapcsolatos hír, hogy a Corriere dello Sport szerint Ariedo Braida, és Pierpaolo Marino (Napoli általános igazgatója – a szerk.) találkozott a Siena sportigazgatójával, Manuel Gerolinnal a kolumbiai Juan Camilo Zuniga esetleges megvétele ügyében. A 23 éves játékos első bajnoki szezonjában meggyőző teljesítményt nyújtva számos klub érdeklődését felkeltette.

    A Napolinál úgy vélik, hogy a Sienával ápolt remek kapcsolat miatt lépéselőnybe kerültek milánói vetélytársukkal szemben, de a játékos ügynöke szerint még nem érkezett Zunigáért hivatalos ajánlat.

     

    Ha ők ketten jönnének + Mexes a védelembe akkor azt mondom hogy nem rossz.

     

  9. Valencia: David, igazolj a Chelsea-be!

     

    A brit The Daily Star információi szerint a Primera Division-ban szereplő Valencia vezetői arra ösztönzik David Villa-t, hogy a Chelsea kérését fogadja majd el, mivel a londoniak ajánlata a legjobb messzemenően.

     

    Ellent mond ennek a hírnek az, hogy a Valencia elnöke kijelentette pénteken, hogy sztárjuk nem eladó, de mégis Manuel Llorente ragaszkodik hozzá, ha kapnak egy visszautasíthatatlan ajánlatot, akkor kétszer is átgondolják azt.

     

    Llorente azt is elmondta, hogy a londoni Kékek ajánlatára nehéz nemet mondani. Egész pontosan, így fogalmazott a presidente: "Nem biztos, hogy Villa marad!"

     

    "A legjobb ajánlatot egyértelműen a Chelsea-től kaptuk, szóval beszélnem kell majd Villa-val, hogy hova is igazoljon."

     

    Ha hinni lehet a híreknek, akkor egyértelmű, hogy a Chelsea tette a legnagyobb ajánlatot (41,5 millió euró), második helyen a Real Madrid áll a maga 37,7 milliós összegével.

     

    Noha a Los Che vezetői azt szeretnék, hogy a negyvenhatszoros spanyol válogatott a Stamford Bridge-re igazoljon, a támadó kijelentette, hogy ha a Premier League-be kellene játszania csak a Liverpool-t választaná. Villa igazi álma pedig az, hogy a Real Madrid labdarúgója legyen.

     

    Forrás: goal.com / chelseafanatics.hu

  10. Alternatíva? Nincs, úgy gondolom így is megfelelő számú szélsőnk van már a csapatban, és azokat meg is tartjuk. Rendelkezésre áll Zambrotta, Oddo, Jankulovski, Antonini, és még ott van Bonera valamint Flamini akik szintén képesek ezen a poszton játszani, így úgy gondolom ezen a poszton megvagyunk. Remek csapatunk van, számtalan bajnokkal."

     

    Ez az ember tényleg hülye :o Bajnokok...pff csak voltak..

     

    Dzekoval is ugyanez lesz.Tárgyalnak,tárgyalnak és semmi...

     

    Ez mikori hír már?

    MAI !

    "A két klub jelenleg egy kölcsönügyletről tárgyal."

    amit te idéztél az ennek a tárgyalásnak végkifejlete

  11. Vasárnap az AC Milan hivatalos honlapján olvasható volt Adriano Galliani elnök nyilatkozata, miszerint a klub megszerezte Aly Cissokho-t az FC Porto-tól, ám probléma merült fel az orvosi vizsgálaton (a 21 esztendős játékosnak a fogaival van gond), és a Milan nem akart kockáztatni, így egyelőre csak kölcsönben szerezé meg a futballistát, opciós joggal a megvásárlására, és ebbe bele is menne a portugál klub, csakhogy az összeget illetően nem állnak közel a felek álláspontjai.

     

    "A Porto igent mondott, ugyanakkor túl sok pénzt kér, és ha nem változtatja meg az álláspontját, akkor nem lesz megállapodás. Momentán több az esély arra, hogy nem lesz ügylet, minthogy lesz." - nyilatkozta Galliani a Sky Italiának, Cissokho ügynöke, Roger Boli viszont elmondta, hogy a tar üzletembertől ígéretett kapott arra, hogy lesz transzfer.

     

    "Galliani biztosított arról, hogy Aly a következő szezont a Milan-nál kezdi meg." - így Boli.

     

    "A két klub jelenleg egy kölcsönügyletről tárgyal."

  12. A Milan vezetősége megegyezett Florentino Pérez-zel, hogy a csapat elővásárlási jogot kap a Real "kiárusított" játékosaira

    Péntek este Gattuso ügynöke, Andrea D'amico cáfolta azokat a híreket, hogy az ügyfele Londonba tartana. Sőt, a menedzser megnyugtatott mindenkit, hogy a középpályás jövőre biztosan a Milanban marad.

    Ezeket a híreket hol olvastad ?

  13. Üdv

     

    El szeretnék kezdeni mangát olvasni és azt szeretném megtudni hogy az Animében lévő mostani rész kb hanyadik manga fejezet? És azt honnan tudnám letölteni? (UraharaShop-on 286 fejezet a legrégebbi)

  14. Most mindketten félre értették egymást :happy: Robinho11 úgy értette hogy Villa átigazolásában nem ellenfél a két csapat, csak a pool mivel ott sok a spanyol. vassass pedig arra gondolt hogy a pályán nem ellenfél a RM-nak, a CFC és MU. :D Értem?

  15. HIVATALOS: CISSOKHO A MILAN JÁTÉKOSA

     

    A Milan hivatalosan bejelentette: leigazolta a francia Aly Cissokho-t a Porto együttesétől. A hírek szerint az olaszok 15 millió eurót fizetnek a játékosért, valamint újabb egy millió euró illeti őket minden trófea után, amit Cissokho a Milan színeiben szerez.

     

    A vörös-feketék legfőbb vetélytársa a játékos aláírásáért a francia Lyon volt, de Adriano Gallianinak tegnap este sikerült megegyezésre jutnia a portugálokkal.

     

    "Az éjjeli tárgyalások intenzívek voltak. Szerintünk Cissokho nagyon erős játékos, amit az is bizonyít, hogy több európai nagycsapat is bejelentkezett érte, még a mindent eldöntő órában is. De végül a Portóval ápolt remek kapcsolatunknak köszönhetően jól kerültünk ki belőle. Thiago Silva 25 éves, Cissokho még nincs 23, ezek az igazolások jelzik, milyen projectben gondolkodunk: fiatal, friss és versenyképes csapatot akarunk építeni, miközben a mérlegünk egyensúlyban van" - fejezte be Galliani.

     

    acmilan.hu

  16. Cissokho a Milané?

     

    A tuttomercatoweb.com híre szerint a Milan megvásárolta Aly Cissokhot az FC Porto együttesétől. Az olasz klub várhatóan 15 millió ?-t fog kifizetni a balhátvédért.

     

    Az átigazolást egy interjúban Adriano Galliani, a Milan alelnöke is megerősítette

    :

    "Ez egy igen nehéz átigazolás volt, azonban nagyban megkönnyítette az együttműködést a két klub jó kapcsolata, valamint a Porto elnöke."

     

    A francia játékos hétfőn fog átesni a kötelező orvosi vizsgálatokon Milánóban. Cissokhot Leonardo kérésére igazolta a klub, ugyanis a brazil edző szerint erősítésre szorult a védelem bal oldala.

    Nagyon jó igazolás lenne. ;)

    Jankulovski helyére simán beférne mivel valljuk be, Marek már elég lassú és a támadásokat sem tudja úgy indítani mint anno.

     

    Következő szezonban egy ilyen védelem nem lenne rossz

     

    Zambrotta-Thiago Silva-Nesta-Cissokho

     

    csak két videót találtam róla:

    http://www.youtube.com/watch?v=HB5Ik3dqlrA&NR=1
    http://www.youtube.com/watch?v=exKZh9t_CNk

     

    Szerk.:HIVATALOS: CISSOKHO A MILAN JÁTÉKOSA

     

    "Az éjjeli tárgyalások intenzívek voltak. Szerintünk Cissokho nagyon erős játékos, amit az is bizonyít, hogy több európai nagycsapat is bejelentkezett érte, még a mindent eldöntő órában is. De végül a Portóval ápolt remek kapcsolatunknak köszönhetően jól kerültünk ki belőle. Thiago Silva 25 éves, Cissokho még nincs 23, ezek az igazolások jelzik, milyen projectben gondolkodunk: fiatal, friss és versenyképes csapatot akarunk építeni, miközben a mérlegünk egyensúlyban van" - fejezte be Galliani.

  17. Milan: az elmúlt napok pletykái

     

    Javier Pastore: Palermo helyett Milan

     

    A Tuttosport híre szerint már nem csak a Palermo, hanem a Milan is érdeklődik a Huracán 19 éves argentín középpályása, Javier Pastore iránt. Ariedo Braida már hónapok óta figyelemmel kíséri Pastoret, és amennyiben Seedorf távozik a klubtól, könnyen elképzelhető, hogy a Milan ajánlatot fog tenni a Huracánnak.

     

    Oddo-Felipe Melo csere készül?

     

    Andrea Pirlo valószínűsíthető távozása a Chelseabe (ezt a játékos egy nyilatkozatában cáfolta ? a szerk.), arra készteti a Milant, hogy megerősítsék a középpályát. A vezetőségnek két jelöltje van a posztra, Hernanes a Sao Paulo játékosa valamint a Fiorentina szolgálatában álló Felipe Melo. Felipe Melot Mourinho is vinné az Interhez, azonban a Fiorentina 20-25 millió ?-ban határozta meg a kivásárlási árát. Mivel a firenzei klub leigazolná a Bayernből visszatérő Massimo Oddot, így a Milan némi pénzt és az olasz védő játékjogát ajánlhatja cserébe.

     

    A Napoli vinné Ambrosinit

     

    A Napoli érdeklődik a lejáró szerződésű Massimo Ambrosini iránt.

    Roberto Donadon) a nápolyiak ed:ője eddig alaposan megerősítette a keretet, és további igazolásokat tervez. A fő kiszemeltje a Milan szőke közéxpályása és újdo.sült csapatkapitánya. Donadoni elképzelése szerint Cigarinivel és Garganoval tökéletes középpályát tudna alkotni.

    Azonban Ambrosininek esze ágában sincs távozni, itt szeretné befejezni pályafutását és vélhetően hamarosan szerződés hosszabbításra is sor kerül, ahogy Adriano Galliani egy korábbi nyilatkozatában ígérte.

     

    Dunga tanácsa a Milannak: Igazoljátok le t, ő Gattuso és Pirlo keveréke!

     

    A brazil válogatott szövetségi kapitánya Hernanesről és az esetleges Milanba igazolásáról beszélt, valamint Leonardonak is üzent:

    "Hernanes egy fantasztikus játékos akiben egyesül az atlétika és a hatalmas technikai tudás. Olyan, mintha Gattuso és Pirlo keveréke lenne."

     

    Milan: Újfent Gallas

     

    Az Arsenal francia védője, William Gallas iránt újra érdeklődik a Milan. Már januárban is próbálták megszerezni a válogatott védőt, azonban Arséne Wenger minden ajánlatot elutasított.

    A sportmediaset.it értesülései szerint az érdeklődés komolynak mondható.

    Gallasnak 2011-ig van szerződése az Arsenallal, és nagy valószínűség szerint érkezik a csapathoz az Ajax belga védője, Thomas Vermaelen, így kevesebb játéklehetőséget kaphat a jövőben.

    Ez az átigazolás könnyen a Rossonerik malmára hajthatja a vizet, hiszen Wenger könnyebben elengedné a játékost.

     

    Forrás: tuttomercatoweb.com / acmilan.hu

     

    Javier Pastore: 19 éves,fejlődőképes és ha Leonardo előnyben részesíti a fiatalokat akkor lehet hogy beválna

    Felipe Melo: Ha Hernanes jönne akkor felesleges...

    Hernanes: Láttam már őt játszani és nagyon jól szűr,kellően erőszakos és támadásokat is tud indítani.

    William Gallas : Univerzáslis védő, szóval bárhol bevethető és esetleges sérüléshullámkor hasznos lehet.

     

     

     

     

    Galliani nem aggódik, a Milan versenyképes lesz

     

    Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani az olasz liga ülése után próbálta megnyugtatni a csapat jövőjéért aggódó szurkolókat.

     

    ?A Milan teljesen versenyképes lesz. Azon játékosok helyére, akik elhagyták a klubot, meg fogjuk találni a megfelelő embert. Maldini visszavonult, és jött helyette Thiago Silva. Kaka távozott, és jönni fog a helyére egy fontos játékos. A mai napig a kevés játéklehetőséghez jutó labdarúgóktól, mint például Emerson és Senderos, elköszöntünk, de Shevchenko valamint Mattioni játékára sem tartunk igényt. A két ?Non-EU?-s igazolás Thiago Silva, és amennyiben sikerül megszerezni, Edin Dzeko lesz.?

     

    (acmilan.hu)

     

    Az oké hogy Emerson,Senderos és Shevchenko menni fog, de Mattioni :blink: ? Egyszer kapott lehetőséget a felnőtt csapatban az is csak kb. 5-10 perc volt.

     

    Dzeko-nak örülnék mert Ő fejjel és lábbal is ugyanolyan jó,de 20(max 25) milliónal többet nem adnék érte.

  18. 60-70 millió :blink: ? Ez Kamu (volt).. ;)

     

    A Vörös Ördögök hamarosan ajánlatot tehetnek Alexis Sánchez-ért.

     

    A Datasport.it értesülései szerint a Manchester United a Cristiano Ronaldo eladásából befolyó összeg (bár még nem adta el a portugál szélsőt, de a Real Madrid 80 millió fontos ajánlatát elfogadta, és engedélyezte, hogy a királyiak tárgyaljanak a játékossal) egy részét Alexis Sánchez megszerzésére fordítaná.

     

    A chilei támadó egy éve igazolt a River Plate-től az Udineséhez, ahol remek teljesítményt nyújtott a szezonban, és már az FC Bayern München-nel, illetve a Real Madrid-dal is szóbahozták. Sőt, előbbi 25 millió eurót kínált érte, az olasz klub azonban nemet mondott, azaz ennél többet kéne fizetnie a Manchester-nek.

     

    A United komoly szándékai azt is sejtethetik, hogy Carlos Tévez szerződtetését már nem igazán tervezik (az argentin ék jelenleg csak kölcsönben szerepel a csapatnál, és a játékjogát birtokló MSI cég 25 millió fontot kér a labdarúgóért, amit az angolok sokallnak).

×
×
  • Create New...