Jump to content
PirateClub.hu

ankazoltan

Veterán
  • Pontszám

    11
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About ankazoltan

  • Születésnap 01/10/1996

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Skype
    anka.zoli

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Érdeklődés
    Filmkészítés, zene, fotó, kritika, honlap, játékészítés, íjászat, kardforgatás, írás...

Legutóbb itt jártak

403 profil megtekintés

ankazoltan's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. ankazoltan

    Microsoft Windows 7

    Üdv! Nekem olyan gondom van a Win7-emmel már vagy egy hete, hogy bizonyos programok indításánál, telepítésénél, vagy eltávolításánál kiír egy üzenetet, hogy "Az internetbiztonsági beállítások megakadályozták a fájl megnyitását", ezután persze kilép. Már próbálkoztam az internetbeállításoknál is, de semmi. Hogyan lehet ezt megoldani? Valaki esetleg már találkozott ilyen problémával?
  2. Nos az én alaplapom neve: ASUS Motherboard P4P800-VM, de ebből hogyan tudhatom meg?
  3. Üdv! Azért nyitottam, ezt a témát, mert új videókártyát szeretnék venni. Ki is néztem egyet a www.vatera.hu-n, csak nem tudom, hogy kompatibilis lenne e az alaplappal. Szeretném megkérdezni, hogy honnan tudja az ember, hogy melyik videókártya melyik alaplapba jó? Esetleg van hozzá egy program? Vagy van ennek egy egyszerű módszere? Várom a válaszokat! Előre is köszönöm: ankazoltan!
  4. ankazoltan

    EszeveszetT - Kalandozás

    Mielőtt írnék kritikát a CAB-ra, megkérdezném, hogy hány évesek vagytok, és hogy milyen technikai eszközökkel készítitek, mert ez nagyon sokat számít benne.
  5. ankazoltan

    EszeveszetT - Kalandozás

    Köszönjük Gyuszi02! Ilyen kritikát vártunk már rég (mármint hosszúságban)! Nos a történet egy kicsit érthetetlen, ajánlom nézd meg még egyszer. Bár az osztálytársak közt sikert aratott, ez csak amatőr film, szóval igazi, nagy filmekhez nem hasonlítható, de ahogy mondtad ennyi hozható ki 2 tagos stábbal Az osztálytársak is megkritikálták a filmet, ők azonban nem a történetet, hanem azt tartották rossznak, hogy kevés a szereplő. Ezért tervezzük, hogy ha megér ennyit a film (aminek külön nyitottam is egy szavazást: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6300594 , ahol erre a kérdésre szeretnénk választ kapni, döntsön a közönség!), a második részben + szereplő is lesz, és egy csomó minden kiderül a sztoriból, ami az első részben nem nagyon derül ki. Az exposureroom.com-ot megemlítve, ott egy filmet se rak HD-be, csak azért van úgy, mert ha nem HD-re állítjuk, nem az eredeti minőségben, hanem csak rosszabb minőségben lehet nézni. A kis Star Wars-os videókra is kitérve, azok csak próbának készültek, szóval nem is vártunk tőle sokat, de azért kösz, hogy arról is írtál pár sort! Köszönjük még egyszer a kritikádat Gyuszi02: Digital Group!
  6. ankazoltan

    Milyen OP Rendszer-t használsz?

    Kezébe volt az ügy a Microsoftnak, de nem sikerült méltó utódot létrehozniuk az Vistával az XP-nek. XP a nyerő, bár lehet jobb már/lesz a Windows 7.
  7. Németet tanulok, de az angolt szeretném jobban...
  8. Hali! Elkészült a Digital Group új filmje, az EszeveszetT - Kalandozás!!! Borító: Digital Group új filmje Kéri Dénes főszereplésével! Egy vígjáték, melyben megtudhatjuk, hogy az emberi butaság határtalan, egy kis fantáziával a környezetünk is remek játszótárs lehet. EszeveszetT hősünk miközben idiótábbnál idiótább dolgokat visz véghez, rájön, hogy fogalma sincs arról, mit is tesz. Útja során rengeteg kínálkozó lehetőséget szalaszt el, ezzel megnehezítve saját dolgát! E film remek szórakozást nyújt minden korosztálynak, ahogy barátunk végigszánalmaskodja az egész erdőt! Stáblista: Rendezte: Kéri Dénes Történet: Kéri Dénes és Anka Zoltán Vágó: Anka Zoltán Operatőr: Anka Zoltán Főszereplő: Kéri Dénes Játékidő: megközelítőleg 23 perc Megtekinthető http://exposureroom.com/6160bcfc11fa4212b884bbbf442b9d0 -on. Letölthető a Digital Group http://digital_group.extra.hu/files/eszeveszett.wmv (319Mb). Azért írunk nektek, mert szeretnénk, ha megnéznétek és írnátok (ha lehet jó hosszút, mert azt szeretjük ) kritikát. Szeretnénk megkérni titeket arra is, hogy ide is írjátok le a kritikátokat: http://digitalgroupforum.topicboard.net , a film topicjába, mert páran beregisztráltak, de senki sem írt kritikát a filmekről! Előre is köszöni: Digital Group csapata!!!
×
×
  • Create New...