Jump to content
PirateClub.hu

kutyuska50

Feltöltő
  • Pontszám

    1,688
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

  • Nap nyertese

    168

Status Replies posted by kutyuska50

  1. Szia! Most töltöm le a fájlokat megint próbaképpen! 3-4 perc alatt lejött! "Mipony" progit használok és a tárhelyem alapján is eddig vagy 20-an letöltötték! Nem lehet, hogy valami gond van a védelmi rendszereddel a vírus irtóddal vagy a tűzfaladdal?

    üdv::

  2. Szia! Most töltöm le a fájlokat megint próbaképpen! 3-4 perc alatt lejött! "Mipony" progit használok és a tárhelyem alapján is eddig vagy 20-an letöltötték! Nem lehet, hogy valami gond van a védelmi rendszereddel a vírus irtóddal vagy a tűzfaladdal?

    üdv::

  3. Szia! Most töltöm le a fájlokat megint próbaképpen! 3-4 perc alatt lejött! "Mipony" progit használok és a tárhelyem alapján is eddig vagy 20-an letöltötték! Nem lehet, hogy valami gond van a védelmi rendszereddel a vírus irtóddal vagy a tűzfaladdal?

    üdv::

  4. Szia! Most töltöm le a fájlokat megint próbaképpen! 3-4 perc alatt lejött! "Mipony" progit használok és a tárhelyem alapján is eddig vagy 20-an letöltötték! Nem lehet, hogy valami gond van a védelmi rendszereddel a vírus irtóddal vagy a tűzfaladdal?

    üdv::

    1. kutyuska50

      kutyuska50

      Miért nem használsz Mipony progit? Mindent letölt! Nálam is szokott ilyent kiírni, amikor címsorba másolom a linket és úgy akarom letölteni! https://mipony.net/en/index.php

    2. (See 6 other replies to this status update)

  5. Szia! Most töltöm le a fájlokat megint próbaképpen! 3-4 perc alatt lejött! "Mipony" progit használok és a tárhelyem alapján is eddig vagy 20-an letöltötték! Nem lehet, hogy valami gond van a védelmi rendszereddel a vírus irtóddal vagy a tűzfaladdal?

    üdv::

    1. kutyuska50

      kutyuska50

      Ezt a választ kaptam a dtától:

      Adminisztrátor válasza

      Tisztelt Cím!

      Köszönjük bejelentését, kollégáink kivizsgálták panaszát.

      A letöltési sebesség lelassulását nem szerverhiba okozza. Mindent megteszünk, de előfordulhat, hogy egyes szolgáltatók közötti átjárás sebessége sem megfelelő. Erre viszont már csak az ön internetszolgáltatójának van rálátása, illetve módosítási lehetősége.

      Megértését köszönjük!

      Üdvözlettel
      Dénes
      Data.hu
      https://data.hu
    2. (See 6 other replies to this status update)

  6. Szia! Töröld a hsz-edet!

    1. kutyuska50

      kutyuska50

      Ennél a proginál meg ennyi, tehát a data szemétkedik! Írtam nekik és azt írták vissza, hogy használjam a JD2-öt! 8 éve azt használom!

      god.jpg

    2. (See 2 other replies to this status update)

×
×
  • Create New...