Jump to content
PirateClub.hu

Vendetta.

Veterán
 • Content Count

  490
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Vendetta.

 • Rank
  Törzsvendég
 • Birthday 08/31/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Nem települök én sehová. :D
 1. Vendetta.

  A veszteséges Spyker menti meg a csődtől a Saabot

  Most készült el az új 9-5s Saab. A GM elég buta, hogy több mint 10éves fejlesztést akkor ad el amikor az elkészül. Talán az megmenti a márkát.
 2. Vendetta.

  Visszahív közel 100 ezer autót a Peugeot Citroen

  Legalább valami izgalom is van a pakliban.
 3. Vendetta.

  Underworld 4

  Költői kérdésnek szántam a kérdést. ..és, igen. Pénz a lelke mindennek.
 4. Vendetta.

  Underworld 4

  A harmadik rész szerintem már gyengus lett. Miért kell még egy újabb bőrt, pontosabban 3at lehúzni?
 5. off: A közvetlenül előtted lévőtől, (tehát tőlem) nem lehetne idézned. on: Én nem tehetek arról, hogy rögtön magadra ismertél. Tudod, akinek nem inge nem veszi magára. Ha pedig már magadra vetted, akkor így jártál. Mellesleg ahogy te is mondtad, nekem is jogom van a személyes véleményhez. Peace.
 6. Ez is tipikuson olyan téma, amiben sokan osztják az észt, pedig közük nincs az egészhez. Nem véletlenül vannak filmkritikusok, de ha ti azok vagyok, akkor elnézéseteket kérem. Mellesleg ki az a Zac Efron?
 7. Naaa....a 3. rész akárhonnan nézem, 100x különb volt mint a 4. rész. A 4. rész már olyan szinten gagyi, szánalmas volt, hogy valami hihetetlen. A filmben látott animációk pocsékok voltak, (az alagutas részre..áá..) Ilyen animációt már 10 évvel ezelőtt is tudtak, sőt jobbat. Lásd mátrix. A történeti szál persze minden részben gyengus, de ebben aztán főleg. Ahogy a film végén összetörik a Subaru (mint egy kartondoboz..),az már a nevetséges kategória. Már amit most tudok az 5. részről, már az szánalmas. Talán már el kéne gondolkozniuk a készítőknek, hogy jó lenne letenni a lantot. Legalábbis egy időre..
 8. Vendetta.

  Használsz nem jogtiszta szoftvert?

  off: Hagyj, gratuláljak ehhez az agyi színvonalat erősen fitogtató hozzászólásodhoz. Salla: Végre, egy értelmes ember. Annyit fűznék még hozzá, hogy az előző hozzászólásomban még nevettem azon, hogy használok ilyeneket. Ma már nem. Nem akarom felsorolni, az okokat, hogy miért. De a lényeg az, hogy jobb az eredeti, aki azt mondja, hogy drága kicsit gondolkozzon el. Látva a példát az emberek, egy értéktelen 200ast nem tudnak adni egy programért. Akkor mire fel mondják, hogy drága?
 9. Vendetta.

  Loptatok Már Valamit?

  Csokit, rágót....és ez vagy 10-12éve lehetett.
 10. Vendetta.

  Ki a legjobb magyar rapper?

  Van, magyar rap?
 11. Vendetta.

  Ünnepek

  Nem, már szörnyen unom őket.
 12. Vendetta.

  Milyen zenelejátszó progit használsz?

  Media Player és Winamp.
×