Jump to content
PirateClub.hu

Rézfarkú Bagoly

Felhasználó
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Rézfarkú Bagoly's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. A címben olvasható felkérés teljesítése már most lehetetlen: Eddig 76-an néztek be és ez még csak a 27. hsz. Mivel ha ezentúl mindenki beír valamit aki itt jár, akkori is a megnézések és a válaszok párhuzamosan fognak futni. Tehát legjobb esetben is marad a 49-es differencia.
  2. Rézfarkú Bagoly

    Formula 1

    Ha hosszú az az egyenes, ha rövid, a 6,5mp akkor is 6,5mp marad. Szerintem nem lesz lényeges előny ebből. Egy gyorsabb pályán kevés nagyobb féktáv van, egy lassabbon több kisebb. A Kers így is, úgy is feltöltődik. Érdemes lesz majd figyelni, mert szerintem az összes pályán a célvonalat követő áthaladás után maximálisan fel lesz töltve a Kers.
  3. Rézfarkú Bagoly

    Formula 1

    Elmehetett volna, de azt ő is és a Ferrarinál is tudták, hogy annak nem sok értelme lett volna, mert a Ferrari toronymagasan a mezőny előtt járt. Ha korábban elment volna a Ferraritól, ugyanott lett volna, mint az elmúlt pár évben a Hondánál. Schumachert nyugodtan nevezhetjük kimagasló pilótának. Ha akkoriban átült volna egy Minardiba, vajon hány VB-címet nyert volna? Ugyan ez vonatkozik Rubensre is. Így legalább néha, mikor Schumachernek megvolt már az azévi címe, hagyták nyerni. A Ferrari meggyengülése kellett ahhoz, hogy egyáltalán esélye legyen kitörni a Ferrari zsákutcájából. Amikor ez eljött, Barrichello le is lépett. A 2. hely a leggyengébb teljesítmény??? Hát, érdekes elgondolásaid vannak. Azt hiszem sokan csak irigykedhetnek a mezőnyből arra a "gyenge" teljesítményre. A Hondát sem nevezném akkoriban sem jobbnak a Rossonál. Amikor Vettelnek jött az a jobb szériája, akkor meg pláne nem. A 2. hely nem eredmény? Az egész hétvége leggyorsabb köre nem edermény? Nem értem mit vártál tőle. Talán ha lekörözte volna az egész mezőnyt Buttonnal egyetemben, az eredmény lenne? Persze ha így is lett volna, még arra is lenne valami kifogás, pl hogy csak szerencséje volt, vagy valami hasonló. Van aki szereti Barrichellot és van aki nem. Ez utóbbiaknak tudom, nehéz elfogadni, hogy a brazil végre ott van, ahova való. Az élmezőnyben.
  4. Rézfarkú Bagoly

    Formula 1

    Mivel sokan annyira jól belejöttek Rubens Barrichello szapulásába, azért néhány dologra én is reagálnék: Ne keverjük már össze az okot az okozattal! Azért nem lett Rubensből sztárpilóta, mert rengeteg évet vesztegetett el feleslegesen Schumacher mellett. És nem fordítva! Vagyis nem azért volt második számú pilóta, mert rosszul vezet autót. Hát ha Vettel is a Hondánál lett volna, ő is csak vegetált volna tavaly. Azt azért szerintem Te sem gondoltad komolyan, hogy a gyenge Toro Rossohoz képest a Honda olyan fantasztikus autó volt és csak azért nem nyertek VB-címet a Hondások, mert Barrichello vezette az autót. Szerintem itt megint kevered az erősorrendet. A Viszonylag gyenge Toro Rossohoz képest a Honda még gyengébb volt. Ezért tudott Vettel néhány jobb eredményt is elérni. Ha ő is egy Hondában ült volna, ezt nem valószínű, hogy ezt meg tudta volna tenni. Ezt miből gondolod? A teszteken általában Rubens volt a gyorasbb és a mostani versenyhétvégén a versenyt és az időmérőt 3. szektorát leszámítva végig ő volt a gyorsabb. Egy másik dolog: Tavaly Barrichello 11 pontot kapart össze, míg Button csak 4-et, azaz majdnem csak a harmadát. Az időmérőkön is Rubens többször szerepelt előrébb, mint Button. Nem mondhatnám, hogy gyorsabb kocsija volt. Brawn ez is, az is. Ráadásul Barrichello autójában valamivel több üzemanyag is volt. Azon pedig nincs min csodálkozni és nem kell elájulni attól, hogy Button az első helyen senki által nem zavartatva jóval gyorsabb köröket futott, mint a mezőny sűrűjében, forgalomban autózó és előzgetésre kényszerülő Barrichello. A rajtot elcseszte ez tény. De emlékezetem szerint ilyet Schumachernél is láthattunk. Arról pedig, hogy hátulról meglökte ha jól emlékszem Kovalainen McLarenje, és beleszállt Webber oldalába. Hiába nyomta padlóig a féket, ha őt is meglökték. Räikkönen esetével már lehetne vitatkozni, de szerintem versenyben előfordul ilyen. Ez alapján Kubicát is lehetne szapulni és ezek szerint ő sokkal sz@rabbul vezet autót, mint Rubens, mert sokkal inkább tönkretette az agyonsztárolt Vettel versenyét. Nem vitatkozni szeretnék, mert nem is szoktam rendszeresen látogatni ezt a topikot. Csak néhány elfogult csúsztatást és elferdített tényt szerettem voln a reálisabb fényben megvilágítani.
×
×
  • Create New...