Jump to content
PirateClub.hu

Mr. Gilette

Veterán
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Mr. Gilette

  1. Mr. Gilette

    Microsoft Windows 7

    Megvan sikerült megoldanom a kompatibilitást. Leírom a megoldást, hát, ha mások is hasonló problémákkal küszködnek. Na, már, mint most akinek XP kompatibilis nyomtatója van, annak itt a megoldás Windows Vistán is nyugodtan használható. http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/itprovistaprinting/thread/99439e0e-5582-40d9-b04b-27f15eb89aca 1.Vezérlőpultban megkeressük a nyomtató hozzáadása menü pontot 2.Helyi nyomtató hozzáadása> tovább 3.?Meglévő port használatánál? kiválasztjuk a nyomtatóhoz csatlakozott USB portunkat>tovább 4. Következő lépésben kiválasszuk a nyomtató gyártójának típusát (pl. HP, Epson, Canon), miután ez megtörtént a Win7 kiad egy listát a Win7-el kompatibilis nyomtatokról, viszont a nyomtató fajtái közül nem választunk ki semmit sem, hanem rákattintunk a képernyő jobb alsó sarkában lévő ?saját lemezre? és onnan pedig tallózással kiválasztjuk a nyomtató ?inf? fájlát, miután ez is megvan> tovább 5. Utolsó lépésként pedig nem osztjuk meg a nyomtatót a helyi hálózattal, hanem csak az "egyszemélyes nyomtató használata" funkciót pipáljuk ki. Ezután aWin7 felajánl egy próba nyomtatást. Remélem másoknak is tudtam segíteni.
  2. Mr. Gilette

    Microsoft Windows 7

    Köszönöm szépen a segítséget, de sajnos nekem az XP kompatibilitási mód nem mükődik. Miután feltelepítettem a Virtual PC és Virtual XP Modeot, az xp mode inditásánál a következő üzenet fogad: "A Windows Virtual PC hardveres virtualizálást tesz szükségessé, ezt azonban nem támogatja a rendszer." Sajnos az okát nem értem miért nem indul el, mivel elméletileg működnie kéne 2.00 ghz dual-core procival,2gb rammal,256mb-os videokártyával na mindegy, azért köszönöm.
  3. Mr. Gilette

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, feltelepítettem a 32Bites Windows 7 Ultimatet a notebookomra. A felhasználói programok nagy része (Damen Tools, Nero, illesztő programok) és egyéb játékok kompatibilitását tökéletesen meg tudtam oldani Win7-en. Viszont volna nekem egy HP Laserjet 1000 nyomtatóm, eredeti HP telepítő CD-vel, ami csak XP-vel kompatibilis és sehogy sem tudom működésre bírni. XP-n tökéletesen feltelepítem a nyomtató programot és tökéletesen nyomtatók vele hiba nélkül. Win7-nél viszont már a nyomtató telepítésénél is kiírja, hogy nem lesz kompatibilis az Operációs Rendszeremmel, bár feltelepíti, de használhatatlan az egész, mindig a kompatibilitási hibára hivatkozik és nem enged nyomtatni. Na, már, mint most én azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek, hogy tudnám beállítani a Win7-et úgy, hogy a nyomtatómat felismerje és tökéletesen működjön? A művelet központnál az XP kompatibilitás már próbáltam, de mind hiába felesleges volt. Válaszotokat előre is köszönöm.
×
×
  • Create New...