Jump to content
PirateClub.hu

Csicskalex

Felhasználó
  • Pontszám

    12
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Csicskalex

  1. Szevasztok!! Előstör is nagyon király ez a téma, énis szeretek gitározni. Van egy Stagg akusztikusom már kb másfél éve, de elektromos gitáron is tolom, eléggé megy. Azt akarom kérdezni, hogy van-e ojan dolog a gitározásban amit magadtól nem birsz megtanulni, mert én nem jártam gitároktatásra és mégis megy.. És még valami...Tudja valaki hogy honnan birom megszerezni Neil Young: Vampire blues-kottáját mert nem nagyon találtam meg sehol.. Előre is kössz.
  2. Hát én meg inkább összegyújtenék egy csomó túlélőt, elmennék a fegyverboltba(de persze nem csak lőfegyverekkel hanem kézifegyverekkel is felszerelném magam mert mivan ha elfogy a töltény),ezután a kórházakból és a gyógyszertárakból minden izét meg bogyót kipakolnék, kaja,pija gyűjtés aztán egy kétemeletes épületbe(pl egy iskolába) bevonulnánk az 1. emeletet lezárnánk és apritsd a suli körül a zombikat. Ez jó nem?
  3. Énis mondok Ez még idén május egykor történt(persze mindenki illuminált állapotban..).A máj. 1et a haverom gyümölcsösében töltöttük volna ahol persze nincs áram.Nah részegen azon filóztunk, hogy hogy fogunk zenét engedni honnan lesz áram a hifihez.Nah ekkor odajött a haverom és aztmondja 'ha nem lesz áram ne féljetek majd hozok konnektort" :D
  4. Csicskalex

    Anime

    Én nnem szeretem a torrentot inkább megkeresem a direktlinkeket és úgy szedegetem.. ...Ja mostanában az animax tényleg sz...r!Szerintem úgy tudnák megoldani, hogy egy bizonyos időben kezdik el ezeket a jobb animéket nyomni mikor a kicsik már alszanak... De én is inkább leszedem és ugy nézem...Megnéztem a másik klasszikust is az Elfen liedet és megértm, hogy miért nem engednék le az animaxon... de nagyon király...
  5. Csicskalex

    Anime

    Ja a belachot is nézem, de ezek a részek amik most mennek az Animaxon kicsit unalmassak... Megnéztem az airt és tetszett. Ja tudom mejik rajzfilmre gondolsz b4m az is jó...na meg a méz és lóhere.A GITSeket ár láttam.Én mindenfajta animét szeretek..Nekem nagyon tetszett még a Hellsing is.
  6. Csicskalex

    Anime

    Ja a death noton meg a Narutón már túl vagyok.Azokat szeretem is, a narutóból meg is van minegyik rész.Az elfen liedet meg az angel sanctuarit még nem láttam da ha kötelező klasszikus akkor megnézem és mijen stilus az az air meg a kanon?eléggé kiváncsi vagyok rá..
  7. Csicskalex

    Anime

    Én is úgy vagyok vele, de azért tán csak van néhány kötelező klasszikus..
  8. Csicskalex

    Anime

    Ja ott megtaláltam kösz szépen. Na és szerintetek melyek azok a rajzfilmek amiket egy animefannak kötelező megnézni?
  9. Csicskalex

    Anime

    Hello!Tudnátok segiteni?már elég régóta keresem a devil may cry c. játék anime verzióját.Ha netán valaki tudná hol találom meg pls irjon.Előre is kösz.
  10. Csicskalex

    Resident Evil 4: Afterlife

    Nekem mind a három tetszett.Remélem ez is jó lesz, és már várom.
  11. Szerintetek hány halat lehetne vele fogni?
×
×
  • Create New...