Jump to content
PirateClub.hu

FedeMan

Veterán
  • Pontszám

    51
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: FedeMan

  1. FedeMan

    Formula 1

    Szerintem várható, hogy az ún. nagy csapatok újra az élmezőnyben lesznek.
  2. FedeMan

    WWE pankráció

    Ez is lehetséges, bár ha DX, akkor már inkább HBK kapja, mivel ő már nem sokáig fog a WWE rendelkezésére állni. A pénteki Smackdown main eventje is jó lesz: Jericho & Big Show vs. Brothers of Destuvtion
  3. FedeMan

    WWE pankráció

    Na megnéztem a RAWot, unalmas volt, kivéve a végét, a Triple Threat Tag meccs az kivételesen tetszett. Hétvégén Surivor Series, tippek? Én a két övmeccsre ezt tippelem: WWE © - Cena megvédi az övét, vagy HBK nyer, mivel Washington - i, és ott rendezik a Survivor Series - t. WHC - Undertaker vagy Jericho nyer.
  4. FedeMan

    Van sportoló példaképetek?

    Nekem Zidane, függetlenül a 200 - os VB-n történt incidensről.
  5. FedeMan

    Formula 1

    Glock nagyon tehetséges, Sutilról nem is beszélve, én drukkolok nekik, hogy jó teljesítményt nyújtsanak a 2010 - es idényben.
  6. FedeMan

    Hogy vagytok?

    Fáradtan én is, de ma végre kipihenhetem magam.
  7. Beszélj vele 15-20 percet és amikor Neked vagy Neki már el kell mennie, írd meg, hogy nagyon jót beszélgettünk, megismételhetnénk ezt egy pizza mellett is.
  8. A lényeg, hogy ne változz meg más miatt. Az egy dolog, hogy ők vannak a figyelem középpontjában. Ez a tipikus fiatal gondolkodás, hogy legyünk a középpontban, csináljuk valami extrém dolgot, hogy ránk figyeljenek. Nem kell, sőt. Amennyiben jóban vagy azzal a haverral, akár segíthet is, de egy jól elsütött viccel a figyelem középpontjában lehetsz, tudom most ellentmondtam önmagamnak. Nem kell az egész társasághoz beszélned, elég csak a kiszemelt lányhoz, majd egy nagy mosoly és már el is indultál. Tapasztalat, hogy ha az illető nincs közösségben, akkor sokkal jobban el lehet vele beszélgetni, mivel ha többen vagytok ő is pont azt próbálja, amit Te, a figyelem középpontjában lenni. Egy vicc, vagy valami tréfás dolog, majd szemkontaktus, és arra már lehet építeni (pl ennek ürügyén megszólítod).
  9. FedeMan

    Kábel nélküli USB-kábel

    Ezt be kellene szereznem, már így is alig látok a kábelektől.
  10. FedeMan

    Mennyire vagy meleg?

    20 %, de pár kérdést nem értettem.
  11. Jobb hamarabb lépni, mert könnyen átmehet "biztos csak barátkozni akar" dologba. Elhívod egyszer, megkérdezed lenne kedve esetleg egy ismétléshez, majd felhívod pár nappal később megbeszélitek és a 2. "randi" végén, lehetőleg egy romantikus helyen (pl naplemente, ültök egy padon, előtte odaadod neki a kabátodat, sok boldogságot. Én szurkolok!
  12. Hívd el fagyizni, szánj rá egy egész napot, beszélgessetek finoman és egy jó pillanatban csókold meg. Azt már érezni fogod séta közben, hogy tetszel - e neki, esetleg ha még nincs elég bátorságod, akkor a végén kérdezd meg tőle, hogy volna kedve eljönni veled ide - oda stb. pl, megnézitek a kedvenc filmjét és hasonlók. Rákérdezni szerintem sem jó dolog, mert lehet nem tud rá neked egyből mit mondani. Célozgatni, finoman bókolni stb, felkérni táncolni, valamilyen bulin stb stb. Aztán, amikor már érzed, hogy kialakult köztetek valami megcsókolod és kész. Sok szerencsét!
  13. Egy legjobbnak tartott barátról ez erős. Beszélj vele, de egy barát fontosabb, mint egy csaj, ezt jól jegyezd meg. Kitartás!
  14. Szerintem egy MyVIP jelölésből/ MSN üzenetből vagy bármi ilyen dologból nem szabad levonni semmit. Suliban menj le ah avrodhoz, ott találkozol majd a csajjal, aztán elhívod valahova, de ülhetsz mellé kajálásnál stb. Próbáld meg kideríteni, hogy miért rajong stb esetleg egy barátnője segítségével.
  15. FedeMan

    Laptop vásárlási tanácsok!

    A MacBook az egyik legstabilabb laptop, amit valaha is használtam. Mondjuk a futó alkalmazásokkal vigyázni kell, mert a Leopard annyit nem bír. Ha ez lenne az első Mac géped jól gondold át. Árát tekintve ez éri meg a legjobban a jelenlegi piacon. 3 év garancia, ami olcsón bővíthető még 1 - 2 évig, ha hiba van 30 napon belül garantálják a javítást, házhoz jönnek a bejelentést követő munkanapon. Jimmy: szerintem a táp nem fogja bírni 2-3 évnél tovább Már előttem is leírták: laptop nem arra való, hogy játszatok vele! Játékkal gyorsan kimúlik majd, ezt biztosra veszem, ezeket egyszerűen nem arra tervezték. Látok itt sok embert, aki ír 3 - 4 laptopot, ami közül kellene választani...én anno a Dell mellett döntöttem a stabilitás miatt, gondolom nem kell bemutatni a gyártót. Fujitsu - Siemens, MSI, HP....eleve zárjátok ki, ha nem 1 - 2 évre tervezitek.
  16. FedeMan

    WWE pankráció

    John Cena Shoun Michaels Shane McMan Rey Misterio Kofi Kingston
  17. FedeMan

    Bajnokok Ligája

    Nem tudom, láttad - e a Barcelona - Manchester Unite meccset? Scholes elég szépen kilőtte a jobb vagy a bal felső sarkot! Iolyen rossz BL - t, mint az idei.... 4 csapatnak szurkoltam (már egyszer leírtam miért), a Real - nak, a pool - nak, a Juve - nek és a Chelsea - nek! Erre lett: Chelsea - Juve Real - Liverpool Most: Liverpool - Chelsea ... .
  18. FedeMan

    Formula 1

    Most miért? A pontok igazságosak. Azért mert Hamilton úgy nyert, hogy az utolsó versenyen nem versenyzett szinte?! Bár nem szeretem Hamiltont, inkább Ferraris vagyok, de ez a pontrendszer így volt jó, mert most tökmindegy lesz, hogy valaki az összes versenyen a második, amikor nem ér semmit. Pontokkal lehet simán nyerne, de így? Az utolsó verseny így se lesz izgalmasabb, mert abban biztos vagyok, hogy idén aki nyerni fog, az már az utolsó verseny előtt bebiztosítja magának és már el sem kell indulnia...+ igazad van, a Force India, meg ezek már fejleszthetik is az autót, első 10 futam lemegy, lesz 3 versenyző akinek kettő vagy t=obb győzelme van, aztán közöttük fog eldőlni. Peace!
  19. FedeMan

    Juventus

    Igen, szép volt. A Rómát meg kéne vernünk, igaz idegenben nehéz lesz, de nem lennénk Juve, ha nem tudnánk bármikor, bárkit megverni.
  20. FedeMan

    Bajnokok Ligája

    Megyek, megyek.
  21. FedeMan

    Bajnokok Ligája

    Pont így volt ez, mert azt adta a sors, hogy a Juve és a Chelsea, a Real és a Pool játszott egymás ellen, sajnos szívből nem tudtam örülni annak, hogy nyert a Chelsea, mivel a szívem mindig csíkos marad. elmesélek nektek egy történetet a Liverpool - os szurkolásom kapcsán. Igazából akkora fan nem vagyok (értsd. pl Chelsea vs Pool, akkor inkább nyerjen a Chelsea), de van egy lány ismerősöm, akivel először ez volt a közös témánk, vagyis ezzel a témával tudtam nála indítani...és végül egészen megszerettette velem, bár KOP (Pool szurkolói mag) najk nem nevezhetem magam, de örülök ha nyer a csapat, mert akkor az a lány is nagyon boldog. A lányról majd írok inkább egy másik topic - ban. Szóval, igazából csak a Juve és a Chelsea mondható kedvencnek...Real azért mert nem szeretem a Barcát, meg Zidane... . Viszont akiket nagyon nem kedvelek azok a divatdrukkerek. Van pár iskola évf.társam, meg ismerősök, akinek mindig az a kedvenc aki nyer, hirtelen a fórumon is megszaporodtak a Spanyolország drukkerek...furcsa. Nah peace.
  22. FedeMan

    Bajnokok Ligája

    Igen, ezzel én is egyetértek, abszolút kedvencem a Juve!
  23. FedeMan

    Bajnokok Ligája

    Nem ismerem a témát, amiről beszéltetek, de így igaz. Kicsit érdekes, mert a Chelsea és a Liverpool nagy ellenfelek, de a képletem egyszerű: Gyermekkori kedvencem: Juventus (de az olasz nemzeti csapatot nem kedvelem) Real - nem szeretem a Barcát, viszont a spanyol játékosokat kedvelem, illetve a kedvenc játékosom Zidane, aki itt játszott. Liverpool - kedvelem a spanyolokat, itt sok van. Chelsea - szimplán jók, és mert nem szeretem az Unitedet.
  24. elvileg, ha kapásból elmondod valakinek, akkor megjegyzed az álmod, de ha halasztod felkeléskor, hogy majd elmondom suliban, vagy este addigra 100, hogy elfelejted.
  25. FedeMan

    Külső vagy belső számit legjobban?

    Két eset lehetséges. Utcán megismered, kapásból látod és ha gondod van a külsejével egyszerűen máshogyan kezeljük. (ilyenek vagyunk mi férfiak ) Egyre gyakoribb az internetes társkeresésé, mindenképpen beszélgetés a kezdete ezeknek a kapcsolatoknak és, ha tetszik a jelleme, a gondolatai a külső már másodlagos lesz....szerintem
×
×
  • Create New...