Jump to content
PirateClub.hu

dcyborg

Veterán
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

64 Szegény

About dcyborg

 • Rank
  Pelenkás Bajkeverő
 1. A data már törölte a negyedik linket .............. SAJNOS! Megköszönném ha tudnád pótolni
 2. dcyborg

  A Nagy Android (mobil) Téma!

  Károkozó: Adware.AndroidOS.AirPush.a (v) Forrás: Kereső Veszélyesség: Mérsékelt Kategória: Adware (General) Megjegyzés: Adware, also known as advertising software, displays third-party advertising on the computer. The ads can take several forms, including pop-ups, pop-unders, banners, or links embedded within web pages or parts of interface. Some adware advertising might consists of text ads shown within the application itself or within side bars, search bars, and search results. Adware is often contextually or behaviorally based and tracks browsing habits in order to display ads that are meant to be relevant to the user. Javaslat: This is a moderate risk and should be removed or quarantined as it may negatively impact your privacy and security or make unwanted changes to your computer's settings.
 3. dcyborg

  NAGY Windows 8 és 8.1 Gyűjtőtéma

  Na végre egy működő normális dolog! Köszönet érte. Frissen telepített szűz Win 8.1 Pro és lám aktivált :) BreakR ezzel próbáld te is nekem ez bejött végre. Már harmadjára telepítettem hol így hol úgy a win 8.1 pro verziót 32 bitest aktiváltam be vele! Szóval köszönöm!!!
 4. dcyborg

  NAGY Windows 8 és 8.1 Gyűjtőtéma

  Nekem nem működik! Próbaverzió marad és csók. Jobb még várni előbb utóbb lesz valami normális megoldás is.
 5. dcyborg

  A Nagy Total Commander Téma

  Vipre internet security még sosem csalódtam benne a 6 év alatt!!! De a kaspersky is u. ezt dobja ki. 100% hogy tök trójais. SAJNOS! De miért is ne raknának bele amikor tele zsúfolják programokkal amivel nincs is baj csak ....... ez nem a te bűnöd nehogy félre értsd. Kukkold meg normális írtóval ne az AVG vel mert az meg egy vicc! CSAK telepítésnél jön elő kicsomagolásnál NEM! De ez nyílván való
 6. dcyborg

  A Nagy Total Commander Téma

  Köszönném a feltöltést csak: Károkozó: Trojan.Win32.Generic!BT Forrás: Aktív Védelem Dátum: 2012.11.30. 20:58:14 Veszélyesség: Magas Kategória: Trojan Megjegyzés: Trojan is a general term for malicious software that is installed under false or deceptive pretenses or is installed without the user's full knowledge and consent. Most Trojans exhibit some form of malicious, hostile, or harmful functionality or behavior. Javaslat: This is a high risk and should be removed immediately as it may compromise your privacy and security, make dangerous changes to your computer's settings without your knowledge and consent, or severely degrade your computer's performance and stability. c:\Program Files\TC UP\PLUGINS\Tools\HFS\hfs.exe c:\Program Files\TC UP\PLUGINS\wcx\DarkCryptTC\blockapi\fcryp.dll c:\Program Files\TC UP\PLUGINS\wcx\DarkCryptTC\blockapi\vsen10.dll Csak ez a HÁROM TRÓJAI VAN BENNE ILL. FERTŐZÖTT!!!!
 7. dcyborg

  A Nagy Total Commander Téma

  Csak egy kérdés: hogy a somba lehet úgy beállítani hogy NE OROSZ LEGYEN MINDEN ?????? Mire a főmenüt sikeröl akkor is marad itt ott orosz szöveg ill héber !! áh barátom ez egy nagy ............kalap.....
 8. dcyborg

  Hibák, Észrevételek Bejelentése

  Bocs ha rossz helyre írok de nem találok megfelelő topikot. Nekem az nem tetszik hogy a feltöltő de legyen bárki, pl itt van egy : [Hidden Content] a bemutató youtube helyen egy másik oldalt reklámoz ami NAGYON nem tetszik!!! Ha engedélyt kapott tőletek akkor írja ki természetesen, mert így szerintem mindenki arra gondol ott lehet megnézni az előzetest. Nekem pl baromira nem tetszene, hogy jönnek az oldalamra és tökre ingyen reklámozgasson bárki is bármi nemhogy egy másik hasonló oldalt bár amit reklámoz az egy kalap fossss Sziasztok
 9. dcyborg

  Mindennapjaink, reggel, délben, este...

  Nekem baromira nem jön be az új külső!!!! Miért kell elbaxni a régi jó bevált dolgokat? Szinte csak ez jellemző erre az országra ............ A kutya sem kíváncsi már a topikok megnyitása előtt arra, hogy kinek milyen avatarja van! Ezzel a külsővel most komolyan olyan lett az oldal mint egy kezdő kis dedós warez oldala :D
 10. dcyborg

  NAGY Windows 8 és 8.1 Gyűjtőtéma

  Csatolom a képet hozzá ok?: Írj püt szívesen segítek
 11. dcyborg

  NAGY Windows 8 és 8.1 Gyűjtőtéma

  1.) Hogyan kell telefonon aktiválni a win8-at! 2.) Kövesd az alábbi lépéseket: 4.) Nyomd meg a billentyűzeten a windows gombot, aztán az alkalmazásokban látni fogod a parancssort,--- /Ha ezt nem látod akkor tedd fel a Microsft álltal kiadott start menü vissza állítót amit itt talász:/ [Hidden Content] Jelszó: dcyborg ---aztán kat rá egér JOBB gombbal kétszer. Ekkor megljelenik mellette egy pipa és ezzel egy időben alul is egy 6 darab (fehér) ikonból álló asztal. Itt kattints alulról, jobbra haladva a negyedikre (futtatás rendszergazdaként) KATT rá 5.) Kapcsold ki a netet !!!! 6.) Ezekután írd be ezt a futtatás parancssorba: slmgr /ipk NB7P3-C66T2-848FB-M3BJB-2PKVC 7.) Nyitni fog egy aktivációs ablakot ahol kérni fogja az aktiválást , katt rá: (NEM kell megíjjedni hibával ki fog lépni hogy NINCS neted de semmi baj pont ez kell neked!!! Mert az ablakot újra nyitja és ott lesz a TELEFONOS aktiválás is! Na erre katt megint és feljön egy aktivációs ablak és benne szerepel kettő telefonszám: 1 ingyenes, ha van skype vagy voice előfizetésed válaszd azt és egy sima Pesti szám. Én az utóbbit választottam. 8.) A magyar Microsoft aktiválás gépesített és nem rögzítik sem a számot sem a beszélgetést de ezt el is fogja a gépi női hang mondani! Szóval nyugodtan felhívod és bepötyögöd kérésre az A,B,C,D,E,F,G,H, betűk alatt levő számokat. (Minden betűhöz 6szám tartozik.)Ha ezzel megvagy a gépi nő bemondja neked az aktiváláshoz szükséges számsort ami szintén A-tól H-ig tart, tehát mond neked 8*6 számot amit én papírra írtam fel és javaslom te is tedd ezt mer így ha elcseszed ott lesz a papírodon Szóval ezután beírod a kapott számokat és aktiválod vele a win8asodat ! Az egész telefonálási folyamat olyan max 5 percet vesz igénybe és a Pestieknek helyi tarifa a vidékieknek meg értelem szerűen vidéki hívás dijja NEM emelt! Nem emlékszem hogy újra indulna a gép, viszont TUTI hogy ativált! 9.) Nézd meg magad is, hogy aktivált e a win8asod itt: vezérlőpult --> rendszer --> Részletek megteintése a windows aktiválása eszközben (ez utóbbi ott van ahol az eredetiség matricát tette bele anno a win7 csak a bal oldalon) katt rá. Ha jól csináltad ezt a fogod látni: Sok sikert. NEM SZÁMÍTI HOGY MILYEN SERIALLAL TELEPÍTETTED FEL MERT EZZEL A MÓDSZERREL MINDENT FELÜL ÍRSZ!!! A KÉPEN LÁTNI LEHET MIKOR AKTIVÁLTAM VELE A WIN 8 PRO VERZIÓMAT. A fenti sorozatszám a windows 8 Pro és Enterprise verzióhoz jó, én magyar verziót tettem fel az MSDN-ről melynek buildja 9200.
 12. dcyborg

  A Nagy Adobe Téma

  Az aktivátort ne használjátok!!!!!!! Trójai van benne : <?xml version="1.0" encoding="UTF-16"?> <SBCSQuarantineRecordXML scanGUID="CustomClean" quarantineLocation="C:\ProgramData\Sunbelt\AntiMalware\Quarantine" name="Trojan.Win32.Generic.pak!cobra" type="Malware" quarantineId="{D231A4C0-2708-40E8-BFCF-373FE2FB1425}" author="" category="Trojan" dateTimeStampUTC="2012-05-03T21:34:33" threatId="4657539" level="2" adviseType="3" optionalScan="0" removalType="0" Source="1" canQuarantine="true" BufferOnly="false" threatDefinitionVersion="11873"> <authorURL></authorURL> <desc>Trojan is a general term for malicious software that is installed under false or deceptive pretenses or is installed without the user's full knowledge and consent. Most Trojans exhibit some form of malicious, hostile, or harmful functionality or behavior.</desc> <threatAdviceDetails>This is a high risk and should be removed immediately as it may compromise your privacy and security, make dangerous changes to your computer's settings without your knowledge and consent, or severely degrade your computer's performance and stability.</threatAdviceDetails> <customData></customData> <fixes> <fix traceType="4" dispValue="T:\crack\cr-aquasoft.exe" actionType="1" isTransient="false"> <originalAttributes> <attr n="path" v="T:\crack\cr-aquasoft.exe"/> <attr n="md5" v="DD66A4CFFBCD4B2C49AFA685E8136524"/> </originalAttributes> <quarantineAttributes> <attr n="quarantineName" v="{B0E75F1E-980D-45E2-AE3D-DA527BE076AE}_ENC2"/> <attr n="isEncrypted" v="true"/> <attr n="quarantineMethod" v="1"/> </quarantineAttributes> </fix> </fixes> </SBCSQuarantineRecordXML> A DLL-eket másoljátok be inkább azzal semmi gond!
 13. dcyborg

  mi a neve az állatodnak?

  az ország qrva nagy állata: ? orbán állat!!!!!!!! A legnagyobb amit eddig valaha láttam!!!!
 14. Hali váltott a digi megint az új kulcs: 01: D9 EF 8C 9A 2D 2B CF DO A5 AO D1 24 F1 1E 30 0C
 15. dcyborg

  Dragon Ball 2008

  Sziasztok. Nem akarom senkinek elvenni a kedvét a filmtől de ez egy egy oltári nagy xarság úgy ahogyan van !! A többi anime xarsággal együtt. !!! Ezek az anime xarok csak hülyét csinálnak a gyerekekből ill az ilyen fimeket ill meséket nézőkből lesznek a hiperaktív hülye gyerekek ! Ez lenne a véleményem röviden :) Nem állt szándékomban megsérteni senkit sem csak a vélemény nyilvánítás volt acélom. Aki szereti áldásom rá Kellemes szórakozást hozzá.
×