Jump to content
PirateClub.hu

Konrad_90

Veterán
  • Pontszám

    737
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Budapest

Konrad_90's Achievements

Made in China

Made in China (12/24)

15

Közösségi hírnév

  1. Konrad_90

    Milyen mobiltelefonod van?

    Most érkezett el az idő, hogy leváltsam a Nokia C2-01-et (az sem rossz teló, csak 1-2 év alatt lehasználódik). Szóval az új egy ZTE Blade III. Az eddigi pár nap használat alapján nekem nagyon tetszik.
  2. Konrad_90

    Hálózati problémák

    Ha jól sejtem az FTP "Foiled Twisted Pair" -t jelent. Vagyis egyfajta árnyékolást: Ha van nyolc ér és megefelelő csatlakozó a végeken, akkor természertesen működik. És ha megfelelő típusú a kábel (patch/crosslink). Marci11223344 Milyen operációs rendszer alól kellene működjön? A másik, hogy a net ha routeren keresztül jön, nem lehetne arra a routerre bekötni a térfigyelő rendszertől jövő kábelt? Csak egy ötlet, így látatlanba.
  3. Konrad_90

    Microsoft Windows 7

    juniorg A drivert az Intel oldaláról szedted le és telepítetted, vagy a Windowson keresztül (Vezérlőpult -> Eszközkezelö -> Hálózati kártyák -> Intel Centrino Wireless-N 2230)? dzsoot A Win7 telepítésénél ha jól emlkszem le lehet formázni a HDD-t, amikor megkérdezi milyen módon telepítse (Upgrade / Custom (advanced)).
  4. Konrad_90

    Eurovízió 2013 - ByeAlex megy Malmőbe

    Erről a négy bejutottról még alig hallottam valamit, a "kiválasztottról" meg főleg nem. Meghallgattam a dalt, a zene eléggé semmilyen, ilyenből tizenkezttő egy tucat. A szövege szintén. Persze ez csak az én szubjketív véleméynem, senkinek sem akarok a lelkébe tiporni, ha pont ez az ipse a kedvence Hogy miért pont ő képvisel miket... Ja persze megszavazták, de ugye a "majd' negyedmillió" az ~200 000 fő, úgy érzem egy tízmilliós országban mondjuk ha kétmillióan megszavazzák, akkor érdemesebbnek tartanám. Vagy azt gondolnám velem van a hiba, hogy nem tetszik.
  5. Konrad_90

    Kép kéregető

    Előre is rohadt nagy elnézést, ez undorító lesz : Jah, majd kifelejtettem, én kérek hanyattesést
  6. Szenzor a sprayflakonból A Müncheni Műszaki Egyetem kutatói a képalkotó szenzorok új generációját fejlesztették ki elektromosan vezető műanyagokból. A Müncheni Műszaki Egyetem1 tudósai a képalkotó szenzorok új generációját fejlesztették ki elektromosan vezető műanyagokból, melyek a hírek szerint a szilíciumlapkáknál nagyobb fényérzékenységgel rendelkeznek, s előállításuk egyszerű és egyben költségkímélő. Leheletvékony: az organikus szenzorokat kis és nagy felületű CMOS chipekre egyaránt fel lehet vinni, de alkalmazásuk lehetséges hajlékony műanyag fóliákon, vagy üvegfelületeken egyaránt. (Kép: U. Benz / TUM) Összeszedtük az egyetem sajtóközleményéből a fontosabb részleteket: Az elektromosan vezető műanyagot vékony filmrétegben kell felvinni a lapka felületére. A műanyag réteg vegyi összetételét az adott célnak megfelelően módosítani lehet, így akár a szabad szem számára láthatatlan fényspektrum is leképezhető. Prof. Dr. Paolo Lugli2 és Dr. Daniela Baierl, a Müncheni Műszaki Egyetem (TUM) kutatói, olyan eljárást fejlesztettek ki, melynek köszönhetően a hagyományos CMOS szenzorok teljesítménye olcsón és hatékonyan növelhető. A speciális műanyag folyadékot leheletvékonyan kell felvinni a képérzékelő felületére, ami költséghatékonyan és precízen oldható meg szórásos eljárással. Nagyteljesítményű: a tesztelés során beváltak az organikus szenzorok, melyek akár háromszor akkora fényérzékenységgel rendelkeznek, mint a hagyományos CMOS lapkák (Kép: A. Hedergott / TUM) További előnye a műanyag szenzornak: a rögzíthető fényspektrum attól függően változik, hogy milyen vegyi anyagokat alkalmaznak az eljárás során. A megfelelő vegyület használatával például sokkal olcsóbban lehet akár infravörös érzékelőket is előállítani, melyek így sokkal szerteágazóbban terjedhetnek el ipari- és konzum körökben (például éjszakai digitális sofőr-asszisztens a jövő autóiban). A téma tudományos része, avagy a kutatók publikációja itt olvasható3. Forrás: http://prohardver.hu/index.html Cikk: http://prohardver.hu/hir/szenzor_a_sprayflakonbol.html Linkek a szövegben: 1.: http://www.tum.de/ 2.: http://www.nano.ei.tum.de/ 3.: http://www.nature.com/ncomms/journal/v3/n10/full/ncomms2180.html
  7. Konrad_90

    Gépeld be hogy....

    hjőewtrőu Na, ezt még gyakorolnom kell.
  8. Konrad_90

    GTA 5

    Gamepodon találtam egy adag új képet (remélem nem voltak még). http://gamepod.hu/hir/gta_v_nagy_mennyisegu_kep.html
  9. Ezt egy kocsmában hallottam: Egy ember találkozik a barátjával. Mondja neki: Te, ma este gruppenszex lesz nálunk, nincs kedved átjönni? -De, jó ötlet. Hányan leszünk? -Hát, ha hozod a feleséged, akkor hárman.
  10. Név: rajmi200 Profil: http://www.pirateclub.hu/user/1383416-rajmi200/ Fórumtéma: http://www.pirateclub.hu/topic/7314664-folyamatos-havi-joevedelem/ Amit hirdet: http://www.lifecard.hu/1h0nq
  11. Konrad_90

    Tetszik az új PirateClub?

    No, akkor világos, azt meg amúgysem ismerem.
  12. Konrad_90

    Tetszik az új PirateClub?

    Dehogynem, pl ez jó beci92 Ez, mint facebook kippintás? Szerintem nagyon is hasonlít az előző megjelenésre, de a fészerre legkevésbé.
×
×
  • Create New...