Jump to content
PirateClub.hu

MGvok

Veterán
  • Pontszám

    35
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About MGvok

  • Születésnap 04/06/1988

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Legutóbb itt jártak

489 profil megtekintés

MGvok's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

1

Közösségi hírnév

1

Community Answers

  1. MGvok

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok! Több programot nem tudok elindítani mert Visual C++ Runtime error -t ír ki. Pontosabban a program nem tud Patchelni. Próbáltam már hogy kikapcsolom a tűzfalat, letörlöm a vírusirtót, újratelepítem a programot, javítottam a NET keretrendszert, Registry cleaner-t futtattam, Microsoft Visual C++ -t frissítettem. Eddig semmi nem változott. Ugyan úgy kiírja a hibaüzenetet. Tudna valaki tanáccsal szolgálni ezügyben hogy miként tudnám kijavítani a problémát?
  2. MGvok

    Tedd a homlokod a billentyűzetre!

    http://tojasvadaszat.aegondirekt.hu/?ref=p62sjd Elég vérszegény lett :S
  3. MGvok

    Milyen gyorsan írsz?

    You reached 300 points, so you achieved position 637 of 4712 on the ranking list You type 394 characters per minute You have 67 correct words and you have 2 wrong words
  4. MGvok

    Milyen telefont vegyek?

    Sziasztok! Samsung S5230 -as készülék vásárlása előtt állok. http://mobilarena.hu/teszt/samsung_s5230_tudja_hogy_mit_akarsz/bevezeto_csomagolas.html Azért esett rá a választásom, mert ennyi pénzért szerintem megéri. Eredetileg Nokia N73 -ra fájt a fogam, de szinte ugyan annyi az áruk. Nekem csak telefonálásra és legfőképpen zenehallgatásra kellene. Headsettel, akár nélküle. Várom az észrevételeiteket a telefonnal kapcsolatban!
  5. http://www.filedropper.com/ unlimited downloads and uploads download speed around 3.5 MB/s
  6. MGvok

    Robogó és gyorsasági tuningolása!

    Már megoldódott a probléma Csak be kellett melegíteni...Én marha Lehet a görgőgnél van valami gond. Nekem is van ilyen motorom, de nem tudtuk megcsinálni utána meg már nem volt időnk rá. Görgőt is cseréltünk és semmi (csak alig ment 5-10km/hval)
  7. MGvok

    Nyilak vs. WSAD

    WSAD mert ha 1.6ozok jobban elérem a Shift, CTRL, SPACE, TAB gombokatttt
  8. MGvok

    Milyen gyorsan írsz?

    You reached 266 points, so you achieved position 494 of 3993 on the ranking list You type 371 characters per minute You have 58 correct words and you have 1 wrong words Hát igen... You reached 266 points, so you achieved position 494 of 3993 on the ranking list You type 371 characters per minute You have 58 correct words and you have 1 wrong words Hát igen...
  9. MGvok

    Robogó és gyorsasági tuningolása!

    Sziasztok! Van egy Malaguti F10es robogóm. Amikor full gázt adok neki, akkor felgyorsul 60ra és kb 1-2percig nem gyorsul tovább. Már szinte mindent szétszedtem hogy megtudjam mi okozza ezt, de nem találtam semmit. Szerintetek mi lehet a probléma?
×
×
  • Create New...