Jump to content
PirateClub.hu

hocsike

Veterán
  • Pontszám

    14
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

hocsike's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

1

Közösségi hírnév

  1. hocsike

    Microsoft Windows 7

    Köszönöm, remélem több szerencsével járok. Sikerült, leellenőriztem az eredetiséget online. Köszönöm mindenkinek.
  2. hocsike

    Hálózati problémák

    Ezek után kizárásos alapon az lenne a kérdés, hogy a szomszédnak működik rendesen? Mert ha igen akkor a Te gépeddel van a gond, ha nem akkor nyúlnék csak routerhez.
  3. hocsike

    Microsoft Windows 7

    Ezt nem tudtam. Egy Asus laptopról van szó. Ahhoz tudom használni ezt a DAZ loadert?
  4. hocsike

    Hálózati problémák

    Szerintem a szomszédodnál lehet a router, és éppen kihasználja a sávszélességet. Nálunk ha a gyermekeim a router melletti gépen pl youtubot néznek, akkor az emeleten semmelyik gépen nem tudok, még híreket olvasni sem. Sőt legutóbb éppen írni szerettem volna a fórumban, és ők pont akkor kezdtek el letölteni. Mintha megszűnt volna az internet, majd mivel 2-szer is kattintottam az elküld gombra, a letöltésük után egyszerre kétszer küldte el. Sőt, ha Ő pl. kábellel is tud csatlakozni, akkor lehet akármekkora letöltési sebességetek, megbénítja az interneted. A router azt a kérést szolgálja ki előbb, amelyiket könnyebb, és a másik kérés csomagjait várakoztatja, illetve tárolja. Ugyanez a helyzet, ha nálad a router, de távol vagy tőle. Minden ház falában, még a tégla falban is vannak vasbeton merevítések, ezért még az sem mindegy, hogy a szobán belül, hol van a számítógép.
  5. hocsike

    Microsoft Windows 7

    Köszönöm a segítséget, kipróbálom ezt az újat. Nem gondoltam át kellően a dolgot, és mivel ez volt az első nem eredeti win 7 telepítésem, hát megfizettem a tanulópénzt. Az igazi szívás az, hogy mivel a barátomról van szó, a saját időmet szúrom el. A mentségemre legyen mondva, hogy el nem hittem volna, hogy, hogy egy ilyen apró hiba mennyire kiszúrt velem, és remélem más is tanul belőle. (Most találtam meg a verzió számát, 1,6-os volt, 2009-es) Köszönöm még egyszer.
  6. hocsike

    Microsoft Windows 7

    Sziasztok, szeretnék egy kis segítséget kérni. Egy barátomnak telepítettem egy win 7-et, és engedélyeztem a frissítést a gépén. Sajnos 2 hónap múlva előjött, hogy a win nem eredeti és persze elsötétült a képernyő. Újra telepítettem a gépet, és letiltottam a frissítéseket. 2 hónap múlva pedig, tegnap megint elsötétült az asztal, és megint jelezte, hogy nem eredeti. A vicc az, hogy nincs internete a barátomnak, ezért nem értem, hogyan lehet. Igaz telepítettem neki avast vírusírtót, de csak a pendrivok miatt, és csak a telepítéskor frissítettem nálam. Én csak egy gondot tudok elképzelni, hogy a gép annyira új, hogy a loaderben, amit használtam nem volt ilyen új processzor, ezért eggyel régebbi típust jelöltem meg, de a telepítés után hetekig jelezte, hogy eredeti aktivált windows. Az én win 7-em eredeti, ezért nem tudok próbálkozni, Ő pedig messze lakik, ezért szeretnék felkészülni a problémából. Találkozott már valaki ilyen gonddal? Akitől a lemezt kaptam azt mondta, hogy több embernél használta, és mindenkinél hibátlan. Loadert saját magam töltöttem le innen. Köszönöm, ha valaki tud segíteni.
  7. hocsike

    Navigációs kérdések (új)

    És a windost nem tudom valahogy megnézni? Az orionnál a megfelelő sorrendben kellett nyomkodni a gombokat, hogy bejöjjön a windows, és utána már hozzá lehetett férni bármihez, viszont miután valaki belepiszkált a navigációba, se a toolbox, se az activsinc nem érzékelte többé a gépet.
  8. hocsike

    Navigációs kérdések (új)

    Kellett nekem navigációval kezdeni. Egy másik barátom, kollégám is megkért, hogy neki medion készüléke van, és Igo-t szeretne rá. Tudna valaki segíteni, mert a google most nem tud. Ha jól olvasom, win ce5 van rajta, de az indító menü miatt nem férek hozzá. Tudna valaki segíteni.
  9. hocsike

    Navigációs kérdések (új)

    Köszönöm, a google segített, és a nav'n go fórumon megtaláltam, hogyan lehet ebből az ócska pna-ból előcsalogatni a windowst, utána pedig már könnyebb volt, mert akkor már hozzáfértem a belső memóriához. Csekély 2 éjszakámat vette el. Köszönöm még egyszer.
  10. hocsike

    Navigációs kérdések (új)

    Köszi, sikerült egy igo primo-t találnom, amivel működik, de az nem tetszik. Az eredetihez hasonló 8.3-ast keresnék (mert az gyorsabb), de egyik sem működik, vagy törölve lett, vagy sérült.(Bandi 201-esében nem működik, a 106-osban lévő CRC hibát jelez, pedig 2-szer is letöltöttem) Esetleg tudod, vagy valaki, hogy melyik hibátlan? Soha nem akartam GPS-ekkel foglalkozni, ezért vettem eredetit, erre több a gondom, napok óta ezzel megy el az éjszakám, ezért köszönöm a segítséget.
  11. hocsike

    Navigációs kérdések (új)

    Sziasztok, Kipróbáltam, beraktam másik licenset. Így sem működött. A számítógépről visszaraktam azokat a másolatokat, amiket még régebben lementettem. Ez sem segített. Mostanra már el sem indul. Nem tudom mi lehet a probléma. Remélem tud valaki segíteni.
  12. hocsike

    Navigációs kérdések (új)

    Köszönöm szépen, otthon kipróbálom.
  13. hocsike

    Navigációs kérdések (új)

    Sziasztok, Egy kis segítséget szeretnék kérni. Orion OGPS-03-as készülékem van gyárilag telepített 8.3.2-es Igo-val. Mivel eredetileg csak egy frissítés járt, szeretném a térképeket frissíteni, de hiába rakok be a maps mappába (megfelelő 8.3-as) térképet, nem ismeri fel a gép. Van egy crash fájl ami tartalmazza a térképek leírását, és oda is beírtam utána az új térképet, de így sem működik. Köszönöm, ha valaki tud segíteni.
×
×
  • Create New...