Jump to content
PirateClub.hu

Chriszi

Veterán
  • Pontszám

    21
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Chriszi

  1. A nézettség továbbra is csökkenni fog, már csak abból kifolyólag is, hogy Edelstein kiszáll a sorozatból. Nem lesz Huddy... se pozitív, se negatív értelemben, pedig ez adott egy kis plusz színfoltot a sorozatnak. Remélem nem jár úgy ez a sorozat, mint annak idején a Csillagkapu, hogy Richard Dean Anderson kilépésével (8 évad után) nem kicsit,hanem nagyon ellaposodott a sorozat, és csak egyes részei voltak nézhetőek. (RDA is meghatározó szereplő és karakter volt abban a soriban, éppúgy mint itt Cuddy azaz Lisa Edelstein)

  2. Na én ezért nézem az utóbbi időben eredeti hanggal és feliratosan... de amúgy a magyar szinkronhangok tényleg nagyon jól el vannak találva az adott karakterre. A német és egyéb szinkronok kimondottan borzalmasak a magyar után. Sajnálom, hogy Szabó Sipos otthagyja a szinkronizálást, mert ő szinkronizálja a másik kedvencem is Richard Dean Andersont is (Csillagkapu- O'Neill )

  3. Igazad van... ezért is írtam, hogy az első 8 évad volt a legjobb, és az Atlantiszban is azok a részek éltek a leginkább, amikben játszott a harmadik évadban... pl A visszatérés dupla epizodban.. nézd meg , érdemes. Én csak azt bánom, hogy a tevezett film nem készült el vele és és AT-vel időben, mert mire elkészül, addigra már nem romantikáznak, hanem a nyugdíjas klubban lesznek. Bár az is poénos : ki tud gyorsabban menni a bottal??

    De a lényeg, hogy nem felejtették el, mert egy pár SGU részben is benne van.. csak kár, hogy keveset van ott is a szinen (bár ő sem fiatalodik)

  4. Na igen.. a kultikusság... nekem ez a jó öreg békebeli filmes hőst jelenti. Olyat, mint MACGYVER ..én neki adtam volna a voksom, ha fel lett volna tüntetve a jelöltek között. De rengeteg régi sorozathőst lehetett volna még sorolni, pl. Colombo-t is. Ők olyanok, mint a fehér holló a mai világban, erőszak nélkül oldják meg a kialakult konfliktus helyzeteket, gyakran élnek a humor fegyverével... :)

  5. "...De ahogy olvasom megoszlanak a vélemények, én mindenesetre bánom hogy megnéztem, nem kelett volna... (az uralom tökéletesen jó befejezés lett volna, ennél sokkal jobb.)..."

     

    Számomra a 9 és a 10 évad szinte ezt jelenti, mert alig voltak jó részek benne... Nekem azok a részek tetszettek nagyon, amiben Richard Dean Anderson játszott.

    Amúgy az Universe-re nagyon kiváncsi leszek, mert már egy jó éve örült nagy felhajtást csinálnak ennek a filmnek, csak nehogy úgy járjunk vele, mint egy pár más jó alaposan beharangozott sorival: Nagyobb a füstje mint a lángja!

    Vagy ezért kellett ide is RDA mint sori inditó, hogy legyen nézettség? :rolleyes:

  6. House-fan vagyok, úgyhogy minden mennyiségben bírom nézni ezt a sorit, akár több napos maratont is bevállalok :D. House alakját egyébként Sherlock Holmes-ről mintázták, és a House-t alakító Hugh Laurie zseniális ebben a szerepben! Emelelett szeretem a NIP/TUCK-ot is, azaz a Kés alatt c. sorit is. A többi kórházos sorit uncsinak találom, olyan egykaptafásnak. Ebbe3n a kettőben vannak egyéniségek, bármennyire is meghökkentőek legyenek is azok (főleg a kés alatt egyes epizódjaiban)

  7. Van egy pár.... de a No 1-2-3- holtversenyben : Stargate SG1 (RDA -s évadok!) ; Dr. House ; Nip/Tuck ;

    aztán a többiek: CSI ; NCIS ; Gyilkos számok ; Szellemekkel suttogó ; Bübájos boszorkák (de csak a Cole-os évadok!) természetesen a Star Trek szériák és némi nosztalgikus felhanggal MacGyver!!!

×
×
  • Create New...