Jump to content
PirateClub.hu

Chriszi

Veterán
  • Pontszám

    21
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

431 profil megtekintés

Chriszi's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

2

Közösségi hírnév

  1. Chriszi

    Ki van a képen ?

    Louis De Funes
  2. Chriszi

    Doktor House 8 - Dr. House finálé

    A nézettség továbbra is csökkenni fog, már csak abból kifolyólag is, hogy Edelstein kiszáll a sorozatból. Nem lesz Huddy... se pozitív, se negatív értelemben, pedig ez adott egy kis plusz színfoltot a sorozatnak. Remélem nem jár úgy ez a sorozat, mint annak idején a Csillagkapu, hogy Richard Dean Anderson kilépésével (8 évad után) nem kicsit,hanem nagyon ellaposodott a sorozat, és csak egyes részei voltak nézhetőek. (RDA is meghatározó szereplő és karakter volt abban a soriban, éppúgy mint itt Cuddy azaz Lisa Edelstein)
  3. Chriszi

    House

    na én már a hetedik évad felén túl vagyok, és van egy pár meglepő húzás, úgyhogy érdemes nézni House- kát
  4. Chriszi

    House

    Na én ezért nézem az utóbbi időben eredeti hanggal és feliratosan... de amúgy a magyar szinkronhangok tényleg nagyon jól el vannak találva az adott karakterre. A német és egyéb szinkronok kimondottan borzalmasak a magyar után. Sajnálom, hogy Szabó Sipos otthagyja a szinkronizálást, mert ő szinkronizálja a másik kedvencem is Richard Dean Andersont is (Csillagkapu- O'Neill )
  5. Húsvét előtt pár nappal mutatták be...nekem eredeti hanggal jobban tetszett. A szinkron hangok közül, csak Holl Nándi volt a helyzet magaslatán..
  6. Chriszi

    Stargate SG1

    Igazad van... ezért is írtam, hogy az első 8 évad volt a legjobb, és az Atlantiszban is azok a részek éltek a leginkább, amikben játszott a harmadik évadban... pl A visszatérés dupla epizodban.. nézd meg , érdemes. Én csak azt bánom, hogy a tevezett film nem készült el vele és és AT-vel időben, mert mire elkészül, addigra már nem romantikáznak, hanem a nyugdíjas klubban lesznek. Bár az is poénos : ki tud gyorsabban menni a bottal?? De a lényeg, hogy nem felejtették el, mert egy pár SGU részben is benne van.. csak kár, hogy keveset van ott is a szinen (bár ő sem fiatalodik)
  7. Chriszi

    Ki a legkultikusabb filmes alak?

    Na igen.. a kultikusság... nekem ez a jó öreg békebeli filmes hőst jelenti. Olyat, mint MACGYVER ..én neki adtam volna a voksom, ha fel lett volna tüntetve a jelöltek között. De rengeteg régi sorozathőst lehetett volna még sorolni, pl. Colombo-t is. Ők olyanok, mint a fehér holló a mai világban, erőszak nélkül oldják meg a kialakult konfliktus helyzeteket, gyakran élnek a humor fegyverével...
  8. Chriszi

    Kedvenc filmes idézeteid?

    Sok kedvenc idézetem van, de ez, szerintem mindent visz, per pillanat, legalábbis nálam „Lehet, hogy minden férfi drog, kortól függetlenül.” (Szex és New York)
  9. Chriszi

    Stargate SG1

    "...De ahogy olvasom megoszlanak a vélemények, én mindenesetre bánom hogy megnéztem, nem kelett volna... (az uralom tökéletesen jó befejezés lett volna, ennél sokkal jobb.)..." Számomra a 9 és a 10 évad szinte ezt jelenti, mert alig voltak jó részek benne... Nekem azok a részek tetszettek nagyon, amiben Richard Dean Anderson játszott. Amúgy az Universe-re nagyon kiváncsi leszek, mert már egy jó éve örült nagy felhajtást csinálnak ennek a filmnek, csak nehogy úgy járjunk vele, mint egy pár más jó alaposan beharangozott sorival: Nagyobb a füstje mint a lángja! Vagy ezért kellett ide is RDA mint sori inditó, hogy legyen nézettség?
  10. Nem semmi , ezért kell figyelmesen olvasni, hogy ilyen gyöngyszemeket találhassunk ez olyan agymenés
  11. Chriszi

    Stargate Atlantis

    youtube-n már lehet "előzetes"30mp-ket kukkolni a SGU-ból....és állítólag RDA is játszik egy pár epizod erejéig....ez kimondottan érdekes lesz
  12. Chriszi

    Ki a kedvenc színészed/színésznőd?

    Nekem is van egy pár, akiknek a filmjeit, soriait mindig megnézem llyen pl. Richard Dean Anderson, Hugh Laurie, Julian McMahon, David James Elliot ...most ők a kedvenceim...
  13. Chriszi

    Korházos sorozatok

    House-fan vagyok, úgyhogy minden mennyiségben bírom nézni ezt a sorit, akár több napos maratont is bevállalok . House alakját egyébként Sherlock Holmes-ről mintázták, és a House-t alakító Hugh Laurie zseniális ebben a szerepben! Emelelett szeretem a NIP/TUCK-ot is, azaz a Kés alatt c. sorit is. A többi kórházos sorit uncsinak találom, olyan egykaptafásnak. Ebbe3n a kettőben vannak egyéniségek, bármennyire is meghökkentőek legyenek is azok (főleg a kés alatt egyes epizódjaiban)
  14. Chriszi

    Kedvenc sorozatod??

    Van egy pár.... de a No 1-2-3- holtversenyben : Stargate SG1 (RDA -s évadok!) ; Dr. House ; Nip/Tuck ; aztán a többiek: CSI ; NCIS ; Gyilkos számok ; Szellemekkel suttogó ; Bübájos boszorkák (de csak a Cole-os évadok!) természetesen a Star Trek szériák és némi nosztalgikus felhanggal MacGyver!!!
×
×
  • Create New...