Jump to content
PirateClub.hu

Andrea 11

Veterán
  • Pontszám

    22
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

  • Nap nyertese

    1

Andrea 11 utoljára ekkor nyert: Február 18 2013

Andrea 11 kapta a legtöbb kedvelést a tartalmaira!

Profile Information

  • Neme
  • Lakhely
    Budapest

Legutóbb itt jártak

694 profil megtekintés

Andrea 11's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

128

Közösségi hírnév

  1. Anthony Ryan könyvcsomag tartalma: -Hollóárnyék trilógia 1. - A vér éneke (formátum: epub, pdf, mobi) -Hollóárnyék trilógia 2. - A várúr (epub, pdf) -Hollóárnyék trilógia 3. - A tűzkirálynő (epub, pdf, mobi) -Draconis memoria 1. - Az ébredő tűz (epub, pdf, mobi,word) -Darconis memoria 2. - A Láng légiója (epub, word) -Draconis memoria 3. - A hamu birodalma (epub, pdf, mobi) https://data.hu/get/12300512/Anthony_Ryan.rar
  2. Sziasztok! Kicsit szomorúan olvastam, hogy átmentünk jóformán csak NOD32 és ESET kódok területeire. Én konkrétan nem kedvelem annyira ezt a két terméket. Az újságokban is feltűnnek más-más víruskergetők - némely szerintem jobb - kódjai. Ezért ha lehet kérném a feltöltőket, ha már úgy is ott van, ne csak a NOD és ESET kódokat osszuk meg az itteni barátokkal. Remélem mások is egyetértenek. Ezért most én is ideírok párat: F-Secure IS 2012: EQ2K-3U1U-G2NE-95RU-M48M (2012.jun. 15.-ig) Agnitum Securty Suite Pro: CJAAL-KERAN-46W8K-C4CGS-S4AF4 Agnitum Antivirus Pro: 8Z3QZ-GCWSK-S4GS4-GS9AV (Forrás: újság) És előre is köszönöm, ha más termékek kódjai is megosztásra kerülnek a továbbiakban. (Sajnos Kasperskyt soha sehol nem találok) :-)
  3. Sunbelt Vipre kulcs - Cyborg módszerével beszerezve 06.17.-ig: 405ZP-3UDFK-BLLGS-J4HJX-5F96M Köszi a leírásért, és a nagyszerű ötletért!
  4. Andrea 11

    Microsoft Windows 7

    Köszönöm a segítségeket! A napalum féle, vagy a daz 183 is jó a multiboothoz, ha a vistát utána a v7 slic loaderrel kísérti az ember. Sikerült aktiválni mindkettőt, és köszönik a vásárlást mindenféle crackölő után is. Még egyszer köszönöm azoknak, akik priviben is segítettek.
  5. Andrea 11

    Microsoft Windows 7

    Szia! Nekem az 1.82 és 1.81 es DAZ loaderek után eredetinek látja a win 7 et. Nekem a dupla boot-os gondom még nem oldódott meg, de a win 7 eredti ezekkel a loaderekkel. A win 7 topikjából letölthetetd. Ezt a slic loadert még nem használtam. De szerintem előtte töröld. Sok sikert!
  6. Andrea 11

    Microsoft Windows 7

    Köszi, akkor töltöm. Bár van egy jóképű crack gyűjteményem már, amire nem visított egyik sem. Illetve találtam olyan vista 7 slic loadert is, aminél nem jeleztek. De megpróbálom, kikapcsolom , töltöm.
  7. Andrea 11

    Microsoft Windows 7

    Köszi a tippet. Sajnos a slic loaderben mind a KIS 9, és a norton 360 is trójait jelez. Így nem merem feltenni. Bár annak örülnék, ha valaki megdobna egy garantáltan vírusmentes változattal. Egy irtó még jelezhet hibásan, arra is van esély, hogy kettő, de kevesebb. Valakinek van tapasztalata a Slic loaderrel? Bár tartok tőle, hogy ugye csak azt fogja crackelni, amiről indítom, a kettős feltétel meg szerintem megint teljes összeveszéshez vezet. Emlékszem, az előző felrakásnál úgy örültem, hogy a vista aktivátor beaktiválta a win 7-et is, csak a vistán számolt tovább vissza!
  8. Andrea 11

    Microsoft Windows 7

    Szia! Két különálló merevlemez, mindkettőn egy-egy partíció. Egyiken win 7 másikon vista. Mint írtam külön -külön eredeti mind. De mindíg csak a később aktivált működik. A másik pedig számolgatja a napokat visszafelé. Régen úgy volt, hogy a vistán ugyanez az aktivátor volt, a win 7-en meg slic loader+remove wat. Akkor csak annyira kellett ügyelni, hogy a wat után kellett a vistát crackelni. Viszont a wattal kapom az üzeneteket, hogy nem eredeti, pedig levettem azt az ominózus frissítést. Ezért akartam mást kipróbálni. Az újabb ötletem - persze lehet nagy marhaság- hogy felteszem a Daz loadert, ami ugye aktivál, aztán lezárom a friss wattal, ami elvileg nem engedi a kutatkodást. így megvédem a daz cracket, és utána a vistán meg használom a szokott aktivátort. Gondolom lesznek aki vitába szállnak szőke ötletem kivitelezése ellen. Még mindíg nagyon várom a segítséget!
  9. Andrea 11

    Microsoft Windows 7

    Tom aktivátorai tényleg jók. Nekem csak egy gondom van, ebben szeretnék segítséget kérni. Telepítettem egy gépre, 2 meghajtóra az egyikre egy Vista Ultimate 64 bitet, a másikra egy Win 7 ultimate 64 bitest. Mindkettőt crackeltem, a vistát egy aktivátorral, a win 7.-et pedig Daz 1.81 essel. A gondom az, hogy amelyiket crackkelem utoljára, az a másik rendszert aktiválás előtti állapotra teszi, azaz jelenleg a win 7 rendben, a vista pedig visszaszámolja a napokat oem kulcs-csal. Ha a vistát aktiválom, akkor a Daz fejlesztés tűnik el, és az számolja a napokat oem kulccsal. Tud valaki segíteni, hogy mit használjak, hogy mindkét rendszer egyszerre működőképes legyen? (Boot esetén mindkettő töltődik, és egy választó képernyőn tudom állítani melyik induljon. Ezt a megoldást szeretném továbbra is fenntartani.) Külön külön mindkét win eredeti, csak egymást is kinyírják a crackek valahogy. Pl. a DAZ 1.81 "eredeti", de ha crackkelem a vistát, utána mintha ott sem lenne, ounouched a rendszere... Remélem érthetően írtam le a gondom, és tudtok segíteni! Előre is köszönöm a segítséget!
  10. Sziasztok! tanácsot szeretnék kérni. leszedtem egy jó kis sorozatot. Néhány része feliratos (avi+srt file). Ki szeretném írni őket úgy, hogy az avit a felirattal együtt játsza le asztali lejátszó is. A nevek azonosak.Eddíg Neroval UDF formátumban írtam ki őket. Szóval nem szeretném konvertálni, csak azt, hogy az avi és a felirat biztosan együtt induljon, és asztaliban is menjen. Előre is köszönöm a segítséget!
  11. Szia! Jelenleg az egyik meghajtóra 32 bites xp, a másik meghajtóra 64 bites vista van felrakva. Ez a jelenlegi gépem: alaplap: asrock alive sata glan proci: amd dualcore athlon 64 6000+ (3 ghz) 4x 1 gb kingmax 667 ram dvd írók seagate 300 gb 7200, 16 mb cache vinyók ( 2. db) nvidia geforce 8600 gt 256 mb videokártyaTáp: chieftec 550w, ház xdl hero 16b A játékokkal nincs gondom (heroes és warcraft illetve caesar függő vagyok). Az nagyobb gond, hogy melegszik nagyon, most le is vannak szedve az oldalak. (Főleg mert pucolásnál találtam egy sárga rágógumi szerű fura anyagot a tápegység tekercseina hűtőventi rácsain át). Illetve céges levelezést, és azzal kapcsolatos (pl. körbeküldött power point bemutatókat, nagyméretű körmaileket) nem bír kezelni. Az ilyen esetekben kb. 8000-10000 címre kell elküldenie az anyagokat, de jó esetben a felénél újra kell indítani a küldést, mert leáll. (Ilyenkor szokta a plussz ramokat hiányolni).
  12. Sziasztok! Szeretnék tanácsokat kérni.... Egy teljes gépet szeretnék összerakatni, de nem értek a dologhoz. Nekem már bonyolult a sok kompatibilitási kérdés. Az igény: munkára és játékra is alkalmas legyen, lehetőleg megbízható, gyors, vista és majd windows 7 képes. A gép olyan sokat bekapcsolt irodai-játék mix lenne. Kb. 200-250 (max. 300) ezret szánnék rá. Csak két igény van: két vinyó (márka seagate, méret szinte mindegy), és két dvd író legyen benne. Illetve 4 gb-nál több ram (ezt pár alkalmazás már kevesli). Illetve szerintetek mikor érdemes vásárolnom? Most, vagy várjak vele szeptemberig, vagy windows 7.-ig? A jelenlegi gépem szeretném még megtartani, ezért az egéren, meg monitoron, billentyűzeten kívül mindent bele kellene kalkulálni. A hozzáértő segítséget előre is köszönöm.
  13. Én töb technikai infot és képet kérnék a filmekből. Több letöltési lehetőség sem ártana. De a legjobban egy a sorozatokéhoz hasonló külön kis fórumrésznek örülnék, ahol külön lehetne a dvd-r, vagy hd minőségű filmek között válogatni. Elnézést a kicsit szakszerűtlen véleményért!
  14. Sziasztok. Én is szavaztam. Csak a jobb minőségű, és szinkronos filmeket töltöm le. Kifejezettem örülők, viszonylag sok - és nagyon jó minőségű dvd-5, sőt már dvd-9 filmet is találok. illetve a HD is érdekel, mert szintén nagyon jó a képe. Nagyon ritkán töltök le dvdripet, csak akkor, ha a film dvd-r ben nem elérhető, vagy -kivételesen, és csak egyszer fordult elő- rosszul darabolt,nézhetetlen volt, viszont én meg kíváncsi.
×
×
  • Create New...