Jump to content
PirateClub.hu

Gubacs87

Veterán
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Gubacs87

  1. Utoljára a The Order című játékot vettem meg PS4-re. Megvan még a GTA 5, The Last of Us und a The Witcher 3-on gondolkodom Pc-re,mert torrenten roppant lassan lehet leszedni! Csak ahol én lakom ott még egy játékot sem lehet venni! Ha meg már eredetibe veszek valamit akkor legyen kézzelfogható ne steam-es!
    Azért meg nem autókázok 1 órát,hogy egy 20-asért megvegyek egy játékot! Ha meg megrendeled azt mondják,hogy a rendelt cuccod a holnapi nap folyamán reggel 8 és este 18 óra között fog megérkezni,de ne is kérdezd,hogy kb mikor hanem üljél csak otthon egész nap! :D Igen ez Magyarország ahol fizetsz egy szolgáltatásért,de cserébe nem kapsz fele annyit sem mint amiért eredetileg fizettél! :)

  2. Szerbusztok!
    A helyzet az,hogy feltettem a win 8-at és aktiváltam meg minden. Hibamentesen müxik,de a múltkor kihúztam az egyik winyót meg a dvd lejátszót,mert betettem a gépbe még egy ventilátort. És mióta lehúztam meg visszatettem a cuccokat azóta nem látja őket.  Természetesen kikapcsolt állapotban tettem mindezt!
    Hiába indítom el az új hardver keresést vagy a hibaelhárítót nem történik semmi.
    Ha valakinek van valami ötlete azt szívesen venném!

    Szerk.: Üdv emberek. Sikeresen megoldódott a krízis. :) Meglestem a BIOS-ba,hogy látja e a cuccost (igen ott volt). És mikor bárminemű állítgatás nélkül elindítottam a windowst már ő is látta! Fura de a lényeg ,hogy minden működik!

×
×
  • Create New...