Jump to content
PirateClub.hu

Gubacs87

Veterán
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Gubacs87

  1. Utoljára a The Order című játékot vettem meg PS4-re. Megvan még a GTA 5, The Last of Us und a The Witcher 3-on gondolkodom Pc-re,mert torrenten roppant lassan lehet leszedni! Csak ahol én lakom ott még egy játékot sem lehet venni! Ha meg már eredetibe veszek valamit akkor legyen kézzelfogható ne steam-es! Azért meg nem autókázok 1 órát,hogy egy 20-asért megvegyek egy játékot! Ha meg megrendeled azt mondják,hogy a rendelt cuccod a holnapi nap folyamán reggel 8 és este 18 óra között fog megérkezni,de ne is kérdezd,hogy kb mikor hanem üljél csak otthon egész nap! Igen ez Magyarország ahol fizetsz egy szolgáltatásért,de cserébe nem kapsz fele annyit sem mint amiért eredetileg fizettél!
  2. Gubacs87

    Microsoft Windows 8

    Szerbusztok! A helyzet az,hogy feltettem a win 8-at és aktiváltam meg minden. Hibamentesen müxik,de a múltkor kihúztam az egyik winyót meg a dvd lejátszót,mert betettem a gépbe még egy ventilátort. És mióta lehúztam meg visszatettem a cuccokat azóta nem látja őket. Természetesen kikapcsolt állapotban tettem mindezt! Hiába indítom el az új hardver keresést vagy a hibaelhárítót nem történik semmi. Ha valakinek van valami ötlete azt szívesen venném! Szerk.: Üdv emberek. Sikeresen megoldódott a krízis. Meglestem a BIOS-ba,hogy látja e a cuccost (igen ott volt). És mikor bárminemű állítgatás nélkül elindítottam a windowst már ő is látta! Fura de a lényeg ,hogy minden működik!
  3. Gubacs87

    Mikor szeretkeztél utoljára?

    Uff! 24 vagyok és még sose na ez a rekord..... Tudom mire gondoltok ,de nem vagyok torszülött !!! Sem pedig értelmileg visszamaradott Csak valahogy sosem jött össze Azt hiszem felajánlom magam Krisztusnak !!!!!!
×
×
  • Create New...