Jump to content
PirateClub.hu

NINETTA73

Felhasználó
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: NINETTA73

  1. NINETTA73

    Microsoft Windows 7

    A régi windows-om nekem sem formatálta csak eltette egy "windows old" nevű mappába utólag kitöröltem és működik minden!!! biggrin.gif Aktivátor: 1.8-as verziószámú Windows 7 toolkit, amivel legláissá tudod tenni a Windows 7-ed. Használat: -Elindítod a programot -Rákattintasz az Activation and OEM settings feliratra -Rákattintasz az Activate Windows 7 feliratra Windows7 RTM 7600.16385 32bit MAGYAR 20090714 verzión lett tesztelve, ami az oldalon megtalálható ! Nekem ez-az oldal nagyon hasznos volt a magyarításhoz!!! http://www.hogyan.org/windows-7-magyarositasa @hoffer89: akkor mégis minek állsz neki rendszert telepíteni ha nem tudod hogy kell? -.- Egyébként magától értetődik az egész, nem nehéz, de attól még 1-2 perc guglit nem árt beiktatni full kezdőnek -.-. Ha bejött a telepítőben az ablak hogy win7 telepítése / javítása, ott kiválasztod a megfelelő menüt. Vársz kicsit, aztán a következő panelen kiválasztod a partíciót, és formázod. Ennyi. @:NINETTA73: a gif képek a képnézegetőben nem fognak mozogni, csak ha explorerel-el nézed. A media player kodek nélkül nem mindig működik, noha az új 12-es elég jól sikerült. Ennyi hsz-t nem írunk egymás után, van szerkesztő gomb is Amióta regizve vagyok most szóltam hozzá először,had élvezzem már ki ezt a lehetőséget Én az explorer-t alapba levettem,mert mozzillát használok!Tehát akkor tegyem vissza? A kódeknek meg utána nézek! Amúgy nekem sem ajánlotta fel a a régi Windows formázását,csak a rátelepítést és oldmappába helyezést,ezért döntöttem a mappa utólagos törlésénél! Köszönöm a segítséged!!!!
  2. NINETTA73

    Microsoft Windows 7

    Akadna egy kis bibim !!A windows7-emen nem működik a videólejátszás media player-ben és a .gif is állókép marad a windows képnézegetőben!!Mi hiányzik a gépemről vagy mit kell átállítanom!! Előre is köszi a segítséget!
  3. NINETTA73

    Microsoft Windows 7

    Én a magyar Windows7-el így jártam mint te!De letöltöttem az eredeti angolt,hozzá a Windows7 toolkit-et és a magyarítást,azzal minden rendben volt/van! A régi windows-t amit nem formatált csak eltette egy "windows old" nevű mappába utólag kitöröltem!
×
×
  • Create New...