Jump to content
PirateClub.hu

Csabiszili

Veterán
  • Pontszám

    35
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Csabiszili's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Sosze (ne haragudj nem tudom hogyan kell sárfesz-eszt írni=) )veled teljesen egyet értek a témával kapcsolatban. Többek között a népbutítással is. Viszont amit JohnTerry írt neked h buta vagy, csupán azért mert hiszed hogy az őseid nem holmi nomád állatartók voltak akik menekülés során kerültek a Kárpátmedencébe, és hiszed a múltad dícsőbb mint ahogyan azt "tanítják" az iskolákban...azzal egyáltalán nem. A magyarok annak ellenére h nomád életmódot folytattak és jurtákban éltek semmiben nem szenvedtek hiányt.Gondolok itt a jurta belselyére ami a legfinomabb és legdrágább holmikkal volt tele.Hogy honnan volt rá pénzük? Példának okáért : Reflekszíj - egy db ilyen íjért egy akkori kastély árát is megadták. Lovak - a maygar lovak voltak a legkeresettebbek. A katonáknak nem volt kötelező más országokba menni harcolni.Csakis a haza védelme volt kötelező miden férfinak. Amég Európában a legnagyobb hatalmak is alig állított ki 20-25ezer fős hadsereget, addig a magyarok 100ezer fős lovas hadsereget tudtak.Innestől nem kérdés h féltek-e a Magyaroktól és a Magyarok Nyilaitól.És a nők sem voltak "elnyomva".Egyedül a háborús dolgokba nem szolhattak bele. Hadjárat és élelmiszer : valóban tartósították a húst úgy hogy húsport készítettek belőle, de ez még nem minden..a tejet is tartósították méghozzá tejpór formájában.Teszem hozzá... ma is azzal az eljárással készítik amivel egykor őseink. Honfoglalás : ostobaság...nem honfoglalás volt...HAZATÉRÉS! Ajánlanám a Csillagösvényen című dokumentum filmet ami magyar krónikák alapján készült! Két része van.Ezekből sokkal de -sokkal többet megtudhattok arról amit én itt leírtam.A Szent Koronáról is hallhattok "néhány" érdekes dolgot.És a magyarok nyelvezetéről, írásmódjáról is. Főleg JohnTerry-nek és a hozzá hasonlóan gondolkodóknak!!!-.- Sztem változni fog a véleményed...JohnTerry És még valami : A Magyar NEM nép (csak azzá butított) a Magyar NEMZET! ................HISZEK MAGYARORSZÁG FELTÁMADÁSÁBAN!!!
  2. ;gtf6 +c t Én nem a fejemet vakartam meg mert zselés a hajam. Hanem a se**emet!
  3. Szerintem párhuzamos világból. Abból a dologból van a legtöbb amelyik számbeli fölényben van minden mással szemben!
  4. Csabiszili

    Hülye találos kérdések?

    Mi az? Feldobod semmi, leesik 20 000-res? Nem tudom, de én is szívesen dobálnám! Kicsit gagyi de nem jutott most más az eszembe
  5. Csabiszili

    Naruto vs Dragonball

    [Én nem láttam még a narutot. De mindenféleképpen a Dragon Ball-ra szavazok! Mert régen is nagyon szerettem. És amikor újra megnéztem kb 1 éve...hááát...még mindig magával ragadott. Az első 40 részt egyhuzamban néztem meg! Csak azért nem fojtattam mert suliba kellett mennem reggel és volt még kb 2 óra az alvásra! Egyszerűen nem bírtam abbahagyni! DRAGON BALL!!!
  6. Csabiszili

    Szerinted hogy kell mondani

    Valószínűleg jutyub, de én jutub-nak ejtem. Nekem a jutyub kicsit gagyin hangzik.
  7. Csabiszili

    Milyen egered van?

    Nekem A4 Tech SWOP-35 vezetékes optikai egerem van! Meg van két éve és még semmi baja.
  8. Sziasztok! Nekem detto mint gery 11111-nek. Látom nem csak én vok zizi!
  9. Csabiszili

    Ki Milyen Soportot Űz?

    Sziasztok! Én Thai Boxolok meg gyúrok!
  10. Csabiszili

    Te mikor rúgtál be először?

    Én régebben sokat ittam, mindig berúgtam. De rájöttem már egy jó ideje hogy nincs értelme. És nem is szoktam inni csak nagyon ritkán. Akkor is mértékkel. A becsípésnél nem megyek tovább. És csak pezsgőt iszom. Más már nem csúszik.Az ifjúkorom hagyatéka.
  11. Én a Winampot használom. Régebben a jetaudiot és a Média playert is használtam, de most már csak a Winampot.
  12. Csabiszili

    Telefon márka

    Nekem Sony Ericsson K 550 i-m van.
  13. Csabiszili

    Vacsoracsata vs Hal a tortán

    Én egyiket sem nézem már. Habár régebben a Hal a tortán-t én is rendszeresen néztem.A vacsoracsatát még egyszer sem láttam.De nem is nagyon akartam megnézni.
  14. Én T-Mobilos vagyok. Mindig 30-as voltam. És nem vágyom másik szolgáltatóra mert ez nekem megfelel.
  15. Hát én inkább az "Ősrobbanásban" és az evolúcióban hiszek. Sokkal ésszerűbb mint bármi más. A Bibliának és a papoknak meg egyáltalán nem hiszek. Egy nagy kamu amit összehordanak. Szerintem a papok a Bibliával akarnak világuralomra törni. Szerintük csórón kéne élni hogy a mennybe jussunk. Hülyeség!!! Akkor nekik miért kell adakoznunk, és miért gyűjtenek adományokat az egyháznak. Meg ne imádjunk bálványt! PFFF! Lényegében ők is azt imádják. Jézus szobrában. Én maradok az evolúciónál!
×
×
  • Create New...