Jump to content
PirateClub.hu

nanometer

Felhasználó
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: nanometer

  1. nanometer

    Harry Potter 6

    En nem olvastam, de mivel csaptak be a filmnezoket? Erdekelne. Pitonra gondolsz? Ez a resz megerte vola, hogy kettobe szedjek, mint a 7-et.
  2. nanometer

    Harry Potter 6

    Dumbi már haldoklott, megmérgezte ő a Gomoldok gyűrűje, amit Voldi aztán horcruxá változtatott és rászorta ezt a finom átkot, ami megmérgezi azt aki felhúzza ( a gyűrű köve amúgy egyike a Halál ereklyéinek áá de ez már sok:D) Hogy kerult Dumbi kezere a mergezo atok gyuru? Egyatalan minek vette fel. Egy nagy varazslo ilyet hibat miert tesz? Ez total nem derult ki a filmbol.
  3. nanometer

    Harry Potter 6

    Nekem a kovetkezo gonjaim vannak a filmmmel, Piton utolso mondataval igen en vagyok... Miert gondolta Piton, hogy Harrrynek mond a felverherceg nev valamit, csak mert egy sotet varazsszot alkalmazott? A legnagyobb gondom, hogy a Sotet Nagyurat Dumbi lazan visszaleverte az 5. resz vegen, itt meg a kis Drako lazan kiutotte a palcat a kezebol es Piton ki tudta nyirni ilyen konnyen Dumbit. Miert nem hopponalt, hiszen ahhoz neki nem kellett palca (2x is lattuk a filmben) Vagy miert nem hasznaltak az idovisszaforgatot Hermioneval (lasd 3. reszben), amikor csikocsort megmentettek. Ugy tunt, mintha hagyta volna Dumbi magat lehet, hogy visszater a kovetkezo reszben, mint Gandalf? Es ki az az R.A.B. a vegen olvassa fel a hamis horcruxbol Hermione? Egy biztos Bellatrix eszmeletlenul jol jatsza a gonoszt vegig borsozott tole a hatam. Messze o a legjobb szinesz a stabban.
×
×
  • Create New...