Jump to content
PirateClub.hu

Metos

Felhasználó
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Metos's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Az enyémet se nehéz kiejteni.Metosz az ötezer éves halhatatlan
  2. Gyerekek sztem nekem it a legkisebb. Ugyanis nekem 0.Jó mi?XDXDXDXD
  3. Metos

    Szakitás két év után!Mit tennétek?

    A sráccal végül is semmi bajom nincs.De a csajjal.......A pasi tudta hogy én vok a pasija.Szal akkor sem az ő hibája.De köcce a válaszokat de végül is tippeket kérek mit csináljak a csajjal most.Köcce azokat is előre.
  4. Metos

    Szakitás két év után!Mit tennétek?

    Tudom hidd el de a lényeg hogy a mai napig emlegeti a lány is és én is.Nekünk a mai napig vicces.És nem mondtam hogy nem vok gyerekes.Számomra happy az élet.Minden vidámságon alapszik. Kivéve ez a párkapcsolatom:( Na de sebaj majd csak lesz valahogy nemigaz?
  5. Metos

    Szakitás két év után!Mit tennétek?

    Hát elég poénosra sikeredett a visszavágás sztem.A lényeg hogy kissé ittassan beállitottak folyosó ügyeletre záróbuli után.Hogy vigyázzak senki se mászkáljon át a szobákba.Kecskére káposztát!Na szal ittasan és kedves barátnőmmel(a kártyással aki mostantól legyen Judit) iszogattunk és kitaláltuk h itt az ideje a szívatásnak. Nosza elő a fogkrém meg a tusfürdő és akcióra fel.Sötét volt a srác szobájában és hát bementem.Rányomtam a fogkrémem és a tusfürdőm.Hátulról egy női han szól: -Ti meg mit csináltok?- Válasz: - Majd reggel meglátod.- Erre fogtam magam és kimentem nem is néztem meg ki volt a hang tulaja és elmentem mellette.Kiértem az ajtón és erre háturól belémkaról vki.Nos a volt barátnőm volt az.Le lettem ......... hogy miért kellett ezt csinálni?meg hogy lehetek ekkorra nagy .............Ott folyoson mindenki elött mert addigra a környező szobalakók kijöttek és velem eggyütt röhögtek.XDMég másnap hazamenet a buszon folytatta ezt kb 1 és 1/2 órán keresztül aztán elváltak utjaink. Ennyi is és ha még érdekel vmi nyugodtan leirom.
  6. Metos

    Írd be ha tudod. :P

    szzzzzzzaalmonellásssssssscsdiorkke szzzzzzzaalmonellásssssssscsdiorkke szzzzzzzaalmonellásssssssscsdiorkke
  7. Metos

    Szakitás két év után!Mit tennétek?

    20 éves vagyok és ugymond születésem óta rocker vagyok szal én tudom mi a rock és hogy honnan indult el.De ebbe ne itt menjünk bele.Köcce a hozzászolásokat.Mindenkinek ua. volt a véleménye mint nektek szal ez van.De azóta úgy ahogy beszélgetünk msn en.De mindig hántorgatja de közben bizonygatja hogy én voltam a Rómeója.Hát szar ügy az biztos.
  8. Metos

    Szakitás két év után!Mit tennétek?

    Syasztok! A nyitótörténet ismerős nekem is.Hasonlót éltem át.Nálunk sajna a féltékenység is közre játszott.Elmesélem ha nem gond. Alap info az hogy két és fél évig voltunk eggyütt a lánnyal.A szex és minden egyébb isteni volt.Tudni kell hogy a szülei nem is ismertek mert nem fogadtak volna el, mert rocker vok.(igen teljes idő alatt nem találkoztam és nem is tudtak rólam a szűlők) Nos a történet a következő:A baráti kör (kb:70 fő) fele lány és rám volt bukva egy része.Barátnőm hisztizett is érte de én megnyugtattam hogy őt szeretem.A nyáron sikeresen elintéztem hogy eljőhessen velem egy hétre egy táborba, de ott volt egy olyan lány aki egy évvel korábban ismertem meg és féltékeny volt rá.Nos egy hét csak mi keten.Az első három nap maga volt a tökély.Aztá negyedik nap délelött tettük a dolgunkat és terveztük a délutánt.Ez be is jött.Állatkertbe vittem.Aztán visszaértünk a táborhelyre és elvittem az ELSŐ randinkra két és fél év alatt elösször.Az is jó volt de a témát a féltékenysége felé sodorta.Azt mondta hogy ha felmegyek a lányhoz kártyázni akkor ő mással elszik este.Mondtam neki hogy jó,felmegyek játszani.Erre reggel reggeli után ülök a szabadtéri dohányzoban és ott jön.Kézenfogva a pofámba röhögve egy fiúval.Nos a maradék három napot vele töltötte és szakítottunk. Ezekután én voltam a híbás a kártyázás miatt.Jó mi? Tudni kell hogy a csaj 2X is megcsalt a volt pasijával és hogy velem vesztette el a szűzességét.Ti mit tennétek.Köszi a válaszokat. bocsi a sok irásért de megéri sztem!
×
×
  • Create New...