Jump to content
PirateClub.hu

39764

Veterán
  • Pontszám

    26
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by 39764

  1. Kedves 39764!

    Szerintem: Ha valaki fontos neked, akkor küzdj meg érte, vess be mindent, és ha te is fontos vagy neki akkor biztos, hogy lesz rád ideje ;)

    Sok sikert kívánok neked...

    Kedves Bullet27!

     

    Köszönöm h te szóra méltattál, ha már a többi észre se vette a problémám. Bízom benne, h testileg is rendbe jössz a lelkiek után. ;)

  2. Üdvözlet mindenkinek!

     

    Végig olvastam pár oldalt és gondoltam leírom a történetem, remélve h tudtok majd okosat mondani.

     

    Főiskolára járok és van egy lány csoport társam aki nagyon megtetszett. Zabálnivaló. :D Azon kívül padtársam is és mindig be nem áll a szája. Mindig elmond mindent ami történik vele. Van barátja. De a mútkor is össze veszett vele és most megint, de most azt mondta,h már nem fog vele kibéküln! Óráról most is ellógtunk és a jóidőben sétáltunk a sétállóutcában, fagyiztunk és dumáltunk. A lány tökéletes lenne nekem, de úgy vettem észre a barátságon kívül mást nem keres bennem. Én sem hajtottam rá mert állandóan dolgozik és csak akkor nem amikor főiskolán van. Én sajnos nem vagyok helybéli és ő a munkahelyén is lakik, ami megint csak bonyolítja a helyzetet. :( Annyi szabadideje van egész héten, amíg a főiskolára elengedik pénteken, néha szombaton. Ha még összetudnánk jönni, akkor gátolná a munkája és az is, h én nem vagyok helybéli. Ezek az indokok hátráltatnak, de nagyon tetszik és egyre jobban a lány. :blush:

     

    Szerintetek?

  3. Az hogy olcsóbban kellett volna adni, vagy saját felhasználásra szánni. :D

     

    Mi a véleményed az olyan emberekről akik nagyon okosnak hiszik magukat, okosságukat terjesztik is, de ugyanakkor végtelenül hülyék?

  4. Ha a kerítésen belül van, megérti mit utasítunk neki. Ha kint van, sétál, akkor nem halgat semmire sem... <_< A vizet meg kifejezetten utálja a miénk. /de mondjuk tavaj már változó tendenciát mutatott mivel már úszott velünk egy darabon a Tiszán./

    Hidd el nem vagy egyedül ezzel a tulajdonsággal, ha nem is olyan kutyánk van, de az alkalmi süketség nagyon ismerős nálunk is. :D

     

    Ezt nem gondoltam volna erről a cuki kutyáról viszont.

  5. "Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk."

    /Ernest Hemingway/

×
×
  • Create New...