Jump to content
PirateClub.hu

39764

Veterán
  • Pontszám

    26
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

39764's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

1

Közösségi hírnév

  1. 39764

    Problémák, tanácsok, kérdések!

    A nevem még mindig 39764. Amíg neveden nevezlek, legyél szíves te is! Az egyesek pedig nem csak neked szólt, eleve többesszám. jooker! Van ez így.
  2. 39764

    Problémák, tanácsok, kérdések!

    Bullet27: Én se. Veled vagyok, sok sikert a kereséshez! fehér-farkas: Nem sértésképpen, de valaki legalább emberszámba vett nemúgy mint egyesek.
  3. 39764

    Problémák, tanácsok, kérdések!

    Kedves Bullet27! Köszönöm h te szóra méltattál, ha már a többi észre se vette a problémám. Bízom benne, h testileg is rendbe jössz a lelkiek után.
  4. 39764

    Problémák, tanácsok, kérdések!

    Üdvözlet mindenkinek! Végig olvastam pár oldalt és gondoltam leírom a történetem, remélve h tudtok majd okosat mondani. Főiskolára járok és van egy lány csoport társam aki nagyon megtetszett. Zabálnivaló. Azon kívül padtársam is és mindig be nem áll a szája. Mindig elmond mindent ami történik vele. Van barátja. De a mútkor is össze veszett vele és most megint, de most azt mondta,h már nem fog vele kibéküln! Óráról most is ellógtunk és a jóidőben sétáltunk a sétállóutcában, fagyiztunk és dumáltunk. A lány tökéletes lenne nekem, de úgy vettem észre a barátságon kívül mást nem keres bennem. Én sem hajtottam rá mert állandóan dolgozik és csak akkor nem amikor főiskolán van. Én sajnos nem vagyok helybéli és ő a munkahelyén is lakik, ami megint csak bonyolítja a helyzetet. Annyi szabadideje van egész héten, amíg a főiskolára elengedik pénteken, néha szombaton. Ha még összetudnánk jönni, akkor gátolná a munkája és az is, h én nem vagyok helybéli. Ezek az indokok hátráltatnak, de nagyon tetszik és egyre jobban a lány. Szerintetek?
  5. Mit mond a pedofil a MÁV pénztárnál? - Egy diákot Pestig.
  6. 39764

    Mondj véleményt!

    Az hogy olcsóbban kellett volna adni, vagy saját felhasználásra szánni. Mi a véleményed az olyan emberekről akik nagyon okosnak hiszik magukat, okosságukat terjesztik is, de ugyanakkor végtelenül hülyék?
  7. Hidd el nem vagy egyedül ezzel a tulajdonsággal, ha nem is olyan kutyánk van, de az alkalmi süketség nagyon ismerős nálunk is. Ezt nem gondoltam volna erről a cuki kutyáról viszont.
  8. 39764

    Leghosszabb idő a gép elött

    Olyan 5 óra körül.
  9. 39764

    Te továbbküldöd a láncleveleket?

    Nálam megszakad a lánc, soha nem küldöm őket tovább.
  10. 39764

    Mi jut erről eszedbe: 90 fok?

    Mosógép, szigorúan!
  11. 39764

    Kedvenc Vers, Idézet

    "Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk." /Ernest Hemingway/
  12. Dízeleknek van valami varázsa, ami miatt rájuk szavaztam, jelenleg benzinesem van, de majd ha sok pénzem lesz veszek egy turbo dízelt.
  13. 39764

    Hol van a géped?

    Én kokkolínóval mosok. Természetesen a szobámban van a gépem.
×
×
  • Create New...