Jump to content
PirateClub.hu

atti69

Veterán
  • Pontszám

    39
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About atti69

  • Születésnap Április 15

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Legutóbb itt jártak

720 profil megtekintés

atti69's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

30

Közösségi hírnév

  1. Szia! A 30. rész valahova eltünt... Vissza tudnád tenni valahova? Köszi!
  2. Kár, hogy a 4. rész már nem elérhető! Érdekes, ma már működik!! Lehet, megint a Data sz.rozott!
  3. atti69

    Új fórum verzió

    Szia! Nem tudom, hogy csak nálam ilyen , de iszonyatosan scrolloz az oldal. Van, hogy másodpercekig meg sem mozdul, majd gyorsan tovább pörög. Ezt csak nekem csinálja?
  4. Most próbáltam Crome-mal és megy! A letöltésre kattintva megjelenik egy nem vagyok robot ablak alatta azt pipa, és letöltés! Megjelenik egy ablak, letöltés másként, enter. Már megy is!!
  5. valószínű nagy / 200MB/ fölötti fájlt próbálsz letölteni,
  6. Azóta beláttam én is, hogy a data csak prémiummal működőképes, így már beruháztam és a korábban egy hét alatt leszenvedett cuccokat fél nap alatt egyedül (!!!) lekapkodta! Marad a PRÉMIUM, a datásoknak is meg kell élni valamiből!
  7. Kedves Zsebibaba! Nem az a baj, hogy képkódot kér, az megteszik a külföldiek is, csak azokat kezeli a jd, feldobja az ablakot, beírom és kész. Ezzel szemben a data lejárt pluginként jelentkezik a jdnél, egyenkénti letöltésnél pedig sokszor 4-5 képet is feldob, majd minden második letöltése közben megszakad, mehet újra az egész, de igazad van elő kell fizetni és kész! Utána aztán mehet a letöltés ezerrel, csak legyen mit! Én mondjuk nem töltök annyit, de ez meg az én gondom...
  8. Azért dobja a lejárt plugint, mert betettek egy nem vagyok robot ablakot, ami többnyire egy képes ellenőrzést is kér, és csak utána engedi a letöltést! Erre nincs senkinek megoldása? Mindenki prémiummal tölt??
  9. Senkinek nincs ötlete?!?! Senki nem használ letöltésvezérlőt, vagy csak nekem nem működik?
  10. Sajna a Data két napja változtatott a letöltésen, betett egy nem vagyok robot ablakot, amit a jdownloader nem tud kezelni, így nem indítja a letöltéseket!! Nem tudom, hogy más vezérlők kezelik-e. Lehet egyenként szedegetni! Hab a tortán, hogy mától már nem elég a pipa, de képkódot is kér!! Valaki tud rá megoldást?
  11. Az 5. rész nem tölthető sajna. Ez már nem igaz, jönnnn ezerrel!!!! Köszi!
  12. A 8. részből csak a 2. és 6. tölthető.... Köszi! Most már megy!!
×
×
  • Create New...