Jump to content
PirateClub.hu

Rapster

Felhasználó
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Rapster's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Rapster

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Hali! Nemtudjátok véletlenül hogy miért szaggat be kicsit a rendszer? A kurzor ilyen apró ritka szaggatásokkal megy, meg úgy minden.. :S Köszi előre is a segítséget! Attila
  2. Rapster

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Dede kerestelek is meg irtál is h te vagy az aki segit de inaktiv vagy most is sajna ... pedig jó lett volna ott beszélni mert az azért csak jobb. Egyébként tuti h jó ez a vanillakernel nekem?
  3. Rapster

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Nagyon köszi,próbálkozom akkor ezekkel, a patchekkel nem vagyok még tisztában hogy mennyire szükségesek meg volt még egy valami amit nem tudtam hogy mire való,de kipróbálom a vanillát meg a többi cuccot és akkor leírom ide.
  4. Rapster

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Heló! Megpróbáltam még két másik hackintosh verzióval azokkal jön a szürke hátteres almalogó tölt a kis karika is de 5perc után kikapcsol az egész gép :S Leírom ide a konfigomat esetleg hátha valaki tud ajánlani valamit hogy melyik patchet vagy kernetl meg ilyesmiket rakjak fel,mert elvileg azzal van a baj. (vagy esetleg melyik hackintosh verziót rakjam fel inkább) Tehát: Proci: Intel Core Duo 2 E6550 2.33 Ghz (socket 775LGA) Alaplap: MSI 7236 Chipset Intel 945 P RAM: DDR 2 2 GB Videókártya: nVidia GeForce 8600 GT 256 MB Hang: Creative Audigy LS HDD: Samsung HD161HJ 160GB Hálókártya: Realtek RTL 8169/8110 Family Gigabit Ethernet NIC Azt hiszem nagyjából ennyi,nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni.. Üdv!
  5. Rapster

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Köszönöm szépen a segítséget, ma még próbálkozom akkor ezzel,meg leírom a pc konfigomat,mert azt se nagyon tudom hogy mit kell bejelölnöm hozzá hogy tuti penge legyen a cucc. Mindenesetre Slig írtam neked note ot deven skype on pedig remélem tudjuk folytatni Üdv!
  6. Rapster

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Sziasztok! Reggel ota probalom felrakni ezt az op rendszert a gepemre... sata vinyom van többször is ujraformaztam mar fat 32 re hol primary val hol a masikkal,nincs xp a gepemen,probaltam ugy is h ket particiora oszottam probaltam ugy is h egyre,es egyszeruen nem sikerul,kerlek titeket h segitsetek mert nagyon nagyon szeretnem felrakni ezt a cuccot,és mar teljesen tanacstalan vagyok.. koszonom. Edit: Nah közben sikerült egy másik vinyóval megoldani. De: Nem jelenik meg neem a legeslegelején az alma logó. Feltelepítés után mikor újraindul a gép a DVD automatikusan betöltődik és megint kezdené az egész telepítést előröl..na ezt most nem értem hogy miért van. Másik dolog: Feltelepítés után honnan kell bootolni? Mert ha meg a mac es vinyórol indítok akkor kiírja hogy nyomjak egy restartot... HELP lécci! Köszönöm előre is!
×
×
  • Create New...