Jump to content
PirateClub.hu

beuss0715

Felhasználó
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

beuss0715's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. beuss0715

    Rap vs. Rock

    Hát ezaz... nagyon sok rocker/rapper csak a pénzért csinálja... szal ebben van vmi :/ de viszont sztem vannak oylanok is akik tényleg szeretik csinálni. én mondjuk a rockbol nem tudok példát irni, mert nem hallgatom.de viszont a rappereknél igenis látszik sztem h ki gondolja komolyan, és ki nem...peace.
  2. beuss0715

    Rap vs. Rock

    Ebből is látszik, hogy a hallgatott zene az adott igényektől, hangulattól függ. Aki ilyen táncosabb típus, az nyílván nem metált hallgat otthon, aki a gitárszólókban szeret gyönyörködni, az nem rappet hallgat. Pont. Ezen nincs mit vitatkozni, mégis minden második tag itt köcsögözik a másikra, mert a rock/rap az egy rakás sz@@@r, ennyivel meg is van indokolva a választott zenei irányzat...szánalom csúcsa, komolyan :\ Hmm.. Hát ebben van vmi én aztmondom.. :/
  3. beuss0715

    Rap vs. Rock

    "yeah yooooooo niggaaaaaa ví gát da máni" "itt van a fű,meg a díler,én vagyok a f*sza nigger" Ilyesmire gondoltál? Hát nem.. Már nem azéé, de néhány ember kicsitt tévedésbe van ezzel..mivel a rapp nem abbol áll h a niggák a drogrol dumálnak..ottvan pl. a magyar ug.. kicsit más. és egyetértek Gospellel abban amit az utolso hozzaszolásában irt.. ez itt magyarország, itt nincs szo arrol h a ghettoba felnönek drogdílerként meg ienek... igaz h ottvan pl. dopeman meg majka akik csak azér nyomják h ők hiresek legyenek.. és kozbe meg rappelni se tudnak. mondjuk má magyarország is kezd lecsokkenni... de akkorse az amarikai ghettofeeling...:S nah peace.
  4. beuss0715

    Rap vs. Rock

    Én ugygondolom h izlések és pofonok. ez a topic sztem nem azért van h veszekedjünk azon, h kinek mi jön be, hanem azért h megbeszéljük.. Én mondjuk rappet hallgatok, de semmi bajom a rockerekkel.. Azokkal, akik elfogadják, h én a rappet szeretem... nekem nem jön be ezaz orditozoos hangos izé, amit rocknak neveznek. mert nem látom értelmét. a rappnek sztem van értelme.. már amelyiknek, mert nem mind1 h valaki csak azért nyomja, mer h ő hires legyen a rimeivel. sztem azt érezni kell.. és legyen értelme a szövegnek.. Nah de már áttértem. peace.
×
×
  • Create New...