Jump to content
PirateClub.hu

Laczykas

Veterán
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Laczykas's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Laczykas

    Htc zene lejátszás!?

    Köszi a tippet. Megkérdeztem ott is, most már csak várnom kell, hátha tudnak segíteni.
  2. Laczykas

    Htc zene lejátszás!?

    De az érdekes az, hogy a headset a fent emlitett Audio-Manager progival tökéletesen müködik, de az meg nem akar menni a készenléti állípotban így marad simán, és a világítás meg eszi az aksit a zsebemben :-S így egyenlőre marad a vigasztalás , hogy távírányítos a headsettem Minden esetre nem adom fel a keresést, biztos hogy meg lehet oldani VALAHOGYAN MEG!
  3. Laczykas

    Htc zene lejátszás!?

    Windows van a Pda-an! de a mediaplayerrel meg az a baj, hogy az nem nagyon akarja felismeri a htc távirányítos headset-et, vagyis szol, meg oké minden, de az irányításra nem reagál lásd kép:
  4. Sziasztok! Van egy Htc Herald/P4350 Windows Mobile 5 a zene lejátszó rajta: Audio-Manager für Poket Pc version 1.00 na már most a problámám az, hogy ha készenlétbe teszem a pda-t akkkor a zene lejátszást megszakítja, én meg azt szeretném, hogy ne tegye (de pl: telefonálás közben, ha készenlétbe teszem, simán tudok tovább telefonálni) már keresgéltem, hogy hátha be lehetne ezt valahol álítani, de nem igazán találtam semmit a segítségeteket kérném, hogy ha van valami ötletetek, vagy valami másik zene lejátszó progi pda-ra, ami akkor is müködik, ha készenlétben van. Előre is köszi!
×
×
  • Create New...