Jump to content
PirateClub.hu

pocokakos

Veterán
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: pocokakos

  1. pocokakos

    Windows eredetiségvizsgálat

    Ez a bohos féle megoldás 100%-os?
  2. Háth épp ez az hogy nem tudok belépni a menübe:S
  3. Sziasztok! Egy kis segítség kellene.Szóval valami gond akadt az 1 gigás MMC+ memóriakártyámmal.Egyszer kivettem a telcsim akkuját (Nokia 3650) és a dátum beállításnál fagy.Beletettem a régi memóriakártyát majd formáztam a telefont.Bele a régi memkártya a détumot be tudtam lőni de amikor pl névjegyzékbe akarok menni akkor azt írja hogy rendszer hiba.Arra gondoltam,hogy beleteszem a digi fényképezőbe Samsung S85 és a gépen a sajátgépben jobb klikk formázás formázom.Ezt szeretném csak nem tudom hogy biztonságos-e és hogy nem lesz-e baja a fényképezőgépnek mert azt nem szeretném biggrin.gif Légyszíves segítsetek! Dj Tommy:Köszi!
  4. És azt megtudná valaki mondani hogy meddig bővithető?Vettem bele egy 1 gigás kártyát de akadozik:SLehet bele SD-t is venni?
  5. Hello! Nekem is ilyen telóm van és nagyon meg vagyok vele elégedve.Csak azt nem tudom hogyan tudnám megnézni a memoriakártyán lévő adatokat. Kérlek segítsetek!
  6. pocokakos

    Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

    Hello! Nekem az a gondom,hogy amikor elindítom a windowst akkor azt írja ki,hogy aktiválnom kell x nap mulva.És azt szeretném kérdezni,hogy tudom aktiválni a windows?
×
×
  • Create New...