Jump to content
PirateClub.hu

szovika

Veterán
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

389 profil megtekintés

szovika's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Köszi a választ s bocs hogy csak most írok,de ez a gép megőrít!!Megpróbálom ami mondtál s ha jó jelzek!!Ha a biosban vab a hiba,mit tegyek?Mert utolján is mikor lekapcsoltam a gépet meg a netet s este felmentem volna a netre /ez lassan 2 hete,azért nem jelentkeztem eddig!!/ folyamatosan modemhibát ír ki!!Pedig próbáltam cserélgetni a modemeket is de semmi...Ha a videókártya driverét futtatom restart után meg valami AMD hibát ír ki...megpróbálok feltenni képeket róla..de előbb még ezt csinálom amit javasoltál...köszönöm szépen a segítséget...mindenkinek
  2. Köszi a gyors választ!!Annyira nem mozgok otthon ilyenekben,de ha jól tudom PCI-os!Egyik haverom szokta csinálgatni de most nem ér rá!!
  3. Sziasztok! Olyan jellegű gondom lenne,hogy a win7-en nem mindig működik a videókártya!!Úgy értem,hogy hiába töltöm le a driverét/sőt Win7-re nincs is,legalább is nem találtam/ az esetek többségében mindig az alaplapi videót használja.Le is lett tiltva a biosban is de így is visszaáll az alaplapra!!Sőt a hangot is kiiktatja sokszor!Jó lenne ha valami ötlettel tudnátok szolgálni!!! Alaplap : ALiveNF7G-HDready Videókártya : Ati Radeon 3870 Minden segítséget előre köszönök!!!
×
×
  • Create New...