Jump to content
PirateClub.hu

gede82

Veterán
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: gede82

  1. Hali! Valóban nem megy a szerkesztés. Se régi, se új témánál. Sőt most már törölni sem lehet: Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'ibf_topics' is marked as crashed and should be repaired in /var/www/pirateclub/forum/ips_kernel/class_db_mysqli_client.php on line 610 Az oldal túlterhelt Elnézését kérjük, az oldal túlterhelt. Próbáld újra! Így semmi remény a linkek javítására! Nézzetek utána légyszi(olvastanm, hogy alkatrész csere, minden OK dec.11-én, de egyenlőre MÉG TÖBB HIBA VAN...), mert ha mindenki újra kilinkeli a hibás linkeket káosz lesz.....de most már csak ez az egy járható út maradt.... Sőt a kereső is randomra hibát generál.... Kösz.üdv.
  2. Hali! Érdekes, tényleg dátumhoz kötött ezek szerint (nem tudom mi lehet más az eltérő dátumű témákban)...Én eddig firefox 8-al próbáltam, gondoltam kipróbálom operával(van másik fórum is, ami csak azzal hajlandó tökéletesen működni), de azzal sem megy, csak a mostani témák szerkesztése... Reméljük ez már több segítség a hiba felderítésében. Addig is marad a téma törlése, és újra létrehozása, ez remélem tényle megoldás ideiglenesen... üdv.
  3. Hali! Akkor csak nálam nem működik a szerkesztés? Nem hinném...próbáltam a teljes-, illetve a gyors szerkesztést is, ugyan az a helyzet: Az oldal túlterhelt..... Az egyettlen módja a javításnak/frissítésnek, ha törlöm a témát, és úrja létrehozom. A sorozatoknál nem annyira idegesítő, de az aláírásomban lévő HD link szerkesztése elég macerás lenne. 1 törlöm a hibás linket tartalmazó témát 2 létrehozom a friss linkekkel 3 törlöm a HD listát 4 újraszerkesztve, létrehozom megint. 5 módosítom az aláírásomban a rámutató linket És ezt minden nap meg kellen csinálnom.....Légyszi nézze meg még 1x valaki, vagy jelezze más is, hogy tényleg van-e ilyen gond, vagy csak nálam lenne, de ezt nem tartom valószínűnek. Köszönöm. üdv.
  4. A téma szerkesztés továbbra sem megy! Így nem tudom a frissítést, és a halott linkeket javítani! Légyszi nézzétek meg, mert ez jön be mindig: Az oldal túlterhelt Elnézését kérjük, az oldal túlterhelt. Próbáld újra! De minden mást meg gond nélkül tud az ember csinálni.
  5. Az üzeneteket már tudom törölni, de a szerkesztés nálam továbbra sem működik..... (A hozzászólásokat, mint ezt is tudom szerkeszteni. Talán segít a hiba felderítésében.)
  6. Hello! Az oldalon a témáim szerkesztésénél ezt a hibaüzenetet kapom tegnap este óta: Az oldal túlterhelt Elnézését kérjük, az oldal túlterhelt. Próbáld újra! PM törlésénél pedig ez: Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'ibf_message_text' is marked as crashed and should be repaired in /var/www/pirateclub/forum/ips_kernel/class_db_mysqli_client.php on line 610 Az oldal túlterhelt Elnézését kérjük, az oldal túlterhelt. Próbáld újra! Gondoltam szólok, mert témát gond nélkül tudok nyitni, csak a meglévőket nem tudom szerkeszteni. Remélhetőleg tud ezen valaki segíteni. üdv.
  7. Vezérlőpult(jobbra fent)

    Fórum beállítások(balra lent)

    Privát Üzenetküldo Beállításainál a Kikapcsolja a privát üzenetküldot? keresd...

  8. PM fogadásod le van tiltva!!!

  9. Tedd fel az mkvtoolnix-ot. Indítsd el, FILE/OPTIONS előjön 1ablak és az mmg fülön van ilyen, hogy "Disable header removal commpression for audio and video tracks by default" Azt pipáld ki. Ezt 1x kell megcsinálnod. Aztán húzd rá az mkv-t - amivel gond van - és semmi mást nem kell csinálnod, mint a Start muxing gombra rányomni.

    Remélem csak ennyi, mert most hírtelen nincs más ötletem.<

  10. Szia!

    Nem tudom pontosan mi ez...én a header compressionra gondolok. Igen ezt jelezte már más is, de csak a régebbi feltöltéseimnél. Már át állítottam ezt a beállítást. MKVToolnix betette ezt default beállításba, de ki lehet kapcsolni, és akkor újra kell muxolnod a file-t. 2-3 perc csak, ezért nem töltögettem újra őket, mert rengeteg munka lenne, és relatíve kevés embert érint.

×
×
  • Create New...