Jump to content
PirateClub.hu

M@$T3R

Felhasználó
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

M@$T3R's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Köszönöm sztem ezt cakk pakk megis rendelem aztán 15kilót még összeszedek:D UI:azért jó,h vannak itt akik értenek a gépekhez
  2. Davidka ahogy a géped elnézem nekem ez jó lenne de csak annyit kéen változtatni, h modnjuk egy gyengébb 10E Core procit!Mert monitorom van minden akkor alaplap+proci+memóra+videókártya!
  3. Megszeretném lepni magam 3 dologgal összesen 30E lenne rá nem több de lehet olcsóbban is egy Dual Core-os proci(Ipon láttam már 10E forintért) Egy Ati videókártya amin megy a SPORE illetve 2GB DDR2-s memória!
  4. M@$T3R

    Banner készítés segédlet

    Jólvan köszi a segítőkészségedet hát rád bízom a színeket teljesen megbízom benned ha készvan akkor lécci majd segíts egysmásban ltom te vágod a témát:) Méret:1000X180
  5. Szerbusztok még nagyon kezdő vagyok PS-ben de láttam van egy két ügye ember itt a honlapomra kéne egy banner nagyon sürgősen és aki esetleg megszánna és megcsinálná utána ha tudna segíteni ,h saját magam is el tudjam készíteni majd zargatom pm-ben ha nem gond!A banner egyik részén legyen ő kuchiki byakuya keresetek rá googlen pls és a legmegfelelőbb képet mert nemakarok feleslegesen rosszat linkeli a Másik fele Pedig legyen a Halo-ból egy kép MC legyen rajta nagyon megköszönném aki esetleg megcisnálná és utána segítene addig is kösönet! MASTER UI: és a legmegfelelőbbnek tartott betűtípussal ezt írjátok pls SHISHOU (ez az odlal neve) és alá kis betűkkel hogy Gamer and Anime site!És bármiylen effekt mehet bele amit elképzeltek köszönöm!
×
×
  • Create New...