Jump to content
PirateClub.hu

rockersrac

Veterán
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: rockersrac

  1. Nekem is Kasperski fut a gépemen, méghozzá az internet security, de az égvilágon semmit nem jelzett, holott maxra van állítva minden ami lehet, de még így sem jelzett semmit. Ellentétben egy múltkori(nemtudom már pontosan melyik) külföldi oldallal, aminél viszont kiabált is rendesen, és vagy 5 féle vírust észlelt! :@
  2. Nekem működik az oldal rendesen! egyik hibát sem tapasztalom amit írtál!
  3. Jó ideig nem volt elérhető az oldal! Valaki megtudja mondani miért volt ez? viszont most,hogy újra működik,frankó gyors lett az oldal! Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
  4. Nos,tudom ezért jönni fog a megkövezés,de mindegy,állom a záport! Szóval az ESET smart security nevű programtól javaslom szabaduljatok mielőbb,mert igen nagy galibát tud okozni! Nekem speciel múltkor az oprendszeremet cseszte szét! néhány system32 fájlt vírusosnak talált,és ő úgy gondolta,hogy eldönti helyettem mi a jó,és nem tudtam mit tenni ellene!(egyébként meg fizikális képtelenség hogy vírusos voltak a fájlok,mivel előtte fentvolt régen egy nod32,meg neten sem volt azóta hogy totálisan újratettem a windowsomat!) Előtte egy régebbi verziójú nod32 volt fent,így csak frissebb program verzióját tettem fel,mert mondom mért ne? Hát nagyon megszívtam! LEGALÁBB 6 system32 fájlomat törölte a nod,és újraindítás után totálisan használhatatlan volt a windowsom! Jelenleg Kaspersky Internet Security van fent,és tökéletesen működik! Amióta sikerült hozzá serial számot szerezni,és nem trialos,azóta meg még jobb!
×
×
  • Create New...