Jump to content
PirateClub.hu

Matheus

Veterán
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Matheus

 • Rank
  Jómunkásember

Contact Methods

 • Website URL
  http://matefoto.atw.hu
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Bp.
 • Érdeklődés
  Fotózás, képszerkesztés, grafika; honlapszerkesztés...

Recent Profile Visitors

364 profile views
 1. Matheus

  Kérdezz-Felelünk

  Bocsi, hogy nem reagáltam idáig, de mint látod behalt a topic nagyrészt. Ne haragudj, de most sem érek rá nagyon. Ha gondolod és megírod, hogy mire kéne hol akarod használni, mennyire komolyan, akkor többet tudok sehíteni, de... 20-30K-ért.... Hmmm... Nikon COOLPIX L20-at tudnám ajánlani. Ez egy komolya gép. Szerintem a kategóriájának legjobb zoomátfogásával, jó képminőséggel. Bocsi többre nincs időm Üdv.
 2. Matheus

  Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

  Sziasztok! Ez töltöttem: "Windows XP Home SP3 Hun Ez egy eredeti, érintetlen Service Pack nélküli XP Home verzóból, mindenféle segédprogramok és módosítgatások nélkül készült SP3-as verzó. Kulcs: JQ4T4-8VM63-6WFBK-KTT29-V8966 KÓD [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] Probléma: Mindig kéri a drága, hogy aktiváljam, és semmiféle univerzális és egyéb törés nem segített idáig a problémámom. Bármilyen segítséget szívesen fogadok! Előre is köszi! Üdv.
 3. Matheus

  Windows eredetiségvizsgálat

  Sziasztok! Problémám van. Letöltöttem innen a pirate-ról egy Windows XP SP3 HUN-t, és sehogy sem tudom törni! Ha valaki tudna segíteni tudnám értékelni Üdv.
 4. Matheus

  Saját fényképek

  Én személy szerint nem tudom mi értelme van ide feltenni képeket. Mindenki uppolja a sajátját, és vár róla véleményt, márha vár... De aki feltesz az is véleményezhetne. Ennek így nem látom értelmét. Én spec. szívesen írnám az észrevételeim (most ahogy nézem főleg a ferde horizontokról), de nem látom értelmét... Vagy images.google.com aztán nézegessünk képeket. Üdv nektek, Máté
 5. Matheus

  Saját fényképek

  Viszont kívánom, és köszönjük szépen BÚÉK
 6. Matheus

  Paul Marlow alkotásai

  Csak gratulálni lehet, és elismerni a tehettséged A "csajos" kép nagyon ott van, Hatalmas grt! Üdv
 7. Innye, de nem lettek értékelve a jó kis képeid!!! Nekem a legjobban a szoc.-Lenines képed tettszik!!!! Jót mosolyogtam rajta (bár akkoriban lehet nem tettem volna) :D Hasonló témakörben jöhetnek még a képek!! Szívesen nézném! Remélem hamarosan uppolsz újjakat!!
 8. Matheus

  PS CS3 kicsit fura

  Okké Addig is sok sikert, bugmentes képszerkesztést
 9. Matheus

  Pár fotóm

  Ha nem haragszol én is véleményeznék Alapvetően én is sokat fotózok, sokfele, így pár tapasztalatot megosztanék, elvégre gondolom azért dobtad fel ide a képeid. am Bodensee: Szép kép, de a fehéregyensúly, nincs a helyén; a horizont ferde. A ferdeség kis méretben nem annyira feltűnő, de nagyban már zavaró! Utólag is lehet korrigálni. Flower: Nagyon tettszik és nagyon ötletes, és nagyon jó megvalósítás; és a B/W megválasztása a panelrengetegben is nagyon jó Kutyus: Nekem ez annyira nem jön be Nyilván a fotó elkészülését nem művészi alapokra helyezted, mint pl az előzőt. Én a perspektyvát lejjebb engettem volna, és még egy kicsit jobbról fényképeztem volna. (meg a horizont is ferde ) Refresh: Ötletes jó kép. Nem tudom eldönteni, hogy a záridővel van gond vagy a fókuszálás pontjával. Mindenesetre nekem így is nagyon tettszik Tagore Promenade: Nagyon tettszik! Hangulatos jó kép, sokkal jobban tettszik így, mint akár tettszene színesbe. Én a B/W dinamikáját növelném, azaz, hogy a fekete pontok, ne szürkék hanem tényleg feketék legyenek The Cross: ...horizont ... Egyébként jó ötlet és a megvalósítás sem rosszabb. A keret nagyon tettszik! Szumma-szummárum a fotóid nagyon tettszenek, mindig csak egy hajszál választ el attól (számomra!), hogy tökéletes képeid legyenek
 10. Matheus

  Zeno művei

  Hamár senki, akkor én. Nagyon haldoklik a PS topic Őszintén megvallva a legjobban a Ford Mustang tettszik. Azért, mert a layereket, nem csak feldobtam, hanem szisztematikusan elrendezted, ami itt a pirate-on csak kevés ember tesz. A kezdők nagyrésze: download brush; install; 2 click; finish the picture; make public; WOW. Röviden Közben pedig (számomra legalábbis) ez a munka Viszont enisz-szel egyetértek, a felirat nem a legszerencsésebb. A Nissanhoz annyit írnék, hogy én "elképregényesíteném" de nehéz szó Szóval ja. Mert úgy jobban illene a környezetbe szerintem. A második képért meg le a kalappal. Főleg tartalmilag, hogy van akit még ilyen foglalkoztat, hogy ezeket keretbe öntse. Én mondjuk az árnyék distance-t lehúznám nullára és az opacity-t visszavenném, talán olvashatóbb lenne Üdv
 11. Matheus

  Skyman képei

  Hello! Nekem is lenne egy segítő hozzászólásom, mert végülis nem azért vagyunk itt, hogy egymás vállát veregessük köcsönösen Szóval puzzle. Az volt a célod gondolom, hogy ráfektesd a szöveget a puzlira: Amikor a szöveg szerkesztését befejezted nyomj egy Ctrl+T -t, utánna a szöveg fölött jobb katt. Itt látni fogsz több transzformálási lehetőséget, és kiválasztod a Distortot. Utánna a csücsköket egymástól való távolság alapján tudod térben elhelyezni, így lesz térhatású. Így (ha jól ráigazítod) rajta lesz a puzlin a szöveg. De ne fog még élethűen hatni a homogén felülete miatt. Ezért Overlay-t használj. Több opció áll rendelkezésre, tapasztaldd ki mikor mi a jó. (a layers palettán van). Jó kísérletezést!
 12. Matheus

  saját képek

  Gyorsan megnéztem pár "mangacar"-t neten, mert ilyennel még nem nagyon találkoztam. Nekem nagyon bejönnek a képeid, gondolom, legalábbis feltételezem 100%-ig egyedi munkákról van szó. És ha igen, akkor a szememben előtted le a kalappal. Egyetlen hátrányt látok (ami nem a méret ) hanem a finom vonalak hiánya (bár a 350Z-nél nem is rossz), és a fade-elés. Szerintem ettől nem állsz messze - mármint, hogy ilyet tudj csinálni: Grat, tanulgassál csak!
 13. Matheus

  Paul Marlow alkotásai

  De régen voltam itt is Tettszenek a képek!"Rage against the machine" meg a DNB-s hátér tettszik a legjobban , meg természetesen a legelső siged talán azért, mert számomra a többi montázsnak hat. Grat, főleg ehhez a 2 képhez Kíváncsi lennék, mennyi munkád van egy-egy képbe, nem is időbe, hanem technikailag.
 14. Matheus

  egy éve kezdtem

  Igazság szerint, részemről, a megvalósítások annyira nem tettszenek, mint az egyediség Érdekes dolgokat tudsz kitalálni, és amennyire kell meg is valósítod, annyira, amennyira pont elég. Érdekesek.
 15. Matheus

  PS CS3 kicsit fura

  Nuh szerintem: A kékes-fehéres izé azért van ott, mert az a kiválasztott eszköz. A két szín baloldalt a foreground ugye és a background. Mivel te nem a koponyát vágtad ki, hanem az azon kívüli terültetet így az alapértelmezett background színt nyomta oda. Ugyanez fog történni, hogy Delete-t nyomsz. A background-szín fog aktíválódni azon a területen, mivel nincs alatta layer. Megoldás: 1. A koponyát jelöld ki és vágdd ki, ne a hátteret. 2. Duplikáld a layert, az alsó layerre állíts fehér, vagy olyan hátteret amilyet akarsz, a felsőrőlt meg vágdd/töröldd ki a koponyán kívüli részt. 3. Kilockolod a layert és akkor már ki tudsz vágni, hogy ne background szín legyen ott. (a lock-olást a kis lakat jelzi) Ja és amit pirossal jelöltél baloldal szín az nem az, mint ami a képen lett, hanem az alatta lévő! Ui.:A PS-el semmi baj sincs A zizisség a kép tömörítéséből származik, nem a PSből
×