Jump to content
PirateClub.hu

I.Am.Ghost

Veterán
  • Pontszám

    14
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

I.Am.Ghost's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. I.Am.Ghost

    Konfigurációk, alkatrészek

    Én az e6600-at ajánlom a +2megás cache miatt. Nah meg inkább C2D mint Pentium. DDR3 olcsóbb,gyorsabb,újabb. A DDR2nek már most magasabb az ára és gondolom idővel ez emelkedni fog még. Tehát később ha vennél + ramot azt olcsóbban fogod megúszni. 20k alatt simán kapsz lapot ami DDR3at támogat. Tápból 450W ill 500W-ost...de azért inkább egy drágább 450est mint annál olcsóbb 500ast. Videókártyáról nem tudok mit írni...én az Nvidiát pártolom.
  2. I.Am.Ghost

    Microsoft Windows 7

    Sajnos nem tudok sok okosat írni. A fenti programot sem ismerem ilyen szempontból..én nem használom. Ha a progit nem szívesen használnád: Elvileg a Win7 bootoláskor csak 1magot használ. Ha többmagos procid van: futtatásba msconfig-->rendszerindítás-->speciális beállítások majd itt megadod a cpu-nak megfelelő értéket. (duplamag 2 quad 4 stb) Itt a memóriát is megadhatod, értelemszerűen olyan értéket adj meg ami valóban megegyezik a gépedben lévő rammal. Leállítás gyorsítása: "Kattintsunk a Start menüre és az ottani kereső/indító mezőbe gépeljük be a ?regedit? parancsot. Menjünk a HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control/ részre ahol a ? Control ? mappán állva a jobb oldali paraméter listában a ? WaitToKillServiceTimeOut? értékét 1200-ról csökkentsük le egy kisebb értékre. Nyilván ha nem akarunk várni semmilyen programra írjunk be egy 0-át, ám ez nem javasolt, mivel éppen záródó folyamatot is kilőhet a rendszer ami később gondokat okozhat." Ezeket próbáld meg hátha lesz valami javulás. Hogy mennyit és segít e egyáltalán nem tudom megmondani mert én megvagyok elégedve az indítás/leállítás idejével így hasonló módosításokat nem végeztem.
  3. I.Am.Ghost

    Microsoft Windows 7

    http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6532450&hl=win+7
  4. I.Am.Ghost

    Microsoft Windows 7

    1. Set your BIOS so that it uses the DVD drive as its primary boot device. 2. Boot the machine with your Windows 7 Repair CD or with your Windows 7 installation DVD. 3. Press a key if prompted to boot from the DVD. 4. Select "Safe Mode Command Prompt" when prompted. 5. Log on as Administrator if prompted. 6. Select Repair when prompted. 7. Select System Restore when prompted. 8. Set Windows back to a point before this problem occurred. Dúrván...állítsd be a biosban ,hogy a dvd-ről bootoljon előszőr majd tedd be a Win7 telepítő dvd-jét és arról bootolj. Csökkentett mód parancssorral-->jelentkezz be-->javítás-->rendszer visszaállítás
  5. I.Am.Ghost

    Eredet (Inception)

    Inkább a valóságban látta viszont a gyermekeit. Hiába ismeri azt a tárgyat Saito ha nem ő volt az aki álmodott.
  6. I.Am.Ghost

    Cod4 mp_office :DD

    Szerintem is elég gagyi...a videó címe is "Call of Duty 5" mégis COD4es zene meg fegyver:S
  7. I.Am.Ghost

    Windows 7

    Szerintem ez nem Win7 hiba! Kipróbáltam amit írtál...még azt is ,hogy a tömörített mappát megnyitottam majd az asztalról töröltem és nem volt semmi..... Játék alatt sem volt nálam ilyesmi!
×
×
  • Create New...