Jump to content
PirateClub.hu

lucius666

Veterán
  • Pontszám

    16
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by lucius666

  1. Nekem sikerült eltúlozni a megbocsátást. Viszont a helyzet az, hogy ahhoz h vmit meg tudjunk beszélni (ez 5 év alatt kb 1szer sem sikerült) kéne neki legalább 1 minimális intelligencia. Szegénykém híján van vele. A röhej hogy még ő féltékeny. Viszont én nem, eléggé belefásultam már. Várom az igazit, aki már bizti nem ő lessz!

  2. Az én legnagyobb csalódásom az volt, hogy a barátnőm, úgy kb. 3 év után ( meg az 1 éves fiunk mellett) elkezdett megcsalni, de tényleg szinte mindenkivel! A 2 "legjobb" haverommal rendszeresen összeszűrte a levet. Napi szinten. Na persze külön-külön. Mikor minden kiderült és nem tudott tovább hazudni, magyarázatként 1 vállrándítás, "hát kíváncsi voltam"!!! Akkor én is kíváncsi lettem hirtelen mien szépen is hörögne, mikor lassan érzéssel átvágnám a torkát, hogy a kínba haljon bele! Aztán úgy döntöttem nem fogok 1 ilyen... miatt ülni. Azóta is keresem az igazit aki valószínű nem létezik.

  3. Hellotok!

    Én is leírnám röviden 1 ilyesmi történetemet:

    Kezdődött minden azzal, hogy a csajt (aki 3 évvel idősebb tőlem) dec. 3-án ismertem, hajnalban. 1 busszal jártunk melózni. Persze eleinte semmi, csak dumálgattunk a buszmegben. 3-4 nap után kérdeztem csak meg, hogy melé e ülhetek. Persze igen! Attól kezdve meló után is megvártam. Sac/kb az 5. napon volt meg az első csók vele. aztán a 2. meg a 3. stb... Annyit még, hogy másfél éve van barátja, 10 hónapja 1ütt is laknak, a hapsi szüleinél, de már a házvásárlás is napirenden volt. Hátráltató tényezők. A lényeg hogy amikor csak tudtunk 1ütt voltunk, ha a pasija éjszakára ment melózni, mindig telóztunk lógtunk késő éjszakáig. Tagadta, de érezhető, látható volt hogy szeret. Én full belezúgtam. Néha haldoklott kicsit a kapcsolat, meg az az igazság hogy Ő nem is ígért nekem semmit. Az uccsó alkalommal felhozta a témát hogy be kéne fejezni (5 hétig nem voltam melózni addig szinte alig taliztunk) lehet ezért. Én beleegyeztem. tudtam ha megint rendszeresen talizunk megváltozik a véleménye. A gáz hogy már 2 hete melózok, Ő viszont nem, nem tom mi van vele, felhívni meg nem merem (merthogy van pasija). De én megőrülök nélküle, nagyon szeretem. Végül a poén, hogy emellett nekem van egy 5 éves kapcsolatom, meg 2 fiam. Asszem leblokkolt a józan ész!!!

     

    Még annyit hogy előbb beszéltem nővéremmel, ha a csaj holnap reggel sem jön melózni, nővérem hívja fel, hogy mizu vele. Már csak hogy az a birka (a konkurencia) nehogy féltékeny legyen, hogy milyen pasival telózik. Jobb (ha hallja) női hangot hall. 1ébként 1 féltékeny telefonban turkálós, gyanúsítgatós köcsög. Esélye sem lenne ellenem, csak megelőzött 1,5 évvel. De én sokmindenben jobb vagyok tőle. És ezt a csaj mondta, meg éreztette.

×
×
  • Create New...