Jump to content
PirateClub.hu

lucius666

Veterán
  • Pontszám

    16
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About lucius666

  • Születésnap 01/05/1988

Profile Information

  • Neme
    Férfi

lucius666's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Nálam Nightwish - Wishmaster zenél! Üzinél: Mandragora scream - Jeanne D'arc (megvágva, mert csak az eleje tetszik, az a "kriptazene")
  2. Van benne valami abban amit írtál. Viszont a másik topic-ban leírtak alapján sztem meg lehet érteni ha 1 kis lökés és dobok mindent elfelé. Min már mondtam, keresem az igazit!
  3. lucius666

    Mi volt a legnagyobb csalódásod?

    Nekem sikerült eltúlozni a megbocsátást. Viszont a helyzet az, hogy ahhoz h vmit meg tudjunk beszélni (ez 5 év alatt kb 1szer sem sikerült) kéne neki legalább 1 minimális intelligencia. Szegénykém híján van vele. A röhej hogy még ő féltékeny. Viszont én nem, eléggé belefásultam már. Várom az igazit, aki már bizti nem ő lessz!
  4. lucius666

    Mi volt a legnagyobb csalódásod?

    Az én legnagyobb csalódásom az volt, hogy a barátnőm, úgy kb. 3 év után ( meg az 1 éves fiunk mellett) elkezdett megcsalni, de tényleg szinte mindenkivel! A 2 "legjobb" haverommal rendszeresen összeszűrte a levet. Napi szinten. Na persze külön-külön. Mikor minden kiderült és nem tudott tovább hazudni, magyarázatként 1 vállrándítás, "hát kíváncsi voltam"!!! Akkor én is kíváncsi lettem hirtelen mien szépen is hörögne, mikor lassan érzéssel átvágnám a torkát, hogy a kínba haljon bele! Aztán úgy döntöttem nem fogok 1 ilyen... miatt ülni. Azóta is keresem az igazit aki valószínű nem létezik.
  5. lucius666

    Milyen zene megy legjobban a szexhez?

    Cradle of Filth! Jól felkúrta a hangulatot. Hát....értek meglepetések Mondjuk a "Venus In Fear", az még illik is hozzá! Annak aki nem ismeri: http://www.youtube.com/watch?v=UcftN02pYkc
  6. Hellotok! Én is leírnám röviden 1 ilyesmi történetemet: Kezdődött minden azzal, hogy a csajt (aki 3 évvel idősebb tőlem) dec. 3-án ismertem, hajnalban. 1 busszal jártunk melózni. Persze eleinte semmi, csak dumálgattunk a buszmegben. 3-4 nap után kérdeztem csak meg, hogy melé e ülhetek. Persze igen! Attól kezdve meló után is megvártam. Sac/kb az 5. napon volt meg az első csók vele. aztán a 2. meg a 3. stb... Annyit még, hogy másfél éve van barátja, 10 hónapja 1ütt is laknak, a hapsi szüleinél, de már a házvásárlás is napirenden volt. Hátráltató tényezők. A lényeg hogy amikor csak tudtunk 1ütt voltunk, ha a pasija éjszakára ment melózni, mindig telóztunk lógtunk késő éjszakáig. Tagadta, de érezhető, látható volt hogy szeret. Én full belezúgtam. Néha haldoklott kicsit a kapcsolat, meg az az igazság hogy Ő nem is ígért nekem semmit. Az uccsó alkalommal felhozta a témát hogy be kéne fejezni (5 hétig nem voltam melózni addig szinte alig taliztunk) lehet ezért. Én beleegyeztem. tudtam ha megint rendszeresen talizunk megváltozik a véleménye. A gáz hogy már 2 hete melózok, Ő viszont nem, nem tom mi van vele, felhívni meg nem merem (merthogy van pasija). De én megőrülök nélküle, nagyon szeretem. Végül a poén, hogy emellett nekem van egy 5 éves kapcsolatom, meg 2 fiam. Asszem leblokkolt a józan ész!!! Még annyit hogy előbb beszéltem nővéremmel, ha a csaj holnap reggel sem jön melózni, nővérem hívja fel, hogy mizu vele. Már csak hogy az a birka (a konkurencia) nehogy féltékeny legyen, hogy milyen pasival telózik. Jobb (ha hallja) női hangot hall. 1ébként 1 féltékeny telefonban turkálós, gyanúsítgatós köcsög. Esélye sem lenne ellenem, csak megelőzött 1,5 évvel. De én sokmindenben jobb vagyok tőle. És ezt a csaj mondta, meg éreztette.
  7. lucius666

    Szerintetek mi van a képen?

    Látom a fehér fényt, de az alagutat nem, szóval sztem ez már az alagút vége lehet. Halálközeli élmény!
  8. lucius666

    Kép kéregető

    Megfelel? Én elnézést kérek!
  9. lucius666

    Szoktatok-e mosogatni?

    Ja, néha mikor már muszály!
  10. lucius666

    Sony Ericsson VS Nokia

    Sony Ericsson, ehhez kétség sem fér!
  11. lucius666

    Drog vagy Alkohol?

    Én az egyebet jelöltem. Vodka meg Xanax. Ez vegyétek annak, aminek akarjátok!
  12. lucius666

    Kávé vagy Tea?

    Kávé minden mennyiségben. 2-3 cukorral, feketén.
  13. Firefox, ez nem is kérdéses. Operám még nem volt, az I. E. meg köszi de meg vagyok nélküle. Nincs a felsorolásban, de nekem van Safarim is. Az se rossz de azért nem Firefox.
  14. Nekem a data.hu lopta be magát a szívembe. a többi meg hááát....
×
×
  • Create New...