Jump to content
PirateClub.hu

elbado20

Veterán
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Neme
  Férfi

elbado20's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Reputation

 1. Sziasztok! Én egy 170 cm magas, 70 kg-s, 26 éves srác vagyok. Segítséget szeretnék kérni a kedves fórumozóktól. Elszeretném kezdeni az edzést, de előtte hozzátok fordulok. Nem akarok testépítő lenni, hanem csupán sportosabban kinézni. Izmaim teherre való reagálásával nem lehet gond, korábban atletizáltam, fociztam, kézilabdáztam (+ tavaly nyáron kemény kétkezi munkát végeztem és 2 hónap után majdnem úgy néztem ki, mint Ryan Reynolds ). Szóval kicsit leeresztettem (a hasamon is már csak egy nagy kocka van és már az is domborodik). Terembe járni nincs lehetőségem, de van otthon fekvőpadom + néhány súlyzó. Heti 3*2 órát tudnék rászánni (ha nagyon muszáj, többet is). Ki lehet-e belőlem hozni valamit ilyen feltételek mellett? Osztott vagy teljes testet érintő edzéstervet kövessek? Kell-e valamilyen tömegnövelőhöz nyúlnom? Tanácsaitokat előre is nagyon várom és nagyon köszönöm!
 2. Srácok, miért csak kis izomlázam van teljes testre irányuló edzések után? Pedig állandóan a fájdalomtól ordítva hagyom abba a gyúrást...
 3. Srácok, miért csak kis izomlázam van teljes testre irányuló edzések után?
 4. Sziasztok! Nemrég (1 hete) kezdtem el gyúrni és heti 3 alkalommal végzek gyakorlatokat teljes testre (kb. másfél órás). Minden edzés után szinte összeesek a fáradtságtól és a fájdalomtól, de valahogy a másnapi izomláz elmarad (egy nagyon kicsi azért van). Ez azt jelenti, h fölöslegesen csinálom az egészet? Más: tudtok gyakorlatokat farizomra, lehetőleg ne olyat, amihez vmilyen gép kell.... Ja, és nem vagyok homokos, csak szeretnék minél jobban tetszeni a barátnőmnek... Előre is köszi
 5. Sziasztok ! Lenne néhány kérdésem: - 172 cm és 75 kg vagyok, kell vmit még felszednem vagy mit csináljak magammal? - tudnátok néhány gyakorlatot mellre (összvissz egy egykezes súlyzóm van)? - miért van az, hogy sok gyakorlatnál azt érzem, hogy A vállam fárad (fáj), és nem az amire "gyúrok", pedig a vállam már akkora, mint egy ház - tolódzkodni két bárpult között szoktam, de nagyon fáj tőle a csuklóm, rosszul csinálom (persze a hátam, a vállam és a mellem már nem annyira fáj)? - fekvőtámasznál miért "kattog" a könyököm? Egyelőre ennyi Remélem nem baj, hogy olyan sokat kérdezek, remélem néhányra válaszoltok Előre is nagyon-nagyon köszönöm... Szevasztok
 6. akkor nekem meddig kell várnom, hogy láthassam ezeket a kis Globo-s kódos-pötyögős beltérimmel?
 7. Sziasztok! Valaki segítene légyszi? Mikor indul a Digisport? Ja és hogyan lehet új csatornákat keresni? Én így szoktam: Menü - Installálás - kiválasztom a műholdat - Egyedi keresés Köszönöm.
 8. de hiába állítom ezt be, mégsem bootolja a cd-t!
 9. sziasztok srácok. Lécci segítsetek: sp 2-es xp volt (van) a gépemen, de én sp 3-at szeretnék. De úgy szeretném azt felrakni, h előtte formázzam azt a partíciót, amelyen az előző oprendszer volt. aza baj, h nekem nem bootol a gép a cd-ről. Miért? Tegyek fel először win 98-at? Előre is nagyon köszönöm.
 10. Igen, nagyon sokat! Köszönöm.
 11. Köszi Juhzó! Nagyon sokat segítettél. Ja és még valami. Ezeket naponta kell, vagy kisebb-nagyobb szünetekkel? Amint látod (olvasod), még kezdő vagyok.
 12. Köszi Davcsi! De mennyit és mikor?
 13. Sziasztok srácok! Nem tud vki olyan edzéstervet küldeni, ahol nem kell semmilyen súlyzót használni? Csak a saját testsúlyunkat. Most nagy hülyeséget kérek? Remélem nem. Előre is köszi.
×
×
 • Create New...