Jump to content
PirateClub.hu

mrfi861213

Felhasználó
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

mrfi861213's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. mrfi861213

    Windows 7

    bocsi, az a nem nem kellett odan korán van még szóval KIKAPCSOLANI az átlátszóságot , mer az csak zavar, és terheli a videókártyádat. Na jó, itt nem a kilencezer akárhányszáz gétére meg a hádé sokezerre gondolok Na sok sikert, és ajánlom mindenkinek a hetedik windows-t, ami félkész állapotban is üti az összes többit.
  2. mrfi861213

    Windows 7

    A tesóm notia hasonló paraméterekkel bír, és gond nélkül fut rajta. Szerintem neked is menni fog. Habár a videókártyád függvénye, hogy lesz-e aero, ami alaposan megdobja a sebességet. Ha van, és szaggat, akkor érdemes nem kikapcsolni az átlátszóságot, de bekapcsolva hagyni az aero-t, mert tehermentesíti a procidat, mivel nem neki kell a megjelenítéssel foglalkoznia, a videókártya magára vállalja a dolgot .
  3. mrfi861213

    Microsoft Windows 7

    ÉN DaemonTools helyett a birkás cuccot ajánlom (SLYSOFT VIRTUAL CLONE DIVE). Nagyon egyszeű, és tökéletesen fut W7 alatt is. Vírusirtónak meg Kaspersky-t.
  4. mrfi861213

    Windows 7

    Nekem bejött, van pár apró hibája, de hát még béta verziót se érte el. De már így is 100-szor jobb mint a vista. Még a játékok is szebben futnak rajt. Azt hiszem lesz vére egy olyan windows-unk amit megérdemlünk, ha már annyit fáradozunk a letöltésével és a crack-elésével. Ennyi jár nekünk
×
×
  • Create New...