Jump to content
PirateClub.hu

nagymagyar22

Veterán
  • Pontszám

    102
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by nagymagyar22

  1. Engem az lepett volna meg, ha többség azt mondja peace, senkit sem szabad megölni mert az rossz, mindenkinek joga van az élethez bla bla bla bla.

    Csempész itt nem az igazságszolgáltató hatalomról és hibáiról van szó, hanem, hogy megérdemli a halált valaki, vagy nem.

  2. Emberek.

    Van aki azt írta rosszabb, a börtönben rohadni egy életen át. Hát nem. Ott bent már nem úgy van mint régen, jó koszt, Tv, szórakozási lehetőségek stb. Illetve ha életfogytot kapsz nincs veszteni valód ezért akár kiskirályként is élhetsz odabent. Viszont tényleges életfogyt sem nagyon van, kiengedik az embert idősödő korára.

    De addig is te tartod el azt a ganéj gyilkost az adódból.

     

    Másik, hogy komoly visszatartó ereje lenne. Így úgy van vele az ember, hogy "há elsodortá á kislányt á kocsivál, úgyhogy mágölöm, leülöm ázt á 20 évet" viszont akkor az lenne a szeme előtt, hogy kötél vár rá.

     

    Van aki azt mondta nem mer akkor minden hülyeségért megölnének..................ezt nem is kommentálom mert természetesen csak a komoly, súlyos bűnökért járna.

     

    Illetve én minden munkaképes börtönlakónak bevezetném a kényszermunkát. Tehát legalább dolgozzanak, ne mi tartsuk el őket. pl : Útfelujításokat csinálhatnák, mezőgazdaságban is ténykedhetnének STB

     

    Tehát a halálbüntetés mellett vagyok.

  3. Annak az esélye hogy egy nagyon sűrű anyag egyszerűen felrobbant és minden intelligens tervezés nélkül kialakult a tér és az idő és más bonyolult vegyületek,kb annyi mintha egy repülőgép roncstelepen felrobbantanának egy hidrogénbombát és abból összeállna egy Boeing 747-es. Gondolkozzatok el rajta ezt nem én találtam ki,hanem tudósok mondták...

     

     

    Menne a gép, de pl csak fele akkora sebességgel, mintha 2 magos proci lenne mellette.

    köszi a választ ! fizuig elmenne félsebességgel is :)

  4. Emberek az ősrobbanás nem ad választ semmire. Az ősrobbanás elmélet már akkor kapcsolódik be amikor a semmiben(?) megjelenik egy kis pont ami felduzzad és aztán felrobban. Hogy az a kis pont hogy jelent meg azt a tudósok sem tudják. Szóval ez az ősrobbanás elmélet közel sem teljes.

    Egyébként vallásos vagyok, Isten.

  5. sztem Simpsons a tuti!!

    a South Park-ban csak káromkodnak! és ez nekem nem jön be! A Simpsons-nak igazi humora van anélkül h bárminemű káromkodás lenne benne!(bár néha azért befigyel)

    persze kinek a pap kinek a papné!

     

    Igen, egy bizonyos kor alatt az ember csak azt látja, hogy "na csá köcs*gök leléptem". Viszont nagyon sok társadalomkritika van benne és komoly dolgokat "parodizál" vagy világít rájuk.

    Természetesen a simpsonban is van társadalomkritika de teljesen más oldalú, nem lehet összehasonlítani őket. Illetve a simpson csak amerikát "parodizálja".

    Azért mindkettőt jelöltem be :)

×
×
  • Create New...