Jump to content
PirateClub.hu

nagymagyar22

Veterán
  • Pontszám

    102
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

nagymagyar22's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. 5000+ van BlackEdition verziója amely gyönyörűen húzható.
  2. nagymagyar22

    Horror filmek

    Nem vagyok nagy horror mániás, de ez a Stay Alive(Ezt éld túl) nekem nagyon bejött. Videojáték+Magyar történelem van benne, zsír
  3. Ez a 6000+tól 100-200MHz marad el, de a fogyasztása sokkal kedvezőbb. Max húzok ezen majd 100-200Mhz-t
  4. AMD-s az alaplapom Egyébként ennek még korrekt a fogyasztása is, szerintem egy darabig kiszolgál az átlagos játékok terén. De lehet, hogy tévedek.
  5. Nem az a másik lehetséges, csak kíváncsi voltam. Az a kérdés, elég e a mai játékokhoz ez az AMD Athlon64 X2 5600, érdemes e még venni, vagy már nem ?
  6. Intel Core 2 Duo E8400 és az AMD Athlon64 X2 5600 (EE) mekkora a különbség ?? Holnap reggel tervezek venni egy AMD Athlon64 X2 5600-ot. Most mondjatok még véleményt megéri e. Köszi
  7. nagymagyar22

    Halalbuntetes; IGEN v NEM?

    Akit érdekel miért nincs ma Magyarországon halálbüntetés, mikor a többség támogatja, dobjon egy pm-et.
  8. nagymagyar22

    Halalbuntetes; IGEN v NEM?

    Engem az lepett volna meg, ha többség azt mondja peace, senkit sem szabad megölni mert az rossz, mindenkinek joga van az élethez bla bla bla bla. Csempész itt nem az igazságszolgáltató hatalomról és hibáiról van szó, hanem, hogy megérdemli a halált valaki, vagy nem.
  9. nagymagyar22

    Halalbuntetes; IGEN v NEM?

    Emberek. Van aki azt írta rosszabb, a börtönben rohadni egy életen át. Hát nem. Ott bent már nem úgy van mint régen, jó koszt, Tv, szórakozási lehetőségek stb. Illetve ha életfogytot kapsz nincs veszteni valód ezért akár kiskirályként is élhetsz odabent. Viszont tényleges életfogyt sem nagyon van, kiengedik az embert idősödő korára. De addig is te tartod el azt a ganéj gyilkost az adódból. Másik, hogy komoly visszatartó ereje lenne. Így úgy van vele az ember, hogy "há elsodortá á kislányt á kocsivál, úgyhogy mágölöm, leülöm ázt á 20 évet" viszont akkor az lenne a szeme előtt, hogy kötél vár rá. Van aki azt mondta nem mer akkor minden hülyeségért megölnének..................ezt nem is kommentálom mert természetesen csak a komoly, súlyos bűnökért járna. Illetve én minden munkaképes börtönlakónak bevezetném a kényszermunkát. Tehát legalább dolgozzanak, ne mi tartsuk el őket. pl : Útfelujításokat csinálhatnák, mezőgazdaságban is ténykedhetnének STB Tehát a halálbüntetés mellett vagyok.
  10. Chipi egyébként amit ajánlasz neki Spire ház. Ez a Spire milyen márka ? Gagyi ? Spire tápot érdemes venni ?
  11. köszi a választ ! fizuig elmenne félsebességgel is
  12. Még annyi lenne a kérdésem, hogy mi történne ha egy AMD egymagos 3800+ processzor mellé betennék egy Ati radeon 3870-et vagy 4870-et ? Főleg 3870 Meghajtaná de nem használná ki ? Vagy meg sem hajtaná ?
  13. És a semmi az hogy kezdett el lehülni hirtelen ? Hogy tud a semmi lehülni. És a lehüléstől hogy jelenhet meg egy pont amiben tudtommal nincs hideg.
×
×
  • Create New...