Jump to content
PirateClub.hu

roggenbrot

Támogató
  • Pontszám

    613
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by roggenbrot

  1. nem rossz a lumia 900, de ezzel a hardverrel nem fog tudni labdába rúgni, nagy öngól ez a NOKIA-tól, 3 hónap és hozzák ki a WP 8-as telókat, amire ugye nem lesz teljes mértékben frissíthető a Lumia 900

    Nekem LG Optimus 7-em van, semmi bajom vele, de egy 135 ezres Lumia 900-nál azért már én is szívnám a fogam.

  2. Na igen. Szerintem a Thepiratebay az egyik legjobb free torrentoldal (ha nem a legjobb). Hátrányának azt tartom, hogy egy csomó torrentet nem seedelnek, és elég nagy a kupleráj (halott torrentek). De természetesen ettől még egy nagyon jó oldal, és a (leg)népszerűbb torrentekkel nincs semmi sebesség-probléma.

  3. Jók a képek ;)!

    Ha mindennap otthon megcsinálok 40 fekvőt, 120 felülést, 40 háterősítő gyakorlatot (hason fekve, kezek a tarkón), 40 szer felemelem a lábam a fejem fölé (a szekrény alját fogom, és a földről a hasizommal a lábamat felemelem úgy, hogy megérintse a szekrényt), csak az államra és a lábujjamra támaszkodva 2x 20 mp-ig kitartom magam (csak hátizom), + 40-40 emelés 5 kilós súlyzóval a két kézre, + tekerek napi átlag 16 kilométert, futok heti 2x 4000 m-t, elérhetek valamit?

  4. Régebben a diesel jobban megérte, mert olcsóbb volt mint a benzin. Ma sajnos drágább. Szerintem anyagi szempontból ma már egyértelműen a benzines autók előnyösebbek, akinek erős autó kell (és nem utolsósorban van elég léje), az vegyen dieselt.

×
×
  • Create New...