Jump to content
PirateClub.hu

Zole3e

Veterán
  • Pontszám

    89
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Zole3e's Achievements

Lézengő

Lézengő (6/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Hali! Van egy LG KP 502es telóm és mikor feltettem rá egy bizonyos Loco Roco c. játékot (touchpados) és mikor elindítom a kép helyett egy touchpados teló és rajta egy áthúzott kör látható (tehát vmit a touchpaddal kavar) de más tökéletesen műxik és kp500asokon is jó elvileg. nem tudjátok h lehet megoldani?
  2. Zole3e

    Konfigurációk, alkatrészek

    Köszi. Már csak az lenne a kérdésem, hogy XFX 9600GT 650M 512MB DDR3 HDMI - NVIDIA CUDA támogatással PCIe karihoz mekkora táp kell? a tápra van kötve dual core 2.2 proci, 2 gb ram, az integrált kártya, (meg nyílván floppy, cd, winchester). nekem 350 W-ra vannak ezek kötve, szerintetek elbárná az előbb említett kártyát? van még egy 400 wattos tápom is, ha ez nem bírná el, az igen? (vagy csak 450 elég?)
  3. Zole3e

    Konfigurációk, alkatrészek

    Oké. Proci: Intel® Pentium® Dual CPU E2200 @ 2.20GHz (2 CPUs) RAM: 2GB RAM Vidikari: Intel® G33/G31 Express Chipset Family 256 MB Alaplap is intel szerk.: Na, mostmár tudom, hogy egy nvidia geforce 9600 GT-t vennék, a konfigurációt már leírtam. Megvalósítható, hogy az új kártyáról menjen minden, ne a régiről? (van slot a kártyának, és alapból úgy vettük a gépet, hogy a videókártyát bővíthetőnek mondták) Előre is köszi a választ, csak érdeklődni szeretnék, mert ha nem lehet, nyílván nem veszek, ha lehet -úgy tudom én is- akkor meg igen.
  4. Zole3e

    Konfigurációk, alkatrészek

    Sziasztok! Tavaly vettem egy összeállított konfigurációt, integrált VGA videokártyával. Most szeretnék venni egy új videokártyát (a pixel és vertex shader miatt), de nem tudom, hogy ha megveszem, beteszem, akkor fel fogja ismerni alapból a gép, hogy az alaplapival kezdeni kell valamit? Egyáltalán lehet integrált mellé újat tenni? Azért érdekel, mert ha nem lehetséges, nyílván nem is veszek újat. ELőre is köszi a választ.
  5. Zole3e

    Leghosszabb idő a gép elött

    6-10 óra nekem is, és nekem is megy a gép egész nap, csak nem mindig vagyok ott.
  6. Zole3e

    Vacsoracsata vs Hal a tortán

    Vacsoracsatát szoktam nézni, de kár hogy ismételgetnek > _ > < _ <
  7. Nem megyek el, nem zavar hogy rossz a fogam. De ha már télleg kell akkor elmegyek
  8. Zole3e

    Kung Fu Panda 2.

    Az 1.t se láttam, rögtön 2.?
  9. Zole3e

    tél vagy nyár

    Mindkettő király, nem szavaztam, mert ugyanúgy szeretem őket
  10. Zole3e

    Mennyi a net havidíjatok?

    4000 körül, mert apunak van valami kedvezménye, 6000 lenne
×
×
  • Create New...