Jump to content
PirateClub.hu

jónévez

Veterán
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

jónévez's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

1

Közösségi hírnév

  1. jónévez

    Navigációs kérdések (új)

    Gabesz! Nem a global.cfg-t hiányolja, hanem csak nem találja a "content" mappát nem lehet az, hogy nem is SD-n telepítetted az iGo-t, hanem a belsőben? Úgy értem ezt, hogy a belsőbe másoltad a fájlokat, és onnan-oda települt. Így jártam annak idején a Mio-val.Akkor szokta ezt kiírni, azaz, lehet, hogy máskor is, de mintha olyankor nekem is ezt írta volna ki. Amit kimásoltál a sys.txt- ből, az azt mutatja, hogy ő az SD-n keres, de ha nem oda másoltad a mappákat-fájlokat, akkor nem is fogja ott találni?... Ha ez van, akkor a belső! lemezen töröld a sys.txt-t, nekem ezzel rögtön megoldódott a dolog, azonnal (a szokásos első szöszölés után) indult a program, legalábbis a Mio-n. Lehet, hogy a [folders] sorait célszerű törölni csak, ezért a sys.txt-t valahová előbb másold ki, hátha szükség lesz még rá. Lehet, hogy nincs igazam, de nézd meg ezt, hátha neked is megoldődik, egy próbát megér. de lehet, ha a régi igo-t nem törölted (a telefonon én is elkövettem ezt egyszer), azért van baj. a régi iGo mappát törölni kell ilyenkor, de legállábis átnevezni (én NEMiGo-nak neveztem át) és utána telepítni újat. Mert addig a régi mappát használjná vidáman, az új meg szomorúan lesexik, csak egyik sem működik.
  2. De jojacint, NEM az újságos kódot fölösleges és zavaró ide beírni, hanem az ilyeneket tömegével: "Username: EAV-51270852 Password: 7ehuvnussm Expiration: 05/03/2017" Ezeket kár ide beírni, pláne fél oldalakat elfoglalóan, mert ezek a névreszólóak amit csak az használhat, aki névreszólóan kapta, míg az újságban levő (és itt is megtalálható, pl pappmiki jóvoltából: kód: pe6j2p http://www.eset.hu/chip) regisztrációs kódot elküldöd az ESET-nek, és kapsz sajátot. Ha viszont a felhasználónév/jelszó párosokkal szemetelik tele a lapot zsákszám, az újságos kódot irtó nehéz megtalálni! És az egyszer már valaki által használt felhasználónév/jelszó páros nem hiszem, hogy több embernél is működik egyszerre... A fölöslegesen beirkálóknak viszont növexik a hsz.-ei száma, halleluja.
  3. jónévez

    Navigációs kérdések (új)

    Na ja. Amikor a Mio 250-re raktam iGo-t, akkor a kártyás megoldáshoz kellett a "sys.txt". DE: A belső memóriába rakva ugyanezt csinálta, mint neked, nem ment, állandóan csak a hibaüzeneteket adta. Egyszercsak egyet gondolván töröltem az egész "sys.txt"-t, és láss csodát: azóta is működik... Lehet, hogy jó lett volna a régi szoftvered, csak te is ezt sz..tad be amit én akkor? Meg-e próbálod így?... Ha így működ, azér' írj egy OK-t...
  4. jónévez

    Navigációs kérdések (új)

    Ha a "kedvencek"-re gondolsz, akkor az a "save" mappában a "favorites.dat", ha azt törlöm, nincsenek kedvencek, ha visszamásolom, újra vannak. Ha több adatot szeretnél átmásolni, lehet, hogy az egész "save" mappát kellene? Nem tudom, csak így sejtem.
  5. Kereső nélkül lehet, hogy nehezen tudták kikeresni a megkeresendő válaszokat is a kereső nélkül elég nehezen megkereshető kérdésre???
  6. Hát, van ilyen. Senki nem akarja elhinni, hogy a kártevőkkel teli, letöltött, "faszagyerek féle" Windows-a beteg (pl. a Blacksheep féle), inkább átkozza a biztonsági programot. Biztos az a sz... Érdekes, az én Windows-om nem bántja, sőt.
×
×
  • Create New...