Jump to content
PirateClub.hu

Szotyi25

Veterán
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Szotyi25

  1. Szotyi25

    Hálózati problémák

    Sziasztok! A segítségeteket kérném! Adott két gép eddig routeren keresztül hálózatban összekötve. Minden szép minden jó oda vissza ment minden rendesen. Erre egy hete kiírja hogy: "a hálózati elérési út nem található" Hibakód 0x80070035 Win7 64 bit mind a kettőn. A két gép látja egymást egyikről bele tudok nyúlni a másikba de vissza már nem. Átnéztem minden beállítást (munkacsoport, jelszó, tűzfal kilőve stb. uninstal a víruskeresőnek és a tűzfalnak) Megnéztem a guglit másoknál is előfordult próbáltam az ott javasoltakat is (kivétel újratelepítés de lehet az lesz belőle) de nem jött be. Néztem a winfos hivatalos fórumait de amit szerény angoltudásommal ki bírtam olvasni hogy mindenki hülye csak a microsoft nem, pedig ez már jelentkezett a régebbi winfosoknál is. Sajna nem találtam hotfixet hozzá mint az eltűnt dvd meghajtóimhoz. Ha van valami jó ötletetek a megoldásra légyszi ne kíméljetek. Az asszony rágja a fülemet! A segítségeteket előre is köszönöm! Üdv.:Szotyi25
  2. Szotyi25

    Táncoslábú öreglány

    Jobb mint a táncosok! Kösz az élményt!!!
  3. Szotyi25

    Hálózati problémák

    Ha megtudod oldani hogy kipróbálod egy laptoppal a netet és működ, akkor nagy az esélye. Természetesen nagy segítség ha egy másik gépbe belepróbálhatod a hálókártyát, és van a környéken még modem is kipróbálni haver, rokon). Nálam már előfordult hogy a windows kib.szott velem (dvd-író, router), vettem másikat de azzal sem, majd újratelepítettem tökéletes lett, utána visszaraktam a régi cuccokat és azokkal is megy. Bocs hogy egyből az újratelepítést javasoltam de nálam eddig mindig bevált! Közben felrémlett hogy a modemet kéne kipróbálnod, berakni egy másikat csak úgy kíváncsiságból. Nálunk csinált olyat hogy világított az összes kijelző hogy minden ok, de internet alig vagy egyáltalán nem volt (Invitel), 10 telefon után kijöttek és kicserélték a modeme,t pedig aztán hivatkoztak a vírustól elkezdve a hülye vagy hozzádig mindenre.
  4. Szotyi25

    Hálózati problémák

    Szia! Tudom nem a legszimpatikusabb ötlet, de lehet újra kéne húznod az op. rendszert. A windows pláne ha már régóta fent van tud érdekes hibákat produkálni! Ha megteheted rakd újra, nekem is voltak hasonló és másabb problémáim és ha nem fizikális hibája van a gépnek akkor ez segít! Üdv.: Szotyi Boldog Karácsonyt!
×
×
  • Create New...