Jump to content
PirateClub.hu

Spydertuning

Veterán
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Spydertuning

  1. Spydertuning

    Japán Angol tankönyv

    Ne szid a japánokat!Egy csomó klasz dolog atyjai:A legjobb kocsik,az anime-manga,harcművészet,technikai kütyük... A legcsodálatraméltóbb nép.Csak más a kultúrájuk,amit az európaiak nem nagyon értenek meg.
  2. Spydertuning

    Japán Angol tankönyv

    Zsír ez a könyv.Bezzeg nekünk angol órán úgy kell bogarászni a szótárt az ilyen szavakért...
  3. Spydertuning

    Animékről

    Naruto az abszolút KING,de jó még a bleach és a death note is(nálam)
  4. Spydertuning

    Kínai mobiltelefonok

    Sztem inkább vidd el a telót mobiloshoz.NEm drága a szoftverfrissítés,ráadásul ha magad babrálsz vele több mint valószínű,hogy végzetesen elcseszed Zacskós leves,akkor elküldöd lécci az oldal címét ahol olvastad,hogy lehet géppel összekötni?
  5. Spydertuning

    Kínai mobiltelefonok

    Tudom hol van az sd hely.Az oldal címét megtudnád adni?
  6. Spydertuning

    Kínai mobiltelefonok

    Igen ezeket sajnos már próbáltam.Van egy eredeti 3110-esem,arra is adathordozóként rakom a fájlokat,és ugyanezt próbáltam ezzel is.Jellez a teló,hogy készen áll,a gép is mutatja,hogy új eszköz,de se sajátgépből,se totall kommanderből nem tudok rárakni cuccot. És sajnos a bluetooth se működik(legalább is ha gépről küldöm)Tudom,most sokan fogják mondani hogy akko rakjam előbb a 3110-esemre és onnan küldjem a klónra,de ez igazából nem megoldás.Kéne egy progi vagy vmi.Nem hiszem,hogy raktak volna rá usb kimenetet hanem lehetne géppel összekötni,csak a hozzávaló szoftver kéne.
  7. Spydertuning

    Kínai mobiltelefonok

    Csakhogy nincs benne memóriakártya.8gigás a telefon,így nincs sok értelme a memóriakártyának.Biztos,hogy nincs egyéb módja,hogy fájlokat tegyek a telefonra?
  8. Spydertuning

    Kínai mobiltelefonok

    Hello! Nekem volna egy n95-ös nokia clone-om,de sajnos nem működik hozzá a pc suit,és nem tudom rákötni a számítógépre.Tudna vki segíteni,hogy hol találok hozzá software-t?Esetleg vmi trükk,hogy hogyan kell rá tölteni.A választ előre is nagyon szépen köszönöm.
  9. Spydertuning

    Fast&Furious Toyota Supra!

    Igen ez egy targa tetős COUPE!.Ez a világ legjobb autója.Sajnos élőben még nem volt hozzá szerencsém a legutobbi hazánkba látogatásról lemaradtam. :-(. Anyi kiegészítést ha tehetnék(me a cikk az naon jó lett),hogy a matrica nem fast@furious névre halgat.Az egy sorozatgyártott matrica,a neve Crazy Knight
×
×
  • Create New...