Jump to content
PirateClub.hu

anti882

Veterán
  • Pontszám

    8
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

anti882's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Kr@sstheon1y!!!! Most a Lifeview-ra vagy a Skystarra gondoltál??? A Lifeview-ot ahogy néztem, notebookokhoz árulják, nekem pedig sima PCI-os kellene. Ha bejön majd a nagra3 ez akkor is működni fog, mármint meg lehet oldani, hogy mikor bámulom az adást, akkor egy kártyamegosztással folyamatosan töltse a kódokat??? Ilyen kártyamegosztókat hol lehet találni??? Régen néztem a netboard-ot, de akkor ott még semmi konkrétat nem írtak ezzel kapcsolatban. Bocs hogy így betemetlek a kérdésekkel Ha tudsz, válaszolj légyszi.
  2. Az a kérdésem, ha én pc-n akarom nézni a digit, akkor mit kell szereznem??? Ajánlhatnátok valamilyen tvkártyát mert ebben nem vok otthon. A tvkártyán is van egy csati, amibe belemegy a tányér kábele? Meg milyen progi kell hozzá? Ha tudtok egy nevet mondjatok ami lecibálja a kódot a szerverről. Előre is kössz!!!
  3. Kr@sstheon1y! Szerinted 110-es tányérral lehet fogni szépen a digit???
  4. És akkor az abs-t milyen programmal kell feltölteni??? Am köszi az előző választ.
  5. Olvasgattam egy oldalt, és most már teljesen belezavarodtam az egészbe. Olyanról írnak, hogy kulcsfájlcsere valamilyen ALI Key Upgrade programmal. Ez mire jó??? Ezzel tudom feltölteni a beltérire az abs fájlt?
  6. Hello. Tervezem, hogy veszek egy orton opticum 4100c beltérit, mivel az előző hozzászólásomban szereplő beltérihez nem találtam semmi használható infót. A kérdésem az, hogy honnan lehetne letölteni hozzá szoftvert. Előre is kössz!
  7. Sziasztok, kellene egy kis segítség ,van egy Philips DSR4101/58 típusú digitális beltérim van rajta rs 232-es csati is lehetne e úgy okosítani hogy fogja a digit kártya nélkül ? A leírásában szerepel hogy a feltételes hozzáférési rendszer Cryptoworks régen UPC-is volt. Segítsetek ha tudtok köszi Toni.
  8. anti882

    A nagy kérdés...

    Én tucc Te TUC jobbat???
  9. anti882

    Írd be ha tudod. :P

    szhaylmkolnmle.lásdcv dsitrked
×
×
  • Create New...