Jump to content
PirateClub.hu

moncsika311

Veterán
  • Pontszám

    11
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: moncsika311

  1. a 3. akkor már nemis fog nyerni? azt nem irta senki hogy csak 2-ig tart!naaa legyen mééég!!!léciléciléci!
  2. Lehet hogy hasznos lenne a feliratkészítő verseny, de nem lenne teljesen igazságos a többi taggal szemben, hiszen nem mindenkinek erőssége a feliratkészítés. Na meg nem mindenki tud más nyelveken. Így legalább mindenkinek egyenlő esélye lesz nyerni és bárki merhet belekezdeni hiszen a dolog egyszerű: olvass, írj! És nem kell hozzá semmilyen tudás! Viszont ez a szavazás nagyon jó ötlet volt! Gratulálok nektek Szerkesztők!!!
  3. moncsika311

    Számoljunk el 1000-ig

    lécci majd nézzetek elöre mert sok számnál ujraindultatok!igy sose érünk el 1000-ig!egyet előe kettőt hátra...
  4. moncsika311

    Ti hogyan védekeztek?

    a spirál hogyan működik?felmegy a péniszbe és visszanomja az ondot vagy mi?bocs ha hülye a kérdés de én csak igy tudom elképzelni. amugy a tabletta nem rossz csak nem mindig van rá lóvé és akkor marad a megszakítás vagy néha gumi(azért nem jo mert nem lehet vele jol érezni a másikat)!!! :D:Dnem túlzás ez egy kicsit? nah persze legyen minden óvszer, megszakitás, tabi(2-3 féle is együtt), spirál, elszorító(nemtom mi a neve de rossz lehet), sőt a pasi köttesse el magát a csaj meg vetesse ki a méhét!nemrossz ötlet!100ezer%-os megoldás! vagy maradhatna szűz az ember nem?
  5. moncsika311

    Gyúrjunk wazze!

    hali! párom nagyon szeret gyúrni...habár nem látszik meg rajta:) szeretne találni olcsón valami jo tömegnövelöt.aki tud ajánlani jelentkezését várom! és nincs valami olyasmi film ami a k1ről szól?meccsek vagy ilyesmi... imádja a k1et.főleg a ketrecharcot szereti nézni.és énis nézem vele habár ez egy nőnek nem igazán nagy öröm de végülis énis szoktam szurkolni.néha vele edzek és már várom mikor megyünk beiratkozni a gyúrásra. csak havi 6-7.000Ft budapesten.van hozzá szauna meg minden.nagyon kafa hely!!! na pusza mindenkinek! jó gyúrást!
×
×
  • Create New...